בוקר טוב פורום - יום ו'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ו'

לילה שקט עבר על כוחותינו. בעלי היה אמש נורא עייף ולא החזיק מעמד. ביקש ללכת לישון מוקדם מכרגיל. לאחר שהוא נרדם בכורסה ראיתי שאין טעם לנסות להחזיק אותו ער והוא הלך לישון כבר ב-19:30, חשבתי שלא נורא, הרי מזיזים את השעון הלילה אז זה כאילו כבר 20:30. הוא באמת ישן טוב, התעורר פעם אחת אחרי חצות, נתתי לו את כדור השינה הגואל והמשכנו לישון. אבל... הוא התעורר כבר ב-05:30, שזה בעצם כבר 06:30 וגמר לישון, בצדק. אבל אני נורא רציתי להמשיך עוד קצת, כי אני הלכתי לישון כרגיל, ומאחר ויום ששי ואין מה למהר כי אין הסעה למרכז היום, רציתי להישאר עוד קצת במיטה אבל לצערי זה היה בלתי אפשרי. בעלי כבר ער ומסתובב ואין לי ברירה אלא לקום... אז זהו חבר'ה, מקווה שלא שכחתם להזיז את השעון קדימה בשעה אחת. מאחלת יום עגול לכ-ו-ל-ם. בוקר טוב ישראל!

נילי41

New member
../images/Emo20.gif שולחן ליל הסדר

ניסיון נוסף להעלות חיוך לפני החג: שולחן ליל הסדר, מתוך המדור כלכלת בית של דניאלה לונדון-דקל בהארץ: חג שמח!

נילי יקרה , שבת שלום

אני רואה שעדיין כולם עסוקים ורק את מחזיקה את הפורום בימים האחרונים. איפה אריאלה וחברותייך? לפי קצב עבודתן , אצלן כבר הכל מוכן לליל הסדר ועכשיו רק מחכים שיגיע. אני עכשיו נחה קצת, וממשיכים בהכנות אחרונות לשבת. שלושת הילדים בבית ובני הגדול שוחרר לשבת וגם לליל הסדר מהמילואים. יש לו מג"ד רגיש ואכפתי ששלח אותו הביתה כבר ביום חמישי. הוא באמת עוזר יחד עם הבת ובעלי שומע לו דיסקים של פוליקר ואלביס ונהנה. לקחתי אותו היום למשתלה לקנות צמחים למרפסת ואני מחכה שיקום משנת הצהריים ויעזור לי לשתול באדניות. לפחות משהו שהוא יכול לעשות. נילי יקרה , הכדור שבעלי לוקח עכשיו נקרא פארילק 2.5 מ"ג - חצי כדור בשלב ראשון בבוקר. לאחר שקראתי מה שכתוב על תופעות לוואי מאד חששתי אך בינתיים הוא לקח יומיים והכל בסדר. הרופאה אמרה שאם ייקח כמה שבועות וזה לא יועיל , אז להפסיק. המטרה , שיפור היכולת המילולית. אני בכל זאת מקווה לתועלת כלשהי. מאחלת לך שבת שלום , שבת נעימה ושתצליחי לישון בלילות ולאגור כוחות. חיבוק ענק ממני , טובה

נילי41

New member
../images/Emo20.gif טובה יקירתי

כולן עסוקות בהכנות לחג. האמת גם אני הייתי קצת עסוקה בימים האחרונים, בכל זאת צריך להתכונן לשבוע ימים של חג וגם אם בליל הסדר נתארח אצל המחותנים שלנו, בכל זאת יש הכנות לימים האחרים, ניקיונות, קניות בישולים וכו'. והכי מדאיג אותי, איך אתמודד עם זה שבעלי יהיה בבית שמונה ימים רצופים מבלי שתהיה לו תעסוקה אחרת מאשר לצפות בטלוויזיה. בימים האחרונים הוא די ירוד וממש לא מסוגל לתפקד בכלל. רוב הזמן הוא בכלל מנמנם מול הטלוויזיה. מעניין לדעת אם הכדור שבעלך התחיל לקחת ישפיע על היכולת המילולית שלו. אני לא מכירה את הכדור הזה והייתי רוצה לשמוע ממך אם את מרגישה בשיפור כלשהו. טוב שאין תופעות לוואי כך שתוכלו להמשיך ולקחת אותו. לפעמים צריך לחכות כמה שבועות עד שרואים תוצאות... מאחלת לכם שבת שלום וסוף שבוע רגוע. חיבוק אמיץ וחם ממני

zs1957

New member
שבת שלום טובה יקרתי

כולם עסוקים בנקיון לפסח ואין זמן לכתוב. ילדי עזרו לי בנקיון לפסח ואתמול גם דני נרתם. אני הייתי כל כך עסוקה ששכחתי לשאול אותך בקשר לביקור אצל הרופאה, אני ממש מתנצלת. אני חושבת שכדאי לנסות את הפרילק חצי כדור בבוקר ואם לאחר כמה שבועות אין שיפור להפסיק. בקשר לתופעות לוואי יש לבדוק ירידה חדה בלחץ הדם וטישטוש. אני מקווה שהתרופה תשפר את היכולת המילולית. מה שלום אמא ? איך הרגל? אני מקווה שזה משתפר. שבת רגועה ונעימה. חג שמח לך ולמשפחתך. שולחת לך חיבוק ענק והרבה כוח, זהבה שחם

למעלה