בוקר טוב פורום - שבת

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - שבת

לילה שקט עבר על כוחותינו. י. התעורר כרגיל באחת אחר חצות, ירד לשירותים, קיבל את כדור השינה והמשיך לישון עד 5 בבוקר. אז התחיל להסתובב קצת עד 5:30 אבל לאחר מכן המשיך לישון עד 08:30. גם אני נשארתי במיטה עד 08:00 וזו היתה שינה ומנוחה טובה לשנינו. בדיקות לחץ הדם והסוכר שלו היו מצוינות הבוקר. עכשיו אנחנו כבר אחרי ארוחת בוקר וי. חסר מעשה היום, אז הוא צופה בטלוויזיה באחד מהסיטקומים של ערוץ 3. חשבתי שיהיו תוכניות לקראת יום העצמאות של שירים יפים או סיפורים מהתקופה, אבל בינתיים לא מצאתי שום דבר. אני מקווה שנעבור את היום ברוגע ובנועם. מאחלת שבת שלום ויום עגול לכ-ו-ל-ם... בוקר טוב ישראל!

zs1957

New member
שבת שלום ובוקר טוב נילי

שמחה לשמוע שבעלך ישן טוב הלילה וגם את . יופי שתוצאות הבדיקות תקינות שימשיך כך. אני מבינה שהיית אתמול בשוק בראש העין. שמעתי שיש שם שוק יפה והכל זול שם. לא הייתי שם אף פעם. אני נוסעת לעיתים רחוקות לשוק הכרמל כאשר אנחנו עושים יום כייף בת"א ואכן נורא כייף להיות שם . אני אוהבת את האווירה של השוק וגם לקנות מציאות של עודפי יצוא. שתהיה לך שבת נפלאה ועגולה. זהבה שחם

נילי41

New member
../images/Emo20.gifשבת שלום זהבה יקירתי

אכן השינה הטובה מועילה לשנינו ורואים את זה בבדיקות של לחץ הדם. הביקור בשוק של ראש העין היה בשבילי 'יציאה' להתאווררות. השוק פועל רק בימי שישי כך שבדרך כלל איני יכולה לבקר בו כי בימי ששי י. לא הולך למרכז היום. אבל החודש מחזירים להם את ימי חופשת הפסח בימי שישי כך שהיתה לי אפשרות לבקר בשוק ובאמת, התבשמתי מהריחות ומהצבעים, נהניתי מהשפע ומהמבחר הגדול וגם קניתי קצת מציאות. האווירה באמת מיוחדת מאוד. מה שלום אמך היקרה? מקווה שהתאוששה מהטראומות של הפריצות וכל הבלגן. אני מאחלת לכן שבת שלום ויום עגול ושנשמע רק בשורות טובות. קבלי חיבוק ענק

../images/Emo24.gifשבוע טוב נילי היקרה

השיגרה חזרה אליך זה מה שטוב ,שנשמע רק בשורות טובות. היום שיחקתי עם בן זוגי בקלפים של החיות והפירות משחק הזיכרון, לפעמים הוא זוכר ולפעמים לא, הראתי לו תמונות, הוא זכר חברים מהעבר ,אבל הוא לא זכר את עצמו שהיה חתן,גם את הנכדות לא זכר,הוא ראה את אחיו שנפטר לפני 5 שנים ואמר ממש כואב לי הלב עליו.מפליא אותי שהוא לא זיהה את עצמו שהיה חתן.זהו הגענו למצב מתקדם, ה' יעזור, חזק חזק ונתחזק.

למעלה