../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - שבת, פסח
לילה די מוזר עבר על כוחותינו. אחרי שני לילות קשים הלילה התחיל בצורה שונה. בעלי היה עייף וביקש ללכת לישון כרגיל, אך אחרי כעשר דקות הופיע שוב בסלון. זה דבר שאף פעם לא קורה. תמיד כשהוא הולך למיטה הוא נרדם מיד. אמר שלא הצליח להירדם. החזרתי אותו למיטה ואמרתי לו שינסה שוב לישון... עברה כחצי השעה והוא שוב הופיע בסלון. לא יכול לישון. אמרתי טוב, שב איתי ונראה ביחד טלוויזיה. כמובן שהוא נרדם בכורסה שלו. כבר לא רציתי להעיר אותו ולהעביר אותו לחדר השינה, אז הוא ישן לידי עד השעה 11 בלילה. אז הלכנו לישון. הוא באמת המשיך לישון ואני הייתי עם כאב ראש חזק ולקחתי כדור נגד כאב הראש. ישנו עד 01:30 ואז הוא קם לשירותים. נתתי לו אז את כדור השינה כרגיל והתחננתי לאלוהים שהכדור ישפיע הלילה כי לא רציתי לתת לו עוד כדור וגם הייתי נורא עייפה ורציתי לישון כמה שעות רצוף ולהתגבר על כאב הראש. בעלי המשיך לישון אבל בכל שעתיים בערך הוא קם לשירותים. אני שמעתי אותו אבל לא קמתי כי הייתי מאוד מותשת והוא "הסתדר" פחות או יותר לבד. חזר למיטה והמשיך לישון וככה עוד פעמים-שלוש. בבוקר הוא כבר לא חזר למיטה והתחיל להסתובב בבית. הלך לסלון, ישב 5 דקות וחזר לחדר השינה. אני פשוט לא יכולתי לקום, המשכתי לנמנם במיטה ולהקשיב לקולות שלו. על פי הקולות אני יודעת אם הוא קם מהכורסה, נועל את נעלי הבית, הולך-מדשדש בבית לכיוון חדר השינה, הולך לשירותים, חוזר. הוא פשוט לא ידע מה לעשות עם עצמו וכל הזמן בא לראות אם אני עוד ישנה. בסופו של דבר הוא שאל אותי מה השעה, ואכן, השעה היתה כבר 08:30. אז כבר נאלצתי לקום ולטפל בו, מסכן. רחצתי אותו, לא גילחתי אותו היום, לא נורא, הלבשתי אותו, מדדתי לו לחץ דם וסוכר שהיו בסדר גמור, ואז אכלנו ארוחת בוקר. נראה לי שהצלחתי קצת להטעין את המצברים שלי והוא הסתדר לבד. למזלי הבלגן בשירותים לא היה יותר מכרגיל ובלאו הכי גם כשאני קמה זה קורה, אז מילא... נראה מה יהיה בלילה הבא. אחרי החג ניגש לרופא המשפחה ולרופא הגריאטר שלו ונדון במצב. עד אז יעברו עוד כמה לילות ונראה אם המצב ישתפר או יחמיר ואז תהיה לנו תמונה יותר מלאה של המצב... נקווה לטוב. מאחלת לכ-ו-ל-ם שבת שלום וחג שמח ומועדים לשמחה ויום עגול, כל מה שאפשר... בוקר טוב ישראל!