בוקר טוב פורום - שבת

נילי41

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב פורום - שבת../images/Emo42.gif

לילה שקט עבר על כוחותינו. בעלי ישן לא רע הלילה והכי חשוב, שגם אני ישנתי טוב. אמנם עם שתי השכמות, אבל חזרה למיטה מיד, ושינה טובה עד הבוקר. גם רצפת השירותים היתה יבשה הבוקר... לאחר שהוא יצא מן המיטה והלך לסלון, הוא המשיך לנמנם שם עד אחרי 08:00 ואני בינתיים התארגנתי ועשיתי את סידורי הבוקר והכנתי ארוחת בוקר שבתית. הבוקר הסתבכתי עם מכשיר מדידת הסוכר ולא הצלחתי למדוד לו סוכר. איאלץ לגשת למרפאה מחר בבוקר לבדוק את המכשיר. לחץ הדם היה בסדר גמור. נמוך... הולכת להיות שבת נאה. מאחלת לכל חברי הפורום ולחולים היקרים סוף שבוע רגוע ויום עגול. בוקר טוב ישראל!

vella

New member
ריצפת השרותים.....

שבוע טוב לחברי הפורום. חשבתי לתומי שבעיית ריצפת השרותים היא רק שלנו....והייתי מאד כעוסה.הרסתי מספר זוגות מכנסיים בגלל הכלור.עכשיו נרגעתי. לגבי השבת נסענו עם נכדי ובני לגן חיות.בעבר בעלי מאד מאד אהב והתענין בבעלי חיים.חשבתי שהביקור ישמח אותו.ובכן הדבר היחידי ששמח אותו באמת שהייתי לידו כל היום.... ולה

השרותים

שבוע טוב לוולה , אריאלה , נילי ולכל חברי הפורום. עולה פה נושא השירותים שכל כך קשה לדבר עליו. אצלי עדיין בסדר אך בטח שלא נקי כמו שהייתי רוצה. כל יום כשאני חוזרת הביתה , צריך לנקות קצת וזה עדיין לא נורא לעומת מה שנילי מתארת ולכן אני לא מתעצבנת. אך נושא אחר הוא הניגוב. לא נעים אך נוצר מצב שאני צריכה לכבס את הלבנים לחוד ועם כפפות וכבר דיברתי איתו על זה פעמיים. השבוע , כנראה שהוא הפנים והתחיל לדבר אתי על כך שהוא לא מצליח או לא זוכר ואני הצלחתי בעדינות להרגיע אותו , שישתדל ואם לא , אז לא נורא , אני אכבס. כל זה כי ראיתי שהוא נורא מבואס מכך ולפעמים כשאני מציעה לו משהו לאכול , אז הוא אומר לי " לא כדאי , את יודעת יש לי בעייה". אני לא רוצה שבגלל זה יפסיק לאכול. בכל אופן , הוא יותר שם לב לאוכל וגם ירד קצת במשקל וזה טוב. ולה יקרה , כולנו , הנשים מנסות מה שאפשר כדי לעניין את בני זוגנו , אך לא תמיד זה מצליח. זה לא חשוב אם הוא נהנה מבעלי החיים , העיקר שהיה לו טוב וכיף להיות איתך. גם אצלנו , מה שחשוב לו שאני אהיה לידו והוא יוכל לשתף אותי במה שהוא רואה בטלויזיה , אך לצערי אני לא תמיד יכולה להיות שם. כל הכבוד אריאלה על מבצע האלבומים. גם אני הוצאתי בשבת את אלבום הנישואין. היום חוגגים 31 שנה. גם הוא וגם הילדים הסתכלו וצחקו איך נראינו פעם. שיהיה לכולנו שבוע טוב ונעים , בשורות טובות והמון כוחות לכל הנשים/גברים שמטפלים בבני הזוג, בהורים ועוד, טובה

נילי41

New member
../images/Emo20.gif טובה יקירתי ../images/Emo49.gif

ליום השנה לנישואין.מאחלת לכם עוד שנים טובות ככל האפשר. לצערי, המצב רק יילך ויחמיר, כולל נושא השירותים. צריך המון סבלנות והבנה ואורך רוח ובעצם, להיות קדושה כדי להתמודד עם מה שקורה שם... מאחלת לכם שבוע טוב ובשורות טובות ושתחגגו את יום הנישואין בחיק המשפחה כל עוד הוא זוכר... בשורות טובות יקירתי

נילי יקירה , תודה רבה

ביום שישי הבת הביאה פרחים והכינו כרטיס ברכה. זה לא מעניין אותו כמו גם ימי הולדת , אין להם משמעות לגביו, כי מושג הזמן משובש. הוא לא יודע איזה יום היום וגם המשמעות של בעוד שעה או בעוד שעתיים לא מובן לו. למרות שהוא עדיין מתמצא בשעון. כנראה הזמן היחסי קשה לו להבנה. חגיגות גם לא יהיו וגם כבר לא משנה לי. יותר נחמד יהיה שניסע לראות את הנכד היום, מתגעגעים אליו. יום טוב לך החברה החזקה והאמיצה , שימשיכו ימים טובים כמו שהיו לך לאחרונה, חיבוק ממני , טובה

../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo49.gifלטובה

מלוא הטנא ברכות ליום הנישואים, ה' ימלא משאלותייך לטובה ולברכה ותבורכי בכל ברכות התורה . אמן

ענתי44

New member
מזל טוב לטובה ובעלה../images/Emo65.gif

מי יתן, ותזכו לחגוג עוד ימי נישואין רבים, שלכם, של ילדיכם וכמובן גם של הנכדים.... טובה, מאחלת לך ולאהרון הרבה אושר ונחת

תודה לחברותי היקרות

לנילי , אריאלה וענתי היקרות, תודה על הברכות המרגשות ששלחתן לנו. אריאלה , את משהו , מאיפה מצאת את הברכות היפות ששלחת לחני ולי? היום נסענו לנכד המתוק וכולנו נהננו מאד. כיף לראות איך הוא מטפס על בעלי , רוקד איתו והכי חשוב מחבק ומנשק אותו ואז בעלי מאושר עד הגג. כמובן שהסבלנות שלו מוגבלת ולאחר כשעה וקצת אנו כבר חוזרים הביתה אני מאחלת לך חני שיהיו לכם שנים רבות של אושר ונחת מהילדים ובע"ה מהנכדים ומחר תחגגי עם חברותייך בקניון. שבוע טוב לכולם , טובה

למעלה