בוקר טוב פורום - יום ו'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ו'

לילה טוב עבר על כוחותינו. היו לנו "רק" 3 השכמות במשך כל הלילה, ללא כדור שינה. היום אין מרכז יום, אז סדר היום קצת שונה ובעצם די משעמם. נשארנו במיטה קצת יותר זמן מכרגיל, הוא צפה בטלוויזיה בזמן שאני החלפתי מצעים וסידרתי קצת את חדר השינה. עכשיו הוא יתרחץ ויתלבש ויאכל ארוחת בוקר. בדרך כלל ארוחת בוקר הם מקבלים במרכז היום ובבית הוא רק שותה משהו ואוכל קרייקרים כדי לקחת את תרופות הבוקר. בששי ובשבת אני מכינה ארוחת בוקר מלאה... זה אחד השינויים. השינוי הגדול הוא שאין לו מה לעשות בבית. הוא צופה בטלוויזיה או מקשיב למוסיקה, או מנמנם בכורסה בין לבין, ובעיקר, מחפש אוכל והולך לשירותים. אלה העיסוקים שלו במשך כל היום... זה מאוד עצוב וחבל. אני אהיה עסוקה קצת בבוקר בבישולים לששי ולשבת ועוד יש לי קצת עבודה לגמור לסוף השבוע. נקווה שהיום יעבור חלק. מאחלת בוקר טוב ונעים לכל חברי הפורום ולחולינו היקרים, ושיהיה לכולנו יום עגול! בוקר טוב ישראל.

zs1957

New member
../images/Emo141.gifבוקר טוב לנילי ולכל החברים

מה שלומכם? איך עבר השבוע? כתבו לנו ושתפו אותנו. נילי יקירתי, אני מצדיעה לך ולחברותייך על ההתמודדות היומיומית עם המחלה , החולה ואיזון ביו השגרה בית, עבודה, פנאי ובילוי. השבוע בקרתי את אמא שלי . המצב שלה מתדרדר מיום ליום היא מאד כפופה ,רוב היום מנמנמת על הכורסא בטלויזיה או לצלילי המוסיקה שהמטפלת משמיעה לה ברדיו רדיוס 100FM . כאשר אני מגיעה ומדברת אליה קשה לה להרים את הראש השמוט אני מרימה לה את הראש מדברת שתשמע את קולי תפקח את עיניה ותתן לי נשיקה על הלחי.אני מחבקת ומנשקת אותה המון עושה לה מסאג' בגוף והיא מאד נהנית. היא מאד אוהבת לטייל , להתבונן בסביבה , לשמוע את ציוץ הציפורים, רעש המכוניות. כאשר היא בחוץ היא יושבת זקופה ומתבוננת. היא אוהבת את האוכל שהמטפל מבשלת. אוכלת מאד לאט , אבל לועסת ובולעת . אני מצפה לפיזיותרפיטית ,שתבוא בחדש הבא מחופשה בחו"ל.כרגע המטפלת עושה לה יום יום תרגילי פיזיותרפיה. אין פצעי לחץ תודה לאל והיא משתפת אתה פעולה. המטפלת מטפלת בה כמו בתינוק נותנת המון אהבה, היא נקיה ומטופחת כמו שהיא תמיד אהבה להיות. השבוע יצא לדני להתלוות אלי לביקור בבית אמי , בן זוגי נחרד מההתדרדרות במחלתה של אמי. הוא דבר אליה ליטף את ידיה אבל כמובן היא לא זהתה ולא הכירה אותו. שבת שלום לכולם
זהבה שחם

נילי41

New member
../images/Emo20.gif זהבה יקירתי

גם אני מצדיעה לך על הטיפול המסור שלך באמך היקרה, כל כך הרבה שנים. מהאופן שבו את מתארת את הביקורים שלך אצלה רואים כמה אהבה יש לך אליה ובאיזו מסירות את דואגת למטפלת ולפיזיותרפיסטית ולאוכל שלה ולרווחה שלה. זה שונה אצל בני זוג שנמצאים איתם 24 שעות ביממה מאשר אצל הורים וילדים כשההורים נמצאים בביתם עם מטפלת אך בכל אופן, היחס שההורים מקבלים מהילדים מלמד גם הוא על מסירות ואהבה הראויים להערצה. אני מאחלת לאמך היקרה שתמשיך לקבל את הטיפולים והאהבה שאתם נותנים לה, אני בטוחה שהיא מרגישה בזה. שולחת לך חיבוק אמיץ וחם
שתהיה שבת שלום לכולם

ענתי44

New member
זהבה יקירה ../images/Emo24.gif

הלב דואב לקרוא את דבריך, ונגמרות המילים. כואב. ואם זאת אי אפשר שלא להתפעל מחד מהאהבה הרבה והמסירות אין קץ, שנמשכת כמעט לאורך שני עשורים, שלך, אחותך והמשפחות שלכן לאמא, ומאידך, באצילות של אמא שלך. סובלת בשקט ייסורי גוף ואולי גם נפש. כל כך עדינה ומוקירה לכן ואוהבת אותכם, גם אם אינה יודעת את מי היא מנשקת או למי היא לוחצת יד. אשריי וזכיתם לאמא כזו. מחזיקה אצבעות ומתפללת עבורכם.

למעלה