בוקר טוב פורום - שבת שלום

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - שבת שלום

עברנו לילה רגיל מבחינת קימות וטרטורים, אלא שאני לא יכולתי לעמוד על הרגליים. היו לי סחרחורות איומות וכמעט ונפלתי בעצמי. אז בכל פעם שהייתי צריכה לקום ולכסות את זה, ממש זחלתי אליו, כיסיתי אותו וזחלתי בחזרה למיטה. הצרה היא שבבוקר הוא לא ממשיך לישון קצת יותר כי שבת ולא צריך לקום. הוא מתייצב כמו חייל למסדר ורוצה לצאת למרכז היום. אז לא יכולתי להישאר במיטה יותר מדי ולהתאושש. נראה לי שחטפתי איזה וירוס ממזר, שהתגנב למרות שלקחנו את החיסונים כבר בתחילת החורף. בכל אופן, התארגנו קצת והיום אני אנוח יותר בבית. הבת שלו תבוא לקחת אותנו אליה לצהרים, ככה שלא יהיה לי הרבה עבודה. אני מקווה שכל חברי הפורום חשים בטוב ושתהיה לכולנו שבת נעימה. בוקר טוב ישראל!

אסתרס

New member
נילי יקרה תרגישי טוב../images/Emo68.gif

לא צריך וירוס מתגנב כדי להתמוטט מעייפות, לאחר שקמים מספר פעמים בלילה, עד לפני כשבועיים זו היתה מנת חלקי, והיום כפי שכתבתי שלמה כבר לא קם בלילה. זה השבוע השלישי שאינני נותנת זיפרקסה , וכבר יומים שלמה משתף טיפטיפה פעולה, אולם התוקפנות שבגללה קבל את התרופה, לא חזרה( עד היום לפחות). הוא טיפה יותר עירני, ויש כבר רבעי שעות שיושב עם עינים פקוחות, ואלא עוצם אותן כל היום. אולי יקרה נס והוא יחזור טיפה לשלב הקודם ?! אני מאחלת לכולם שבת שקטה ומשעממת. מי שמעונין היום בשעה 1730 בערוץ 25 בערוץ הקהילתי של נווה מונוסון מוסרט סרט שהייתי שותפה בהפקתו ושמו "עוד לא זקנה" בסרט הזה תפקידי הוא בהקלטה, לשתי שניות רואים שם גם את שלמה יושב על כסא נוח בבריכה, מחכה לי עד שאסיים את " המשחקים שלי", והוא נקלט בפריים. אז שלום, ביי

zs1957

New member
נילי יקירתי- רפואה שלמה

שבת שלום נילי יקירתי, צר לי לשמוע שאת לא מרגישה טוב. זה העומס, העייפות ,חוסר שינה רצופה, שגרמו לך סחרחורת, את מותשת. הגוף שלך מבקש מנוחה, רוצה שתקשיבי לו. את נוסעת בלי דלק. בעת סחרחורת חשוב מאד לנוח זה אחד השלבים בטיפול. אני מקווה שאין לך בחילות,או הקאות ,או כאבים בצוואר. אלא זה פשוט מעומס יתר. אז תנוחי ותתפנקי. כמו שאומר השכן שלנו חולה האלצהיימר : אני שואלת אותו :" יש לך סחרחורת?" הוא עונה: "יש לי שחרחורת, חתיכה נהדרת, רק שאשתי לא תשמע אחרת היא תהרוג אותי". אני מרגישה טוב, בן זוגי הצטנן ואני מטפלת בו כמו רעיה טובה , בשלתי מרק עוף, הרבה תה עם לימון ,טיפות אף ומנוחה כמובן. קר היום מאד , חממתי את כל הבית שאיש מאתנו לא יחלה פתאום. אנחנו לא לקחנו חיסוני שפעת , אני לא מ אמינה בזה יש כל כך הרבה זנים של שפעת אפשר לקבל את החיסון ולחלות בשפעת מזן אחר. לאמא שלי כן נתתי חיסון לשפעת בגלל גילה ומצבה הבריאותי. אנחנו מאד שומרים עליה ,אבל אין ביטוח במאה אחוז. תרגישי טוב, שבת נעימה ומהנה זהבה שחם

נילי41

New member
../images/Emo20.gif זהבה ואסתר יקרות תודה ../images/Emo51.gif

על האיחולים. האמת, עכשיו כבר התאוששתי. חזרנו עכשיו מארוחת צהרים אצל הבת של בעלי מנישואיו הראשונים. היה נחמד. חבל רק שקר ורטוב בחוץ ולא נעים, אבל עכשיו אני מחממת את הבית ואנחנו שותים כוס תה חם ומתחממים. אגב, בלילה בזמן הסחרחורות הרגשתי גם בחילה אבל בלי הקאות והכאבים בצוואר כבר לא מרפים זמן מה. מה זה אומר? האם זה סימפטומים של משהו? עכשיו אני בסדר, חוץ מהצוואר שתמיד תפוס וכואב... בכל בית יש עכשיו חולי שפעת. גם הנכדים שלי חלו. חשבתי שאולי נדבקתי מהם אבל אני מקווה שלא. לקחנו את החיסונים כי אני לא יכולה לקחת שום סיכון. בעלי חייב את החיסון וגם אני, כי מי יטפל בו אם אני אחלה??? אני יודעת שהחיסון לא מחסן נגד כל הזנים של השפעת אבל נגד העיקריים והקשים ביותר. ככה שאם אקבל משהו זה יהיה משהו קל, אני מקווה. עכשיו שותים תה עם לימון ונראה לי שנלך מוקדם למיטה הלילה.

|../images/Emo24.gifשבוע טוב לכל הפורום ולנילי

מה קורה ? כאבים בצוואר? תבקשי מהרופא אולטראסאונד בצוואר,אולי הכרית שאת ישנה לא רכה מספיק,אני תקווה שעד יום שני תרגישי טוב למפגש. מחקה לראותך , רפואה שלמה וראש חודש טוב לך ולבן זוגך.

ענתי44

New member
החלמה מהירה ../images/Emo184.gif

תרגישי טוב ותשמרי על עצמך יקירה. אולי, מחר כשבעלך יהיה במרכז יום תקחי חצי יום חופש ותכנסי למיטה?!!

נילי41

New member
../images/Emo20.gif תודה לכולכן חברות יקרות

אני בטוחה שמחר אקום כמו חדשה. הערב אלך לישון מוקדם ואצליח לישון את השעות הראשונות בזמן שגם בעלי ישן רצוף, ועד השעות הקטנות של הלילה שאז הוא נוהג לקום, אספיק כבר למלא את המצברים מחדש. תודה רבה מכל הלב על הדאגה ואיחולי ההחלמה. נראה לי שכבר הכל בסדר אצלי, אלא אם כן יתפתח משהו במשך הלילה.
לילה טוב לכל חברי וחברות הפורום היקרים.

למעלה