../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - שבת
עוד לילה שקט עבר על כוחותינו. יוד היה בבית אתמול כל היום. ביום חמישי אחה"צ הוא היה מאוד לא שקט וחסר מנוחה וחשבתי לעצמי שאם זה יימשך גם ביום ששי כשהוא בבית כל היום, אאלץ לתת לו כדור הרגעה במשך היום גם כן. זה דבר שעוד לא עשיתי אף פעם אבל הרופא שלו אמר לי לא להסס ולתת אם צריך. בכל אופן, אחרי שעברנו לילה שקט בלילה הקודם, הגיע גם יום שקט. וכל יום ששי הוא היה ממש רגוע. כל הבוקר הוא בכלל לא הסתובב ואפילו כמעט ולא הלך לשירותים, אולי פעם אחת בכל הבוקר... גם אחה"צ היה רגוע לגמרי. הלך לישון כרגיל, נרדם כרגיל, התעורר באחת וחצי בלילה כרגיל, ירד לשירותים כרגיל, קיבל כדור שינה כרגיל והמשיך לישון עד בערך 4 בבוקר, ירד לשירותים וחזר לישון שוב עד 6. מ-6 בבוקר התחיל כבר להסתובב. אמנם זה לא הכי נוח בשבת שהוא קם כל כך מוקדם אבל אין לי טענות, אחרי שישן כל כך הרבה שעות רצוף בלילה, אז הוא עבר לסלון, צפה בטלוויזיה בתוכנית בערוץ 33 - היו שירים יפים עם שרהל'ה שרון, וככה אני המשכתי לשכב במיטה עד 7 בבוקר. זהו, ואז התחיל הבוקר. עד עכשיו הכל בסדר, אכלנו כבר ארוחת בוקר מאוחרת ועכשיו הוא צופה בטלוויזיה, אני אפילו לא יודעת במה... הלוואי שלא יהיה יותר גרוע. בוקר טוב ישראל!