../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - שבת
לילה לא שקט עבר על כוחותינו. היתה לי הרגשה בלילות האחרונים שכל הרגיעה הזו היא רק זמנית. והנה הלילה, כשעתיים אחרי כדור השינה הרגיל, בעלי התעורר וביקש לקום, "לא רוצה לישון יותר", "רוצה כבר לקום", כל 10 דקות הולך לשירותים וכו'. בסביבות השעה 04:30 ברגע של חולשה, החלטתי לתת לו עוד כדור שינה כדי שנמשיך לישון עוד קצת ומאחר ושבת היום, אז לא נורא אם נקום קצת יותר מאוחר. ובאמת הוא נרדם וגם אני. עכשיו יש לי רגשות אשמה, האם פעלתי נכון, האם הייתי אגואיסטית מדי? האם חשבתי רק על השינה שלי? האם מותר בכלל לתת 2 כדורי שינה בלילה אחד??? לא יודעת. אבל הלילה הפך להיות סיוט אחד גדול. אז אם פעלתי לא נכון, אני מבקשת סליחה מבורא עולם ובעיקר ממך, בעלי האהוב... כוונתי היתה טובה אבל איני יודעת אם מעשי היו נכונים. מצד שני, אם הלילה היה נמשך בלי כדור השינה, איך הייתי מסוגלת לתפקד בסבלנות ובאהבה במשך היום??? בכל אופן, תוך כדי כתיבה והתעוררות רגשי האשמה שבי, הוא התעורר בשעה 09:00 והלך לשירותים, כרגיל. שאלתי אותו אם הוא רוצה להמשיך לישון והוא אמר "מה פתאום לישון?", אז רחצתי אותו והלבשתי אותו והושבתי אותו בכורסה כדי להתארגן בינתיים ולהכין ארוחת בוקר, אבל הוא ממשיך לנמנם בכורסה. לא יודעת כמה זמן הוא יהיה ישנוני ככה, אבל מאחר ושבת היום, אז מילא, לא נורא, מקווה שזה יעבור לו במהרה... אוי חבר'ה, קשה מאוד לתפקד ככה, ולא לדעת אם פעלתי נכון או לא. יש לי הרגשה קשה... מאחלת יום עגול וסוף שבוע רגוע לכולם, ובעיקר שיהיו לכם לילות שקטים... בוקר טוב ישראל!