בוקר טוב פורום - יום ו'

נילי41

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב פורום - יום ו'

לילה די שקט עבר על כוחותינו. יוד התעורר הלילה באחת וחצי ועד השעה שתיים וחצי הסתובב באי-שקט מדאיג. בסופו של דבר כדור השינה כנראה עשה את שלו והוא ישן עד 6 וחצי, קם לשירותים אך חזר למיטה ועדיין ישן. מאחר ואין היום מרכז יום אז אני לא מעירה אותו. הוא בוודאי יתעורר בעוד זמן קצר בעצמו... אנחנו עברנו שבוע שגרתי ורגוע למדי. אך כאן בפורום העניינים קצת יותר קשים ומסובכים. לצערי, אמא של רוני שברה את עצם הירך, נותחה, ועוברת עכשיו תקופה ארוכה וקשה של החלמה ולאחרי תזדקק לשיקום והלוואי ותצליח להשתקם ולחזור לעצמה במהרה. מאחלת לרוני ולאמא ולמשפחתה רפואה שלמה והחלמה מהירה ושולחת חיבוק גדול וחם...
אמא של ענתי שוב קיבלה חום גבוה וענתי שוב נאלצה להילחם בבירוקרטיה האטומה על מנת להביא לאמא רופא שאבחון חרחור בריאות ורשם אנטיביוטיקה. שולחת רפואה שלמה לאמא של ענתי וחיבוק ענק לענתי שלא מוותרת ונלחמת בטחנות הרוח כשצריך ומשיגה בשביל אמא את מה שמגיע... קבלי חיבוק גדול וחם ענתי...
קורנית עדיין מחפשת בשביל אמא את התרופה האולטימטיבית שתצליח להרגיע את סערת הרוחות שתוקפת אותה ושתאפשר להם לטפל באמא בבית במצב של איזון תרופתי של המחלה... שולחת חיבוק גדול וחם לקורנית
כמו כן, מאחלת לכל החולים, המטפלים ובני המשפחה ולכל חברי הפורום שבת שלום, סוף שבוע רגוע ויום עגול. בוקר טוב ישראל!

ronnyw

New member
בוקר טוב גם לך, נילי

והינה לך הוכחה (רבע שעה אחרייך...) שאני, אכן, עוקבת מידי בוקר אחרי מסרייך, מחזיקה לך אצבעות ומייחלת לטוב !! אימא, למרות כמעט 89 שנותיה, מתאוששת יפה. אם לא יהיו הפתעות היא תשוחרר הביתה כבר ביום א' הקרוב (ולא לשיקום כמקובל, בגלל מצבה המנטלי). יש לנו אפילו תקווה קטנה בלב, שתחזור ללכת יותר טוב מאשר לפני הניתוח, כי בחודשים שקדמו לניתוח התלוננה על כאבים ברגל, וכנראה שכבר היו סדקים. יתכן שהניתוח והקיבוע של עצם הירך ייקל עליה. (אגב, הרי אינני יכולה בלי לתת עצות לכל העולם: היא אף פעם לא אמרה בדיוק היכן כואב. זה נע בין "כואב לי התחת" לבין "הרגלים שלי לא עומדות". היום, בחוכמה שלאחר המעשה, הפיליפינית ואני חושבות שהיו לה כאבים בירך, אותה ירך שנשברה אחר כך. והלקח: הם לא יודעים למקד היכן בדיוק כואב, ואנחנו צריכים לעזור להם לחפש...) ככה שאנחנו בכיוון הנכון. מאחלת גם לענתי - ולכל חברי הפורום - רגיעה, שיפור ושבת נהדרת !!

../images/Emo24.gifבוקר טוב לנילי לרוני ולכל הפורום

ב"ה עבר עלינו שבוע טוב בתקווה שהטוב והמטיב ימשיך עלינו שפע לכל השבוע הבא, רפואה שלמה לאמא של רוני וענתי ולכל הבעלים והסבתות ולאמהות בשורות טובות ושבת שלום ומבורך, כעת אני הולכת להכין מעדני שבת יהיו לי אורחים , ילדי הבכור עם אשתו ההרה לבן לאחר 3 בנות יחי האושר,כמובן שאישי החולה מאוד ישמח לראות אותם ולחבק והנה הסיפתח לשבוע הבא עלינו לטובה.

ענתי44

New member
בוקר טוב לכולם.

נילי יקרה, מעומק ליבי תודה על דבריך החמים. איך את עם כל מה שעובר עליך עוד חושבת על כולנו בפורום. רוני יקרה, כל כך שמחתי לקרוא שמצבה של אמא שלך משתפר. ואת צודקת בקשר לזה שהם לא מסוגלים למקם את הכאב או את סוג הכאב וצריך לעזור להם באמירת שם האיבר ונגיעה בו. כי רגל שמאל?.... לא אומר להם כלום, אבל נגיעה ברגל, ומישוה לראות איפה, עוזר. למדתי את זה מ"הבילויי" בבית חולים. אריאלה יקרה, שמחה שהשבת תהיה נעימה ובחיק המשפחה. ועל הבשורה הנפלאה בקשר להריון. היום אמא קמה בחיוך. בשבע וחצי. אחרי שישנה טוב כל הלילה. כשפתחתי את האור בחדרה היא התלוצצה " את רוצה לראות טוב יותר את אמא?" שאלה. אתמול, היה אחד הימים הקשים. היא לא נתנה לי לזוז ממנה או לעשות משהו. היו התקפי בכי וטרוניות שמתייחסים אליה רע. כל הזמן היא ביקשה ממני הביתה. ושנלך לקנות חלות כי השבת תיכף נכנסת. עד חצות כמעט לא הסכימה לישון. וביקשה שאנעל לה נעליים שנוכל ללכת הביתה. ניצלתי את מצבה הטוב היום, כדי ללכת למכולת השכונתית שקרובה מאוד. ראיתי שם בן משפחה שלי, שקונה במכולת השכנה. לי הוא מספר שאין לו זמן לבקר אצל אמא כי הוא נורא עסוק, אבל הוא עמד שם, לפני שראה אותי, נינוח עם כל הזמן שבעולם, עמד עם חבר וריכל וצחק. והלב שלי נקרע. גם כשסיימתי לקנות, עוד שמעתי אותו מפטפט בעליזות במכולת. יש לו את הזמן לכולם. רק לא אלינו.

ענתי44

New member
ושבת שלום לכולם../images/Emo24.gif

אני אנהג כמנהג אריאלה ואברך מכל הלב את אותו " מכר" שלי, שיהיה לו רק טוב. ואברך את כל הפורום הנפלא הזה בשבת שלום. ששבת המלכה תרד אלינו ותעטוף אותנו בשולי גלימתה ונחוש נחמה ונצבור כוח ונזכה לסוף שבוע שקט ומלא חיוכים ומשפחה. שבת שלום.

שריוש2

New member
שלום ענתי..

מי כמוני שמבינה את ההרגשה שלך.. על בני משפחה שפשוט מעדיפים להתעלם (ולא בגלל קושי לקבל את המחלה), ופשוט מתרצים כל מיני תירוצים... באמת הלב נקרע.. אבל אין מה לעשות (לצערנו), ואין בידנו לחנך אותם.. שמחה שאימך מרגישה יותר טוב! שתהיה שבת שלום:)

ענתי44

New member
שריוש יקרה ../images/Emo140.gif

מה שכואב, שדווקא מי שנהנה מכל טוב כשאמא היתה בריאה הוא הראשון לברוח. אבל איך אומרים.... זה החיים. הנחמה שלי שאמא שלי כבר לא מבחינה בדברים כאלה ואינה נעלבת. בשנה שעברה כשהוקרן הסרט של אסתר הנפלאה ( מישהו יודע מה שלומה ומה שלומו של בעלה?) היה קטע שהיא ושלמה בגינה ונגשת מכרה ומדברת לאסתר ונתעלמת משלמה שמנסה להגיב. והבעת העלבון שלו, רודפת אותי. וכל עוד זה אנחנו, המטפלים נפגעים, ולא יקירנו אז זה חצי נחמה. בעיניי, ההפסד הוא כולו של אותם " בורחים". שבת שלום לך יקירה, לאימך ולדודך ומעל הכל לסבתא.

שריוש2

New member
אכן..

מי שנהנה מכל הטוב, בורח בלי להניד עפעף בכלל... כן.. זו באמת חצי נחמה שהחולים אינם מבינים ואנחנו, המטפלים, אלה שנפגעים.. אצלנו, אני דווקא נדהמתי לגלות שרק דודתי ומשפחתה (=בעלה והילדים), מתעלמים.. חברים ומכרים של סבתא מהשכונה, לא התעלמו.. אולם ניתק הקשר והם לא באו לבקר, אבל תמיד כשפגשנו בהם, שאלו מה שלום סבתא.. וגם החברה הכי טובה של סבתי.. תמיד שואלת מה שלום סבתא, מבקשת שנביא אותה לבקר, שהיא רוצ ה לראות אותה, (אותה חברה היא נכה וכמעט ולא יוצאת מהבית), ונזכרת בתחילת המחלה, איך שגם היא שמה לב לשינויים הקורים בסבתא, ונזכרת באישה שהיא היתה... תודה, שבת שלום גם לכם!

שבת שלום לכולם

נילי יקרה , באמת את מסכמת את הפעילות בפורום. הלואי ובשבוע הבא יהיה רגוע יותר. רוני כותבת נכון שהחולים לא יודעים לתאר מה מציק להם אך חשים שמשהו לא בסדר. מאחלת לענתי ולאמה שבת נפלאה ורגועה , העיקר שאמא חזרה להומור שלה. לאמא של רוני , הלואי שבאמת תחזור ללכת טוב יותר. לאריאלה ובן זוגה , שבת נעימה עם הילדים והנכדים ורק בשורות טובות. לנילי ובן זוגה שבת נעימה ובקור אצל הנכדים והילדים. וגם אצלנו כולם יהיו בבית בשבת כולל הנכד ובע"ה יהיה לנו נחמד. חיבוק ענק לכולם ושבת שלום , טובה

למעלה