בוקר טוב פורום - יום ו'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ו' ../images/Emo175.gif

עוד לילה שקט עבר על כוחותינו. יוד ישן טוב הלילה, וגם אני. התעורר בשעה שתיים וחצי בלילה, קיבל את כדור השינה והמשיך לישון עד 6 וחצי בבוקר. ירד לשירותים וחזר למיטה עד 8 בבוקר. עכשיו הוא קם, עבר לכורסה שלו בסלון. עוד לא התרחץ והתלבש. אנחנו לא ממהרים היום כי אין לו מרכז יום, אז מיד אטפל בו ונתחיל את היום. איזה כיף זה לישון טוב בלילה... מקווה שיהיה סוף שבוע רגוע לכולם. כדאי להישאר בבית ולא לצאת החוצה בחום ולזכור לשתות מספיק מים ולתת לחולים כל הזמן לשתות. בוקר טוב ישראל!

../images/Emo122.gif../images/Emo24.gifנילי היקרה מאוד היה עצוב לי

אתמול, הבן שלי הגיע לביקור ,אמרתי לאישי הנה ירון הגיע הם התנשקו רציתי לראות אם הוא זוכר את שמו למרות שלפני דקה אמרתי לו ,שאלתי אותו איך קוראים לו (לבן שלנו) והוא אמר את השם של חבר של הבת שלי,אמרנו לו לא ואז הוא אמר את השם שלו עצמו, הבן שאל אותו מה שלומך ? והוא השיב בסדר ב"ה, אחר כך אישי חיבק אותו חיבוק דב באהבה וגעגועים.זה המחלה מתקדמת ואנחנו מתרחקים בהבנה אחד מהשני,שנשמע רק בשורות טובות , שבת שלום

נילי41

New member
../images/Emo20.gif זה באמת מאוד עצוב

זו המחלה. אין מה לעשות. האנשים שלא נמצאים איתו ביומיום נשכחים, בוודאי השמות. גם אצלנו זה ככה. אני אפילו כבר לא בטוחה שיוד זוכר מי אני. כשהוא קורא לי הוא קורא בשמי אבל הבת שלו אמרה לי באחת הפעמים שהיא נשארה איתו, שהוא שאל אותה מתי 'טלי' תבוא, והוא התכוון אלי. אז בטח שזה נורא עצוב. אני כבר לא עושה לו את המבחנים האלה. כל מי שבא אני אומרת לו זה 'זה וזה' ואו שהוא יודע מי זה או שלא, אבל לא עושה לו מבחנים של 'מי זה?' או שואלת אותו 'אתה זוכר?', חבל ומיותר. זה מעציב אותי ומעציב אותו ומעציב את האדם שאת שמו הוא לא זוכר. אין מנוס מזה. כמה חבל. מבחינת הילדים, זה אולי הרגע שבו הם מבינים עד כמה האבא באמת חולה, כשהוא כבר לא מזהה אותם ולא זוכר אפילו את שמם... שבת שלום יקירתי, שנשמע רק בשורות טובות. קבלי חיבוק

../images/Emo24.gifנילי תודה, אני לא אשאל אותו יותר

מה השם של .... אכן אני כבר יודעת שהוא לא זוכר. ה' ירחם. ושוב תודה

ענתי44

New member
שבת שלום לפורום../images/Emo24.gif

סליחה שלא הייתי פעילה השבוע. בעיקר כי היתה לי תקלה במחשב. מאחלת לכולם סוף שבוע שקט ונעים.

למעלה