בוקר טוב פורום - שבת

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - שבת

עוד לילה שקט עבר על כוחותינו. יוד הלך לישון כרגיל בשמונה בערב וישן רצוף עד 2 בלילה. אז התעורר, ירד לשירותים, קיבל את כדור השינה והמשיך לישון עד 6 בבוקר. מאז הוא כבר על הרגליים. אני כמובן העדפתי להישאר עוד במיטה היום כי אין לי מה למהר לקום, אבל נאלצתי לצאת מהמיטה אליו בכל כמה דקות. בסופו של דבר הוא התיישב בסלון, פתחתי לו את הטלוויזיה על ערוץ 33 שם יש תוכניות בידור ישנות מהארכיון של הערוץ הראשון, בדרך כלל עם שירים יפים של פעם עם אמנים מפעם, לפעמים אפילו בשחור לבן, את זה הוא אוהב, אז הוא ישב איזה שעה וצפה בזה ואני המשכתי לנמנם. בקיצור, עכשיו אנחנו כבר מזמן אחרי ארוחת הבוקר של שבת, יוד ממשיך לצפות בטלוויזיה, שזה לצערי הדבר היחידי שהוא עושה כשהוא בבית, מלבד ללכת לשירותים כל הזמן ולאכול. אז נראה לי שעכשיו הוא מנמנם קצת אפילו ואני התפניתי לעיסוקי. הבטיחו מזג אוויר גשום וסוער. אלינו עדיין לא הגיע הגשם. גם לא קר עדיין. רק מעונן ואביך וחם. אני מקווה שמחר כבר יתבהר הכל ויהיה מזג אוויר נורמלי, שנוכל כבר לנשום לרווחה. אני מאחלת לכל חברי הפורום ולחולים היקרים ולמטפלים ולבני המשפחה שבת שלום וסוף שבוע רגוע לכ-ו-ל-ם. בוקר טוב ישראל.

למעלה