בוקר טוב פורום - יום ו'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ו'../images/Emo42.gif

לילה לא רגיל עבר על כוחותינו. ב-03:00 נתתי כדור שינה ועד עכשיו הוא עוד ישן. זה שיא בשעות שינה רצופות אצלנו. אני כמובן כבר ערה כי השעון הביולוגי שלי כבר רגיל להתעורר כל שעתיים, אמנם נשארתי במיטה ונמנמתי קצת עד לא מזמן. עכשיו יש לי הרגשה שהוא כבר מתעורר... יום נאה בחוץ וסוף שבוע נאה מצפה לכולנו. מקווה שיהיה יום טוב לכולם, בלי "הפתעות", בלי בעיות ובלי קטעים לא טובים. ביומיים הקרובים אין מרכזי יום ויקירינו מבלים את סוף השבוע בבית. הרבה כוח ואורך רוח לכולנו... בוקר טוב ישראל!

hregev

New member
בוקר טוב לכל החברים

אני מנצלת את הזמן שבעלי יצא להליכה, ועוד מעט יחזור, אצלנו פ]חות או יותר יום רודף יום , ישנן בעיות בדיבור ובלבוש ובדמיונות. אני מחכה כבר ליום ראשון בו יש לבעלי מרפאת זכרון בתל-השומר, נראה מה זה ומה זה יעשה. ביום ה-4.2 יש לו ועדה רפואית בביטוח לאומי, כדי שנוכל לקבל שירותים מיוחדים שזה אולי יקל עלינו במעט. אני מקוה שיהיה לנו מספיק כח להתמודדויות הבאות, להתראות - חני.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif הי חני

ביום ראשון במרפאת הזיכרון. תבררי איזה ציון הוא יוציא במינימנטל טסט. בהצלחה גם בועדה הרפואית בביטוח הלאומי. אם תהיה לו ירידה במינימנטל תוכלי להציג את זה כהחמרה ואולי להשיג עוד כמה אחוזי נכות או מה שהם לא נותנים בגיל הזה... מאחלת לך הרבה כוח וסבלנות להתמודד עם כל מה שעוד יבוא... שבת שלום,

zs1957

New member
היי חני

בהצלחה בביטוח הלאומי ובבדיקה במרפאת הזיכרון. מקוה שתצליחו לקבל את המגיע לכם בביטוחהלאומי. אנא כתבי איך היה. שיהיה לך הרבה כוח בהמשך הדרך. שולחת לך חיבוק גדול. זהבה שחם

zs1957

New member
היי חני

בהצלחה בביטוח הלאומי ובבדיקה במרפאת הזיכרון. מקוה שתצליחו לקבל את המגיע לכם בביטוחהלאומי. אנא כתבי איך היה. שיהיה לך הרבה כוח בהמשך הדרך. שולחת לך חיבוק גדול. זהבה שחם

למעלה