בוקר טוב פורום - שבת שלום

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - שבת שלום

עוד לילה שקט עבר על כוחותינו. יוד ישן טוב עד השעה אחת וחצי בלילה. אז הוא קם וקיבל את כדור השינה שלו והמשיך לישון עד 6 בבוקר. וגם אני... לשמחתי, אני מרגישה שכבר זמן מה אני חוזרת על עצמי בהודעות הבוקר טוב שלי. נראה לי שיוד נמצא באיזון טוב עם התרופות שהוא מקבל, וגם בעיית הפרעות השינה די באה על פתרונה (הקש בעץ...). בעצם אני שומעת מחברותי על בעיות בשינה שאנחנו כבר הצלחנו להגמל מהן ומאחלת לכולם שיצליחו להגיע לאיזון תרופתי שגם יעזור עם שנת הלילה. אני יודעת שזה מאוד קשה וכל אחד מגיב אחרת ולכל אחד יש גם מחלות אחרות נוספות שגם הטיפול בהן משפיע. אבל אני מקווה שכולם יצליחו למצוא את האיזון הנכון שמתאים לחולה שלהם. זה כל כך חשוב. אני מרגישה את זה על עצמי. כאשר שנת הלילה טובה, יש כוח וסבלנות להתמודד עם כל מה שמצפה לנו במשך היום. הבעיה של יוד שעדיין לא באה על פתרונה ואיני יודעת אם נצליח לפתור אותה היא הנטיה שלו להשתין בכל מיני מקומות בבית ולאו דווקא בשירותים. זה לא קורה כל הזמן. זה קורה פעם ב... אבל כשזה קורה זה מה זה מעצבן. השבוע, באחד הימים כשהייתי עסוקה בחדר העבודה שלי, שמעתי אותו קם מהכורסה ועד שהגעתי אליו הוא כבר עמד לפני הטלוויזיה. החזרתי אותו לכורסה שלו ואז 'לחרדתי' גיליתי שהשרפרף המרופד שהוא נוהג לשים עליו את הרגליים, רטוב כולו וספוג בשתן... מתי הוא הספיק לעשות את זה אין לי מושג. השרפרף הזה חזר לאחרונה מריפוד מחדש. הבאנו אותו מאנגליה (לפני 20 שנה) והוא מעוצב כל כך יפה, הרגשתי צביטה בלב, אבל לא כעסתי עליו, רק אמרתי לו (עד כמה שיש לזה ערך) שפיפי עושים רק בשירותים ולא בשום מקום אחר בבית!!! כמובן שזה כמו לדבר אל הקיר... וכמובן שהוא הכחיש שהוא עשה את זה וכו'... כמה עצוב וכמה מצער וכמה משפיל... אז, שיהיה לכולם סוף שבוע רגוע ויום עגול, ולא לשכוח לשתות מספיק... בוקר טוב ישראל!

כמה סבלנות יש לך!!!

נילי יקרה , שבוע טוב, כל פעם מחדש אני נפעמת מכוחות הנפש שלך לעמוד בכל מה שקורה. הטיפול היומיומי שהוע לעצמו מתיש פיזית ונפשית ובעיקר שלמדת לא להתרגש מכל הארועים האלה שלא צפויים. מאחלת לך לילות טובים בהם שניכם תשנו טוב ושלא יהיו הרבה "פספוסים". שיהיה שבוע טוב מלא שמחה ובשורות טובות, לילה טוב, טובה

נילי41

New member
../images/Emo20.gifלצערי חווינו היום עוד 'פספוס'

נראה לי שאני צריכה להגדיל לו את המינון של הריספרדל. ההתנהגות הזו ממש לא מקובלת עלי. היום לא הייתי כל כך רגועה וגם חשבתי שאם אני אכעס אולי בכל זאת משהו ייקלט אצלו, אז כעסתי עליו מאוד והוא כמובן הכחיש שהוא עשה את זה... נראה לי שהוא בכלל לא מודע למעשיו. מעניין שזה קורה רק כשאני לא נמצאת לידו. היום 'רבצתי' לידו כל היום על הספה וצפיתי בטלוויזיה והחזקתי לו את היד וליטפתי אותו ונישקתי אותו, אבל ברגע שקמתי לרגע ויצאתי מן החדר, זה קרה. כאילו שהוא מחכה לרגע שאני לא אהיה איתו ואז הוא משתין בכל מיני מקומות בבית. כשאני לידו והוא צריך לשירותים, הוא הולך לשירותים. יכול להיות שהוא מעניש אותי שאני עוזבת אותו לרגע??? בכל אופן, מחר אדבר עם הרופא שלו ואתחיל להגדיל לו את המינון של התרופה. המינון שהוא מקבל הוא נמוך מאוד ויתכן שהגיע הזמן להעלות לו אותו טיפה. לילה טוב ושבוע טוב לכולם.

נילי יקרה , בוקר טוב

נילי יקרה , זה מאד מעניין שהוא מסוגל להבין מה רצוי. כי כשאת לצידו הוא מתנהג יפה. זה מאד מזכיר ילד קטן שיודע כבר מה מותר ומה אסור וליד ההורים הוא מתנהג בסדר וכשהם לא רואים הוא מנסה לעשות מה שאסור. גם אצלי יש דברים דומים. יש לו שינויים בהתנהגות ולפעמים כשעושה משהו במטבח ואולי בדרך לא מקובלת , הוא מרגיש מאויים אם אני לידו כאילו באה להשגיח ואז הוא אומר לי "מה את מסתכלת?" ואנחנו צריכות טונות של סבלנות לא להעיר יותר מדי כי בסך הכל הם ממש מסכנים. מאחלת לך יום נפלא ושבוע טוב והמון כוחות. חיבוק ענק ממני ואני מתארת לעצמי שמחר אתן נפגשות, כיף לכן, טובה

למעלה