בוקר טוב פורום - שבת

נילי41

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב פורום - שבת../images/Emo121.gif

לילה די סביר עבר על כוחותינו. בשעה 01:00 נתתי כבר כדור שינה כי ראיתי שהולך להיות לילה לבן. אז ישנו רצוף עד 06:30 ואחר כך חזרנו למיטות עוד קצת אבל כבר לא ברצף, הוא כבר קם כל חצי שעה. אז יצאנו לסלון, הדלקתי טלוויזיה והוא צופה בה. כמובן שקודם התרחצנו והתלבשנו וגם הכנתי ארוחת בוקר שבתית. זהו, בלי להרגיש נהיה כבר 10:00 בבוקר. זה טוב כי השבת עוברת מאוד לאט כשאין לו תעסוקה והוא נכנס לאי-שקט. מקווה שלכולכם יהיה יום עגול (מישהו באחד הפורומים האחרים משתמש בביטוי הזה...) כלומר, יום טוב, בלי שפיצים או דרמות מיותרות. שבת שלום ובוקר טוב ישראל!
חיבוק| חיבוק|

אסתרס

New member
בוקר טוב ושבת שלום פורום נכבד|בלונד

הבקר עובר עלי תוך ציפיה לחצות השעה בה תנחת בתי שירה.,שירה מגיעה ליהיות 10 ימים עם אבא. ואני מחכה לה בכיליון עינים. יש לה מזג טוב, והיא חייכנים וניראית כמו בת 16 טובה טובה. שרק תיהיינה שמחות עלינו ועל כל ישראל אמן. שלמה בהדרדרות בכל הפרמטרים. עדיין פותח את הפה כדי לאכול. אוכל רק אוכל מרוסק, ואני מוסיפה קופסת אינשור בכל ארוחה. הבקר אכל למשל: דיסה קוואקר+ביצה קשה+קופסת אינשור. ב-1100 2 בננות מעוכות עם סוכר ומיץ לימון (הוא נגה לעשות את זה עבור הילדים) +כף מולטיויטמין. ב1230 מתוכנן 2 עגבניות מרוסקות על פומפיה גסה+3 כפות שמו זית. ב1400 נאכל א. צהרים+אינשור וכך הלאה..... האם למישהו יש רעיון נוסף בבקשה לכתוב, כדי שנלמד לטפל עוד יותר טוב. הא

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אסתר יקירתי

משתתפת בהתרגשותך לקראת בואה של בתך שירה לביקור. אני בטוחה ששלמה יהיה מאושר לקראתה. אני מקווה רק שהכנת אותה לקראת ההתדרדרות של שלמה, שלא תיכנס להלם כשראה אותו במצבו... לצערי, (או נכון יותר לשמחתי...) אין לי ניסיון עם בעיות אכילה. אצלנו המצב עדיין הפוך. בעלי כל הזמן מחפש אוכל וכשהוא עוד לא הספיק לקום מהשולחן אחרי ארוחה מלאה, הוא מיד מחפש משהו לאכול... אני מתארת לעצמי שגם זה יעבור מתישהו, אבל אין לי עצות בשטח הזה. אני אפילו לא מכירה את התוסף אינשור שמוזכר פה בפורום לעתים קרובות. אני מניחה שזה תוספת מרוכזת שמכילה ויטמינים ועוד דברים טובים וחשובים לחולים שכבר אינם יכולים לאכול כל דבר... מה אומר ומה אדבר, אסתר, אני מצדיעה לך על ההתמודדות האמיצה שלך במחלה של שלמה, בנוסף למצבך הבריאותי ובנוסף לכל פעילויותיך החברתיות ובפורום ובקבוצת הטלוויזיה הקהילתית שלכם. שולחת לך חיבוק אמיץ וחם ואת כל התמיכה והעידוד שרק אפשר... אני יודעת שתחזיקי מעמד עד שתגיע המטפלת שקצת תוריד ממך את הלחץ הפיזי. את הלחץ הנפשי אף אחד אינו יכול להוריד ממך.

zs1957

New member
../images/Emo42.gif שבת שלום לחברי הפורום

|היי אסתר צר לי לשמוע על ההתדרדרות במצבו של שלמה. לדעתי האוכל שאת נותנת לו הוא טוב מאד . הייתי מוסיפה מרק ירקות טחון עם בשר עוף. גבינה לבנה 5% עם שמנת 9% בתוספת מלח ופלפל שחור אפשר להוסיף גם שומשום קלוי ולרסק הכל בבלנדר. האם הוא מקבל אומגה3 וויטמיןE.? רסק תפוח עץ. פעם בשבוע כבד קצוץ. אני מבינה שהוא אינו אוכל מזון מוצק כי קשה לו לבלוע. בכל זאת הייתי נותנת לו חתיכות קטנטת מאד כמו לתינוק. כך אנחנו עושים לאמא שלי והיא אוכלת אמנם לאט וצריך לתת לה לשתות בעת מתן אוכל מוצק. אני נותנת לאמא שלי דייסת אורז רמדיה ללא גלוטן. היא מאד אוהבת את זה עם חלב וכפית חמאה ללא סוכר. אמא שלי לא אוהבת מתוק ובכל זאת אנחנו נותנים לה בננה , רסק תפוחים וכל יום מיץ תפוזים. היא גם אוכלת במבה כל יום שקית קטנה ואת זה היא מאד אוהבת. איזה כייף ששירה בתך תגיע היום ותהיה עם שלמה ואתך 10 ימים. זה ישמח אתכם מאד ויקל עלייך . איזה כייף שיש בת כל כך חמודה שעזבה את ילדיה ובעלה ובאה להיות עם אביה ואמה. כל הכבוד לבעלה שתומך בה. תהו עם שירה וכל ילדכם בביקור הקצר. מנסיוני דברים האלה משתנים אני מקווה ששלמה ישוב לאכול אוכל מוצק. כך גם היה עם אמא שלי.היתה תקופה שאכלה רק אוכל נוזלי, לא פתחה את הפה , זה היה נורא וכאשר החזרנו את האוכל המוצק ,לפתע היא פתחה את הפה ואכלה בתיאבון. צריך המון המון סבלנות בהאכלה, לפעמים זה כל כך מתסכל ואסור לאבד תקוה ולהתייאש. שבת נעימה ומהנה. זהבה שחם

אסתרס

New member
זהבה יקרתי תודה על התגובה../images/Emo68.gif

אני אכן נותנת כל מה שציינת, פשוט נתתי דוגמא לחצי יום הזנה. העור שלו נעשה כזה שקוף, רואים את הוורידים כמו בציור מפה אנטומית, וגם הרגלים השרירים הדלדלו מחוסר תנועה. ממש כואב הלב. אני חוששת ששירה תתחיל לבכות כשתיראה אותו . אני מאוד מעריכה את בואה , זה לא פשוט באמריקה לקחת חופש באמצע שנת לימודים. אבל היא הרגישה שמוכרחה לבוא. מחר אנו עורכים ברית מילה לשני הבנים התאומים שנולדו לבני הצעיר תומר, ויש לי פרפרים בבטן. אתם רואים שמחה ועצב הכל ביחד , אלו החיים. רק חבל על שלמה שכל כך ציפה לנכדים מתומר, וניום לא מבין כלום. לילה טוב ושקט לכול משפחות האלצהיימר.

מזל טוב אסתר

אסתר יקרה , מאחלת לכם יום שמח מחר בברית המילה ובמיוחד שגם הבת שירה תהיה אתכם. הלואי שהמצב של שלמה ישתפר עם הטיפול הנפלא שלך בו. חיבוק ענק לך ולשלמה , שבוע טוב, תהנו משירה , טובה

שריוש2

New member
מזל טוב!

מזל טוב על התאומים, ומקווה שתהנו בברית ושמצבו של שלמה ישתפר!! אכן, שמחה ועצב ביחד. אתמול היה 30 יום לפטירתו של הסבא של הבעל של אחותי, ובבוקר נולד האחיין שלי [הנין שלו]. שבוע טוב!

zs1957

New member
בשעה טובה אסתר

היי אסתר יקירתי, בשעה טובה ומוצלחת יעברו התאומים מחר ברית מילה, הכל יעבור בשלום. אני נזכרת בפרפרים שהיו לי בברית המילה של בני דור. וכמו שאמרת העצב והשמחה באים ביחד אלו הם החיים.לפני 15 שנים חגגתי לבני יום הולדת בשבת בבוקר ובשעה 00:20 בערב אבי עליו השלום הלך לעולמו. גם שירה בתך תהיה בברית המילה ותהיה חגיגה גדולה. אני מקווה שהכנת את שירה על ההתדרדרות במצבו של שלמה.היא בוודאי תבכה כאשר תראה אותו ולאחר מכן יציפו אותה כוחות בלתי נלאים להיות עם אביה האהוב ולא לעזוב אותו לרגע אחד.אני דואגת מהפרידה בתום הביקור . יהיה לה מאד קשה לעזוב אתכם. אני מניחה שיש לך מצלמת אינטרנט ותוכלי לדבר אתה באינטרנט. זה יקל עלייך ולו במעט. לילה טוב ושקט זהבה שחם

למעלה