../images/Emo20.gifבוקר טוב פורום - שבת
לילה די שקט עבר על כוחותינו. הלילה אני פישלתי בגדול. יוד הלך לישון כרגיל בשמונה וחצי. אני הלכתי לישון ב-11 וחצי. כנראה שבשלב כלשהו אחרי חצות יוד התעורר והלך לשירותים ואני, בעוונותי, לא שמעתי ולא התעוררתי. בשעה 4 בבוקר התעוררתי וראיתי שהוא ישן לא מכוסה ולפי המצב בחדר השירותים הבנתי שהוא ביקר שם מתישהו במשך הלילה וחזר למיטה, ואני, אבוי, לא שמעתי ולא ראיתי... וכמובן שהוא גם לא קיבל את כדור השינה שלו... ירדתי ממיטתי, כיסיתי אותו וחזרתי לישון. בשעה חמש יוד התעורר, ירד לשירותים, חזר למיטה. הפעם כבר שמעתי גם שמעתי אותו, ירדתי אליו, כיסיתי אותו אבל כאן התחיל מחול השדים, במשך שעה שלימה הוא הסתובב בין המיטה לחדר השירותים. כמו 'נחום תקום', ברגע שהוא נשכב הוא מיד הזדקף וקם לשירותים כאילו שלא חזר משם ברגע זה, ככה זה נמשך שעה שלמה. בשעה שש הוא כבר מיצה את העניין בשירותים והלך לסלון. התיישב בכורסה ואני כיסיתי אותו בכירבולית שלו ובאמת השתרר שקט לעוד שעה בערך. לאחר מכן הוא חזר לחדר השינה ונשכב במיטה שלו ונרדם לעוד שעה. בשמונה בבוקר כבר התחלנו את שגרת היום. מקווה שתעבור עלינו ועל כל החולים והמטפלים ובני המשפחות שבת רגועה. שכל החולים יתאוששו ויחלימו במהירה. מאחלת לכ-ו-ל-ם יום עגול. בוקר טוב ישראל!