בוקר טוב פורום - יום ה'

נילי41

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב פורום - יום ה'

עוד לילה שקט עבר על כוחותינו... יוד התעורר הלילה בפעם הראשונה בחצות, קיבל את כדור השינה, הסתובב קצת באי שקט ולאחר מכן נרדם עד 5 בבוקר. מאז הוא כבר מסתובב חסר מנוחה בבית. אני ניסיתי להמשיך ולנמנם קצת אבל זה כבר לא זה... עברנו את החג בשלום, פחות או יותר, אתמול בצהרים היתה ארוחת צהרים משפחתית אצל בתו של יוד. כולם אמרו שהוא נראה מצויין אלא שהוא ירד מאוד במשקל, דבר שגם אני שמתי לב אליו, למרות שהתיאבון שלו עדיין בריא. הוא אוכל את כל מה שנותנים לו בלי שום בעיות, אלא שהוא הפסיק לנשנש בין הארוחות. הוא כבר לא מחפש במקרר ובארונות המטבח אחר אוכל. ולא לוקח לבד כלום. לכן הוא הוריד כמה קילוגרמים מיותרים כנראה... אתמול הוא כל כך נהנה מן האוכל ואכל כמות גדולה פי שלוש ממה שהוא רגיל לאכול בלי שום בעיה... לארוחת הערב כבר קיצצתי לו בכמות כדי שלא 'יתפוצץ', למרות שכאמור, אין לו את תחושת השובע שיש לכולנו... היום חוזרים לשגרה הברוכה ומחר נשלים את השבוע במקום חופשת החג שהיתה לו אתמול. אז אני שוב מאחלת לכל החולים והמטפלים ובני המשפחות ולכל חברי הפורום היקרים שיהיה יום עגול לכ-ו-ל-ם... בוקר טוב ישראל!

../images/Emo24.gifנילי בוקר טוב לך ולכל הפורום

כמה זה טוב שיוד הפסיק לנשנש, אולי הוא שכח שצריך לנשנש.העיקר שהנישנושים נשארים שלא יגמר (סתם צחקתי),נילי. תגידי גם יוד רועד קצת בידיים ? מלפני שבועיים ועד היום אישי לוקח את הכוס ביד שמאל כי קשה לא ביד ימין כמו שהיה כל הזמן, ביד ימין הוא רועד עם הכוס, ואתמול הבחנתי שהוא גם קצת ביד שמאל מתחיל. משום מה הוא אומר לי שהוא מפחד לישון בחושך,היום הוא קם מוקדם, אך הוא לא מעיר אותי הוא ישב על המיטה עד שקמתי.,הוא מציץ מפתח החדר שלי לראות אם אני ישנה וחוזר לחדר שלו. גם במדרגות הוא יורד לאט בפחד שמא יפול. היום הוא הלך למועדון במקום אתמול.וחיכה להסעה בקוצר רוח.בשורות טובות

למעלה