בוקר טוב פורום - שבת שלום

נילי41

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב פורום - שבת שלום

לילה לא כל כך רגוע עבר על כוחותינו. יוד הלך לישון כרגיל, אבל התעורר עוד לפני חצות. נתתי לו את כדור השינה אבל כבר היתה לי הרגשה שלילה לא רוגע עומד לעבור עלינו ובאמת, יוד התעורר כל שעתיים. אמנם הוא 'רק' הלך לשירותים וחזר לישון, אבל בכל שעתיים הייתי צריכה לקום אליו ולעזור לו לקום, לנעול את נעלי הבית, ולעזור לו לחזור למיטה ולכסות אותו ואז לחזור לישון. למזלי הצלחתי להירדם בכל פעם מחדש כך שלפחות ישנתי בכל פעמים כשעתיים רצוף. גם היום ניאלץ להישאר בבית ולהעביר את הזמן איכשהו... בעיקר בצפייה בטלוויזיה. שום דבר אחר (מלבד אוכל) לא מעניין אותו. גם הטלוויזיה בעצם לא כל כך מעניינת אותו אבל הוא יושב לו בכורסה שלו והטלוויזיה נמצאת שם והוא צופה במה שאני בוחרת בשבילו. אפילו הספורט כבר לא כל כך מעניין אותו, אבל לפעמים הוא כן מתעניין באיזה משחק כדורסל או כדורגל, אז ככה אני מנסה לעניין אותו במה שיש... שבת שלום לכל הפורום, לחולים, למטפלים ולבני המשפחה. שיהיה סוף שבוע רגוע ויום עגול לכ-ו-ל-ם. בוקר טוב ישראל!

zs1957

New member
../images/Emo20.gifנילי יקירתי שבת שלום

ימים קשים עוברים עלייך וגם על אחרים בפורום. יש לנו תקופות עם החולים שיש ירידה במצבם וזה מוריד את מצב הרוח של המטפלים בהם במיוחד כאשר מדובר בבני משפחה. לכל אחד מאתנו יש תקופות של עליות ומורדות. במחלה הארורה הזאת יש התדרדרות איטית כל הזמן לפעמים המצב נותר סטטי לפרק זמן מסוים ומיד חלההתדרדרות. יוד עדיין נהנה מהאוכל ,צופה בטלויזיה , בעל יכולת הבעה לא כמו בעבר אך, עדיין קיימת והעיקר נהנה ללכת למרכז היום. לדעתי עלייך לחשוב על סידור ליוד בעתיד הבאת עובד זר או סידור מוסדי.יגיע יום שלא תוכלי לטפל בו בעצמך. גם כעת הטיפול בו לא קל , ההתעוררויות שלו בלילה וחוסר השינה שלך גורמות לך לעייפות ,חולשה וקושי בתפקוד,הן גם פוגעות בבריאות. מה עם הבדיקות שלך האם הכל בסדר? (סליחה שנכנסתי לתחום האישי -אני מקווה שאת מבינה את דאגתי ואינך כועסת). מאחלת לך ולכל המטפלים סוף שבוע נעים ויום עגול. זהבה שחם

נילי41

New member
../images/Emo20.gif זהבה יקירתי

טוב לראות אותך שוב בפורום. חסרת לנו מאוד לאחרונה. תודה על תגובתך. כמובן שלא חרגת, מה פתאום??? הרי בשביל זה קיים הפורום, כדי שנגיב ונתמוך ונעזור... אז אני יודעת שהמצב עם יוד רק ילך ויחמיר ושצריך יהיה לקבל החלטה על מה הולכים. יקח לי עוד קצת זמן להתבשל עם הפתרון האידיאלי בשבילו וגם בשבילי. אני עוד לא יודעת מה לעשות... בכל אופן, מקווה שהוא יחזיק מעמד עוד זמן רב במרכז היום ולא תהיה לי דילמה מיידית בזמן הקרוב. בקשר אלי, תודה, אני בסדר... עשיתי השבוע את כל הבדיקות. התוצאות הסופיות יגיעו ביום ב'. אבל בינתיים אני מרגישה ממש בסדר, חזרתי לעצמי ולתפקודים הרגילים שלי כמו כלום. אז אני מקווה שתוצאות הבדיקות גם יראו את זה שהכל בסדר וזו היתה אפיזודה חולפת. הלילות גם הם לאחרונה הרבה יותר טובים. גם אם יש התעוררות אחת או שתיים במשך הלילה, מיד חוזרים לישון וזה כבר לא כל כך נורא. עכשיו אנחנו יוצאים לארוחת צהרים אצל בתו של יוד שבאה לאסוף אותנו אליה. נפגוש את הנכדות ונהיה קצת עם המשפחה. אני רק מקווה שבשביל יוד זה לא יהיה טרחה גדולה מדי... תודה רבה זהבה על דאגתך והתעניינותך ועל התגובה החמה. שתהיה לכולנו שבת שלום וסוף שבוע רגוע

למעלה