בוקר טוב פורום - יום ו'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ו'

עוד לילה שקט עבר על כוחותינו. גם הלילה יוד היה עייף וביקש ללכת לישון מוקדם. הוא ישן טוב עד השעה אחת בלילה. התעורר, הלך לשירותים, קיבל כדור שינה והמשיך לישון טוב עד הבוקר. גם אני ישנתי טוב כמובן. הבוקר יוד הולך למרכז היום במקום ביום שני שהוא נעדר כי היינו במרפאת הזיכרון בביקורת החצי שנתית שלו. אני אוכל לנצל את הבוקר הזה קצת לסידורים וקניות. מקווה שעל כל חברי הפורום והחולים והמטפלים ובני המשפחות יעבור יום עגול. בוקר טוב ישראל!

נילי41

New member
../images/Emo20.gif שבת שלום וסוף שבוע רגוע לכ-ו-ל-ם

הלווווו
נראה כאילו שהפורום זקוק להנשמה מלאכותית בימים האחרונים... מה קורה? מישהו

אסתרס

New member
../images/Emo68.gifאני זקוקה להנשמה

מהצהרים היום ועד מחר בערב אני ללא המטפלת. היא בחופש. ואני צריכה עזרה בהעברות של שלמה מהמיטה לכסא ולהפך. אז היום עזרו לי הנכדים הגדולים, שבאופן טבעי מאוד מפחדים מכל הסיטואציה, וכמעט נפלתי עם שלמה. הוא לא כל-כך כבד, אלא שהוא מתנגד כנראה מפחד. היום הגיעה לבקור אחות מבטוח לאומי,אני לא זוכרת אם ספרתי פה שהחלטתי להגיש תביעה לחוק סיעוד. טוב אז הגיעה האחות ונתנה את מלוא הנקודות (נו ברור) ועכשיו נראה אם אקבל משהו. תשמעו משהו חשוב : כל הזמן אני קונה בקופח משחות יקרות לטוסיק למניעת אודם ופצעי לחץ, והנה במקרה מצאתי בחנות שמנוהלת ע " י עזר מציון בביח בית רבקה משחה מעולה ושמה: zi protecet -זי פרוטקטק קרם הגנב מועשר בזינק. במשקל 1000 גרם במחיר 25 שח בלבד. אני מרשה לעצמי למרוח בנדיבות רבה מספר פעמים ביום ובא לציון גואל, אין יותר אודם בשום מקום. אני בטוחה שאפשר לימצוא את המשחה בבתי מרקחת אחרים או בסניפים השונים של עזר מציון. שבת שלום אסתר

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אסתר יקירתי שבת שלום

אנחנו כאן בפורום כדי לתת לך ולכל אחד מהחברים כאן הנשמה... המצב של סוף שבוע ללא מטפלת הוא באמת קשה מאוד. במידה ותקבלי עזרה באמצעות חוק הסיעוד, אולי תוכלי להרשות לעצמך לקחת עזרה נוספת ביום הפנוי של המטפלת. אני מבינה שאת בחרת בשבת כיום החופשי של המטפלת. חברותי שמעסיקות מטפלות מספרות שהיום החופשי בדרך כלל הוא יום ראשון. אז יותר קל למצוא מחליפה. אפשר גם לבקש מהמטפלת שתצא רק אחת לשבועיים ולשלם לה תוספת עבור השבת שהיא נשארת. אני מכירה גם מקרים כאלה... בכל אופן את חייבת עזרה כמובן ביום החופשי הזה... מזל גדול שביתך מיכל גרה בקרבת מקום ושיש נכדים גדולים שיכולים לעזור, אבל אני מבינה שזה קשה נפשית לילדים וזה באמת לא הכי רצוי... אני כל הזמן נעזרת בידע שלך ובאינפורמציה שאת חולקת איתנו בנושא הטיפול בשלמה היקר. גם אנחנו משתמשים בתחתוני מגן עכשיו וכמובן שיש צורך כל הזמן במשחות ואני אברר באזור שלנו אם אפשר להשיג את המשחות שאת המלצת, גם הביאפין ועכשיו הזי-פרוטקט. זה יקל עלינו מאוד. אני מקווה שהשבת תעבור עליך בשעמום כמו שאת תמיד מאחלת, ושתקבלי בהקדם את חוק הסיעוד שיקל עליך קצת את ההתמודדות הקשה... שולחת לך חיבוק אמיץ ומאחלת מכל הלב סוף שבוע רגוע ושבת שלום.

../images/Emo51.gifאסתר ושבוע טוב לכולם

רשמתי לי לעת הצורך מקווה שלא אגיע לזה, בשורות טובות

למעלה