../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ו' פסח
עוד לילה קשה עבר על כוחותינו. הדפוס של הלילה הקודם חזר על עצמו גם הלילה. בעלי ישן טוב כמה שעות בתחילת הערב. הלילה הוא אפילו ביקש ללכת לישון עוד יותר מוקדם ואני הצלחתי למשוך אותו עד שמונה בערב. ישן טוב עד אחת בלילה ואז התחילה "החגיגה". אני הולכת לישון בסביבות אחת עשרה וחצי בדרך כלל, כשאני מסיימת לצפות בטלוויזיה אם יש משהו מעניין לראות. אם אני מאוד עייפה אני מקדימה לעשר וחצי אבל זה כבר באמת מוקדם בשבילי. אז הלילה נתתי לו כדור שינה באחת בלילה כשהוא התעורר והכדור כנראה שלא משפיע עליו כי במשך השעתיים הבאות הוא קם מהמיטה בכל 10 דקות בערך, מתחיל לגשש אחר נעלי הבית שלו שעומדים כמו חיילים לפני המיטה אבל הוא לא מצליח להכניס את הרגלים לתוכן והן מתחילות בטיול על פני כל חדר השינה. אני יורדת מהמיטה שלי ונועלת לו אותם כי אם לא הוא גורר אותם (הוא פשוט דורך עליהם וסוחב אותם איתו לשירותים) ועלול ליפול. בקיצור, טקס קבוע של ירידה מהמיטה והליכה לשירותים וחזרה למיטה, שמאלץ אותי להשתתף בו בכל כמה דקות. זה משגע אותי. כמה שאני לא מסבירה לו שאין צורך בכל 10 דקות לקום לשירותים זה לא עוזר ואחרי רגע הכל מתחיל מחדש. בלית ברירה בסביבות ארבע בבוקר נתתי עוד כדור שינה שגם אחריו הוא עוד המשיך להסתובב איזה חצי שעה עד שנרדם. עכשיו בחופש זה אפשרי כי הוא ישן בבוקר יותר מאוחר, אבל כשיחזור למרכז היום הוא חייב לקום מוקדם כבר בשש וחצי ואז לא אוכל לתת לו כדור שני. לא יודעת מה יהיה אז. בינתיים אנחנו עוברים לילות קשים. מאחלת חג שמח ומועדים לשמחה לכל החולים היקרים ושיהיה יום עגול לכ-ו-ל-ם. בוקר טוב ישראל!