../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום יקר - יום ה'
עברנו לילה לא קשה יחסית. בעלי ישן די חזק וטוב וקם "רק" שלוש פעמים הלילה, וכך כמובן גם אני. עכשיו אנחנו מוכנים לצאת לקראת מה שמזמן לנו היום החדש.
אתמול בעלי הגיע בהסעה בצהרים הביתה קצת יותר מוקדם. נהג המונית הוריד אותו בפתח הבית, ראה שהוא נכנס לבניין חיכה כדקה לוודא שהוא לא יוצא מהבניין ונסע. אנחנו גרים בקומה השנייה. אני יצאתי לחכות לו ברבע לשתיים. חיכיתי כרבע שעה והוא לא הגיע, הדבר די הדאיג אותי כי לאחרונה יש לו נהג קבוע שמביא אותו מוקדם יחסית הביתה וגם מצלצל לי אם עוד לא ירדתי. אבל רבע שעה זה איחור אקדמי ולא דאגתי. יצאתי לכביש הראשי כי הכניסה לבית שלנו היא מאזור החניה בעורף. לפתע צדו עיני איזה כתם כחול במרחק כ-100 מ' ממני ליד תחנת האוטובוס (אני לא רואה טוב למרחוק והכתם הכחול היה כמו צבע הג'קט שבעלי לבש באותו יום, גם השיער היה לבן). זה נראה כמו מישהו שמחכה לאוטובוס ואמרתי לעצמי שלא יכול להיות שהוא יהיה שם כי הנהג יודע להוריד אותו בפתח הבית ולהודיע לי כשהם מגיעים. הדמות הסתובבה באי שקט, ישב, קם, ישב, קם, אז החלטתי להתקרב ולוודא מקרוב שזה לא הוא, אבל כשהתקרבתי התברר שזה היה הוא. הוא ישב בתחנת האוטובוס והיה מופתע לראות אותי. שאלתי אותו מה אתה עושה פה, למה אתה לא בא הביתה? והוא לא ידע לענות. בקיצור, טלפנתי למרכז היום והם פנו לתחנת המוניות ותוך 2 דקות התקשר אלי הנהג שלו ואמר לי שהם הגיעו מוקדם ב-20 לפני שתיים, הוא הוריד אותו בפתח הבית, ווידא שהוא נכנס לבניין, חיכה דקה ונסע. אבל, בעלי כנראה לא זיהה את דלת הבית, עשה אחורה פנה, יצא מהבניין והתחיל ללכת. מזל גדול שהוא החליט לשבת בתחנת האוטובוס ולהמתין. כל כך נבהלתי. השבעתי את הנהג שהוא לא מוריד אותו בלי לפגוש אותי והוא הבטיח להתקשר אלי כבר מהדרך כדי שאספיק לרדת ולהמתין להם בכניסה לבית. אני נורא נבהלתי כי אני אף פעם לא נותנת לו לצאת לבד לשום מקום כדי שלא יהיה לו שמץ של סיכוי לאבד את דרכו, והנה זה קורה. זה הדליק לי תמרור אזהרה גדול מאוד וחיזק את דעתי שאין לתת לו להיות לבד אף לרגע. שיהיה לנו כוח להתמודד עם כל מה שהמחלה הזו מזמנת לנו. בוקר טוב ישראל!