בוקר טוב פורום - יום ו'

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ו'

לילה ממש שקט עבר על כוחותינו. יוד נרדם הלילה בכורסה שלו עוד לפני שהלך לישון באופן רשמי. נאלצתי להעיר אותו ולארגן אותו לשינה אבל זה לא הפריע לו להמשיך ולישון ככה רצוף עד השעה 3 בבוקר. אז הוא הלך לשירותים ונתתי לו את כדור השינה כי הבוקר הוא לא הולך למרכז היום ולא אכפת לי אם ימשיך לישון עוד קצת, ובאמת הוא עדיין ישן עכשיו. אמנם הוא קם גם ב-6 בבוקר והלך שוב לשירותים אבל חזר לישון. הוא בטח יתעורר תיכף כי כשאני מתחילה לנוע בבית הוא ממש חש בזה כי השינה שלו נורא קלה. מקווה שיעבור על כולנו סוף שבוע רגוע ושיהיה יום עגול לכ-ו-ל-ם. בוקר טוב ישראל!

ענתי44

New member
שבת שלום פורום

לילה של שיגרה זה מצויין. ואני מקווה שגם בסוף השבוע תזכו ללילה בלי נדודי שינה. אתמול אחרי הצהריים, היה לי תור לרופאת עיניים. תור שיגרתי. אני מגיעה לביקורת שנתית. אשתקד החמצתי כי אמא היתה מאושפזת. קיבלתי את התור לפני חודש וחצי. הוזמנתי לשעה 16:00 ככה דיו על גבי נייר בכתב ידה של הפקידה. כשהגעתי , לפני הזמן, גיליתי שדחו לי את התור בחצי שעה. בלי ליידע אותי. זה לא בפעם הראשונה. זה כל כך הרגיז אותי, אני מתקשה למצוא זמן פנוי לגשת למרפאה ומשלמת למי שתשאר עם אמא, והופ, הם משנים תור. ככה בהקלדת מחשב קלה. וזו לא הפעם הראשונה. הפעם לא וויתרתי והלכתי לפקידה, שניסתה בעורמה לזרוק את ההזמנה שבידי לפח, ולגונן על חברתה, לא אצלי. קיבלתי את הטלפון של האחראית ואני לא מתכוונת לשתוק. חוץ מזה, אחרי ימים לא קלים, אמא חזרה לעצמה. וכל יום כזה הוא מתנת האל. שבת שלום לכולם.

שריוש2

New member
לילה טוב!

שמחה שעבר עליכם לילה שקט, ומקווה שכך יהיה גם בסוף השבוע. שבת שלום ומבורך!

למעלה