בוקר טוב פורום - יום ה'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ה'

לילה 'ככה ככה' עבר על כוחותינו. יוד הלך לישון כרגיל אבל התעורר כל שעתיים במשך הלילה. בחצות נתתי לו את כדור השינה ולמרות זאת הוא התעורר גם בשתיים וגם בארבע וחצי. אמנם הוא חזר למיטה והמשיך לישון לאחר כל קימה והליכה לשירותים, אך הדבר היה לי די קשה כי בכל פעם אני יורדת מהמיטה ועוזרת לו עם כל פעולה הכי קטנה, כמו נעילת נעלי הבית, ליווי לשירותים, רחצה, הסרת נעלי הבית, שכיבה במיטה וכיסוי בשמיכה. כל ה'טקס' הזה מוציא אותי מתוך השינה שלי ולפעמים קשה לי לחזור ולהירדם... אבל כל זמן שהוא חוזר למיטה וממשיך לישון זה דבר גדול בפני עצמו. ולכל חברינו בפורום שמתמודדים עם מחלות ההורים כמו רוני וענתי רפואה שלמה והחלמה מהירה לחולים, ולאביבה וידידית שמתלבטות בינן לבין עצמן ובינן לבין משפחתן בקשר לפתרון מתאים לחולים היקרים, כל החלטה שתקבלו שתהיו שלמות איתה וללא רגשות אשמה וחרטה. עליכן לדעת שכל מה שאתן מחליטת ועושות זה הטוב ביותר שאתן מסוגלות לו, ושכל פתרון לאמא או לבן הזוג הינו הרע במיעוטו ושאין פיתרון שהוא אידיאלי, והלוואי ותראו שיפור והצלחה בכל החלטה שלא תקבלו. שולחת לכם חיבוק גדול ושיהיו לכם כוחות נפש לעמוד בכל מה שהמחלה הארורה הזו דורשת... מאחלת לכל החולים והמטפלים ובני המשפחות שיהיה לכ-ו-ל-ם יום עגול. בוקר טוב ישראל!

למעלה