בוקר טוב פורום - יום ו'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ו'

לילה שקט עובר על כוחותינו. כתבתי 'עובר' כי יוד עדיין ישן עכשיו, כשהשעה כבר 08:45 בבוקר. סיפרתי אתמול שהוא לא היה שקט גם כל אחר הצהרים, ובסופו של דבר התחיל לנמנם בכורסה ליד הטלוויזיה כבר בשבע בערב. הלך לישון כרגיל וישן רצוף עד 1 בלילה. התעורר, ירד לשירותים, קיבל את כדור השינה והמשיך לישון עד 5 בבוקר. ירד לשירותים וחזר לישון ועדיין לא התעורר עד עכשיו. מאחר ואין מרכז יום היום, אני לא מעירה אותו עדיין. לדעתי הוא יתעורר לבד עוד מעט. ואני ישנתי כל כך טוב. השעתיים הראשונות שישנתי רצוף היו כל כך חזקות שנראה היה לי שכבר בוקר כשהתעוררתי לראשונה ב-1 בלילה. לאחר מכן נרדמתי שוב מיד, בלי בעיות וככה גם ב-5 בבוקר. אני נורא מקווה שהוא יהיה יותר רגוע היום, כי היום הוא יהיה כל היום בבית ואין לי כוח להסתובבויות חסרות התוחלת שלו. הרופא המטפל שלו אמר לי שגם ביום אם הוא במצב של אי-שקט לתת לו כדור ואבן כדי שיירגע קצת, חשבתי על זה אתמול בדיעבד, אחרי כמה שעות שהוא היה לא שקט והיה כבר קרוב לשעות הערב ולא רציתי לתת לו יותר מדי כדורי הרגעה. אבל היום, אם הוא ימשיך להיות לא שקט, חשבתי שאנסה באמת להרגיע אותו עם תרופה. אני מקווה שמזג האוויר ישתפר היום, כפי שאמרו החזאים, שהאובך ישקע ושכולנו נוכל לנשום לרווחה ולתפקד כמו שצריך. לכל החולים והמטפלים ובני המשפחה היקרים אני מאחלת סוף שבוע רגוע ויום עגול. בוקר טוב ישראל!

../images/Emo24.gifנילי יש פיתגם שאומר

יום דבש יום בצל , כך אצלנו/ך, זהו מקווים שהימים שיבואו יהיו יותר טובים מאלה שעברו. בשורות טובות שבת שלום

למעלה