../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - שבת שלום
עוד לילה שקט עבר על כוחותינו. יוד ישן טוב עד השעה אחת וחצי בלילה. אז הוא קם וקיבל את כדור השינה שלו והמשיך לישון עד 6 בבוקר. וגם אני... לשמחתי, אני מרגישה שכבר זמן מה אני חוזרת על עצמי בהודעות הבוקר טוב שלי. נראה לי שיוד נמצא באיזון טוב עם התרופות שהוא מקבל, וגם בעיית הפרעות השינה די באה על פתרונה (הקש בעץ...). בעצם אני שומעת מחברותי על בעיות בשינה שאנחנו כבר הצלחנו להגמל מהן ומאחלת לכולם שיצליחו להגיע לאיזון תרופתי שגם יעזור עם שנת הלילה. אני יודעת שזה מאוד קשה וכל אחד מגיב אחרת ולכל אחד יש גם מחלות אחרות נוספות שגם הטיפול בהן משפיע. אבל אני מקווה שכולם יצליחו למצוא את האיזון הנכון שמתאים לחולה שלהם. זה כל כך חשוב. אני מרגישה את זה על עצמי. כאשר שנת הלילה טובה, יש כוח וסבלנות להתמודד עם כל מה שמצפה לנו במשך היום. הבעיה של יוד שעדיין לא באה על פתרונה ואיני יודעת אם נצליח לפתור אותה היא הנטיה שלו להשתין בכל מיני מקומות בבית ולאו דווקא בשירותים. זה לא קורה כל הזמן. זה קורה פעם ב... אבל כשזה קורה זה מה זה מעצבן. השבוע, באחד הימים כשהייתי עסוקה בחדר העבודה שלי, שמעתי אותו קם מהכורסה ועד שהגעתי אליו הוא כבר עמד לפני הטלוויזיה. החזרתי אותו לכורסה שלו ואז 'לחרדתי' גיליתי שהשרפרף המרופד שהוא נוהג לשים עליו את הרגליים, רטוב כולו וספוג בשתן... מתי הוא הספיק לעשות את זה אין לי מושג. השרפרף הזה חזר לאחרונה מריפוד מחדש. הבאנו אותו מאנגליה (לפני 20 שנה) והוא מעוצב כל כך יפה, הרגשתי צביטה בלב, אבל לא כעסתי עליו, רק אמרתי לו (עד כמה שיש לזה ערך) שפיפי עושים רק בשירותים ולא בשום מקום אחר בבית!!! כמובן שזה כמו לדבר אל הקיר... וכמובן שהוא הכחיש שהוא עשה את זה וכו'... כמה עצוב וכמה מצער וכמה משפיל... אז, שיהיה לכולם סוף שבוע רגוע ויום עגול, ולא לשכוח לשתות מספיק... בוקר טוב ישראל!