בוקר טוב פורום - יום ו'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ו' ../images/Emo42.gif

לילה שקט עבר על כוחותינו. רק שתי קימות הלילה, אבל עדיין בלי כדור שינה. השכמה ראשונה היתה ב-30:01 והשנייה ב-04:30. עכשיו הוא כבר רחוץ, לבוש, אכל ושתה והיום אין לו מרכז יום אז הוא ייאלץ לצפות קצת בטלוויזיה כשאני עסוקה בבישולי השבת. מאחר והוא מאוד אוהב מוסיקה, אני שמה לו ערוץ 33 שמשדר את תוכניות הבידור מהארכיון. עכשיו יש תוכנית עם שושנה דמארי במלאת שנה למותה. התוכניות הישנות האלה, אפילו בשחור לבן, מאוד מדברות אליו. הוא אוהב את השירים וגם את התקופה אז הוא צופה בזה ברצון. עוד מעט הוא יתחיל להסתובב באי שקט ואז צריך לשבת לידו... השבוע ביום רביעי היה מפגש של קבוצת התמיכה של העמותה אצלנו, אבל אני לא יכולתי להשתתף בגלל שלא היה לי סידור לבעלי. נאלצתי לוותר ואתמול קיבלתי טלפונים מכל מיני חברות מדוע לא הגעתי. לא תיארתי לעצמי שאנשים ידאגו בגלל שלא השתתפתי, אז אני מודיעה כאן שהכל בסדר, פשוט לא היה לי סידור לבעלי. למפגש הבא אני מקווה להגיע אי"ה. שיהיה יום טוב לכולנו ושבת שלום.

שריוש2

New member
בוקר אור!

שמחתי לקרוא שעבר עליכם לילה שקט. הלוואי ויהיה כך כל הזמן. לפני כמה דקות, התבסרתי כי נולד לי אחיין. אני מאושרת.:) שיהיה לכולנו יום טוב, ושבת שלום!

../images/Emo65.gif../images/Emo95.gifמזל טוב -שריוש

להולדת האחיין ,הרבה נחת ונשמע רק בשורות טובות. שבת שלום ומבורך

zs1957

New member
../images/Emo49.gifולגת האחיין

הרבה אושר ונחת לך, ולהורים המאושרים של הרך הנולד. זהבה שחם

tapuzi3

New member
תודה לכולם!../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

שבת שלום ומבורך לכולם!

tapuzi3

New member