בוקר טוב פורום - יום ו'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ו'

עוד לילה "שקט" עבר על כוחותינו. הלילות די נכנסים לשגרה. כדור השינה מציל את המצב וזהו. ישנים קצת. היום אין מרכז יום. אז הוא יהיה בבית עכשיו יומיים רצוף. החודש התחלנו לקבל את השעות הנוספות של הביטוח הלאומי שאמלנו זה מתבטא ב-60 מכנסונים סופגים בחודש וב-2 ו-3/4 שעות מטפלת. הסופגנים הגיעו כבר אתמול והם בדיוק כמו אלה שאני הייתי קונה אצל הסוכן שהיה מביא לי אותם הביתה. הגיע שליח עם קרטון של 4 חבילות סופגנים depend של שקמה. שאלתי אותו מטעם מי הוא בא והוא אמר שהוא שליח של החברה שקמה, ששולחת את הסופגנים בתיאום עם הביטוח הלאומי. הבט"למ מעבירים להם את ההזמנות והחברה מחלקת אותם לבתים. זה טוב, זה יחסוך לי 300 ש"ח בכל חודש שהייתי מוציאה על הסופגנים האלה, אך מצד שני, מה יהיה על הסוכן הנחמד שלנו ששירת אותנו כל התקופה שנאלצנו לקנות אותם והיה מביא הביתה ומתקשר ומתעניין מה נשמע וכו? נראה לי שהוא הולך להיפגע קשה מהסידור החדש הזה... חוץ מזה תבוא היום המטפלת החדשה. מכיוון שבעלי מבקר במרכז היום בכל יום מלבד ביום ששי, היא צריכה לבוא ביום ששי כשהוא בבית. היא תגיע הבוקר ב-08:00 ואני מקווה שתעזור לי מאוד בסידור הבית ובניקיון. כי המצב בשירותים הוא על הפנים ולפחות אחת לשבוע יש לעשות שם ניקיון יסודי רציני, בנוסף לניקיון היומיומי שאני עושה, אחרי כל כניסה שלו לשירותים... טוב, פורים בפתח ואני מאחלת לכולם סופשבוע רגוע ופורים שמח ושנשמע רק בשורות טובות מכל חולינו היקרים... יום עגול לכולם, בוקר טוב ישראל!

../images/Emo151.gif../images/Emo154.gifפורים שמח לכולם

נילי, סוף סוף יש לך עזרה בניקיון הבית וחיסכון במיכנסונים, לכב' פורים יש לך אנחת רווחה מעט ממה שאת נילחמת יום יום עם בן זוגך, אז לכב' פורים תשתי יין ותגיעי למצב שתגידי לו מי אתה בכלל? מה אתה עושה פה ? חה חה חה סתאם..את יודעת בפורים צריך קצת לשתות יין ולהתחרפן ולהגיע למצב שלא ידעו להבדיל בן ארור המן לברוך מורדכי. אז תפתחי את הלינק ונשמח לכב' פורים צריך לשכוח יום יומים את הצרות שלנו ולנשום קצת שמחה. אז יאלה לחצי למטה

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אריאלה יקירתי

פורים שמח גם לך ולבן זוגך ולכל בני משפחתך היקרים. היום התחיל הסידור עם המטפלת שבאה לעזור לי בבית והיה בסדר. היא כבר הלכה, באה רק לשעתיים ו-3/4, זה מה שנשאר אחרי המכנסונים הסופגים, אבל זו עזרה גדולה. הבית נקי לכבוד שבת... אני באופן אישי לא אוהבת את חג הפורים, יותר מדי רעש והמולה, אבל הילדים שמחים וזה העיקר. עוד מעט יגיעו הנכדים שלי ונראה את התחפושות. בערב בעלי יעשה את הקידוש ונשתה את היין, לא יותר מגביע אחד של הקידוש, זה מספיק לנו... תודה רבה על הלינקים הנחמדים שאת מצרפת ומשמחת בהם את כל חברי הפורום. השמחה הזאת תישאר לך גם אחרי אדר, אני מקווה. שיהיה פורים שמח וסוף שבוע רגוע ויום עגול לכ - ו - ל - ם.

למעלה