בוקר טוב פורום - יום ו'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ו' ../images/Emo183.gif

לילה רגיל עבר על כוחותינו, (טרטורים וקימות כל שעתיים). הגענו לסוף השבוע. הולך להיות גשום וסוער ובעלי נשאר בבית ולא הולך למועדון ביומיים הקרובים, כמו בכל סוף שבוע. אני מקווה שנעבור אותו בשקט ובלי דרמות מיותרות, כי אני מרגישה קצת אי שקט וחוסר מנוחה שמתחילים להופיע כבר כמה ימים. למרות שהעלתי קצת את מינון הריספרדל, זה עדיין לא רגוע כמו שהיה. לילה אחד ישנו טוב אך בלילה האחרון הכל חזר לקדמותו. גם חוסר המנוחה מתגבר. הכל טוב ויפה אם אני יושבת לידו ו"מחזיקה לו את היד" כמו שהוא אומר, כלומר נמצאת לצידו כל הזמן, אבל יש לי המון עבודה היום ואני לא יכולה להתפנות אליו כל כך ולמרות שאני שמה לו טלוויזיה או מוסיקה או משהו כזה, הוא עדיין לא רגוע. הדבר מתבטא דבר ראשון בחיפוש אחר אוכל. "אני רעב", "את מרעיבה אותי" וכו' והליכה לשירותים כמובן, כל 5 דקות. איני יודעת אם מציק לו משהו או מה מציק לו כי הוא לא מתלונן על כלום, רק על רעב. הוא מוגבל עם האוכל בגלל הסכרת ולא יכול לאכול הכל, אבל הוא מחפש במקרר ובפריזר ומוציא אוכל קפוא ומנסה לאכול אותו כמו שהוא. בקיצור, אני חייבת להיות עם שבע עיניים כל הזמן, או להיות צמודה אליו כל סוף השבוע. הולך להיות קשה
. יום טוב וסופשבוע רגוע לכל הפורום היקר.

למעלה