../images/Emo20.gifבוקר טוב פורום - שבת שלום
עוד לילה שקט עבר על כוחותינו. יוד הלך לישון כרגיל והתעורר לראשונה בשתיים וחצי בלילה. נתתי לו את כדור השינה והמשכנו לישון עד שש וחצי בבוקר. פשוט תענוג... מחכה לנו עוד יום חסר פעילות בבית. אני לא מצליחה להעסיק אותו בשום דבר. למרות שבמרכז היום הוא משתתף ומשתף פעולה בכל דבר, בבית הוא אינו מוכן לעשות פעילויות יצירתיות או אחרות. יחד עם זאת, כל הזמן הוא שואל 'מה אני עושה עכשיו?'. אז בלית ברירה הוא צופה בטלוויזיה או שומע מוסיקה. לפעמים הוא מתעניין ולפעמים לא. הרבה פעמים הוא מנמנם... אתמול הוא חזר למנהג ישן שלו שכבר זמן מה הוא חדל ממנו, וזה להתגנב למטבח ולקחת אוכל מהסירים או מהמקרר. בכל פעם שעזבתי אותו לשנייה מצאתי אותו 'פושט' על המטבח. כמובן שהוא לא מסתפק בכמות סבירה וממש 'בולס'. אפילו להתקלח איני יכולה להיכנס מבלי שאצטרך 'להחביא' את האוכל, וכל הזמן אני מציצה מחדר האמבטיה כדי לוודא שהוא לא עושה משהו במטבח. הקטע הזה ממש מעצבן כי הוא סוכרתי ואסור לו לאכול כל דבר וכמויות גדולות. ביום ד', כשהיה לנו המפגש שלהעמותה, בתו של יוד באה להישאר איתו כשאני יצאתי. אני תמיד אופה להם לחם ועוגיות מקמח מלא. אז הכנתי שני מגשים של עוגיות ממולאות בתמרים ואגוזים וכו' והשארתי אותן להתקרר לפני שאוכל לארוז אותן בקופסאות ונכנסתי להתקלח... יוד פשט על המגשים וחיסל חצי מגש וכשיצאתי מהמקלחת מצאתי אותו כששני חופניו מלאים בעוגיות. היתה כבר תקופה שהוא הפסיק עם זה ובימים האחרונים זה חוזר. גם אתמול הוא עשה לי את זה עם בישולי השבת... הצורך 'להחביא' את האוכל ממנו מאוד מתסכל אותי. עם כל זה שהוא בדרך כלל ממש מנותק ולא יודע איפה הוא נמצא ומה הוא עושה, הוא יודע איפה למצוא את האוכל... מקווה שיעבור עלינו יום רגוע ושקט. שמחתי לשמוע שהאמהות החולות מתאוששות. לאמא של רוני מאחלת התאוששות מהירה וחזרה לתפקוד, לאמא של ענתי החלמה מהירה, לאמא של קורנית רגיעה וימים שקטים וטובים, כמו כן לבעלים של אביבה, חני, אריאלה, טובה, אסתר וכל מי שלא הזכרתי בשמו, הרבה בריאות ושקט ורוגע... ולכל חברי הפורום והחולים והמטפלים ובני המשפחות שבת שלום, סוף שבוע רגוע ויום עגול... בוקר טוב ישראל!