בוקר-טוב

amet

New member
../images/Emo20.gifבוקר-טוב../images/Emo20.gif

בוקר טוב למתעוררים ולמתעוררות
"בבוקר יום א אמט קמה, לבשה את הפיג´מה...." הרשו לי לברך אתכם בבוקר נפלא
בוקר חמים ונעים עם הרבה חום בלב, שמחה וצחוק תתלבשו חם מאוד כי מאוד
שיהיה לכולנו שבוע טוב תודה ללירוי ומאי על המחמאה ולדניאל כן, חזרתי ועכשיו אני אתכם עד לחופשה הבאה
אז חבריה שרשרו לכאן את האבתכם ואת ברכתכם ונעלה אחד לשני חיוך על השפתיים לפני שחלקנו פוגשים את הבוס על הבוקר באהבה

Yaniv-DC

New member
../images/Emo39.gifלילה טוב../images/Emo39.gif

נו, מה... הבדלי שעות
רגע לפני שאני הולך לישון, אני רוצה לספר לכם על הלילה שלי. יום שבת ידוע כליל הניישן, נכון? לא הלילה. כריס רצה שאני אבוא איתו לאיזו מסיבת כריסטמס, אז כמובן שהסכמתי. מדובר במסיבה של סטודנטים, סטרייטים ברובם שלומדים איתו באוניברסיטה. למי שלא יודע, אני מאוד ביישן בחברת אנשים שאני לא מכיר ולוקח לי זמן להשתחרר (זמן וכמובן כמה כוסות יין). הכנתי את כריס לזה מראש, וכך, במפתיע, הדבר הראשון שהוא עשה איך שנכנסנו זה להציג אותי בתור the cutest thing in the world. וכך מצאתי את עצמי ערב שלם יושב שם, מסתכל עליו עם חברים שלו (זו הייתה ההשקה הפומבית הראשונה שלי בקרב החבר´ה), מוקסם (שוב ושוב) מהחיוך שלו, מכמה שהם אוהבים אותו, מלראות אותו שמח, וקצת אחרי חצות... לחגוג לו גם יומולדת
בקיצור ילדים, יניב שמח. מאוד. הוא מרגיש הכי בר מזל בעולם. זה השלב הזה שמתחילים להכיר באמת. ו-so far... הוא רוצה להכיר עוד... ועוד... ועוד... עכשיו אני הולך לישון, ובעוד 4 שעות קמים ללמד בפעם האחרונה לפני חופשת הווינטר, לאנצ´ מאוחר עם כריסטופר והמשך יום איתו
שיהייה לכולם יום נ-ה-ד-ר

.m

New member
רק שניה../images/Emo70.gif ../images/Emo188.gif

cutest thing in the world? הפכת ל-Nermel
??? וחוץ מזה - אני באמצע
אם אני חולקת מיטה איתך ועם כריס - אז אני באמצע
mai

Yaniv-DC

New member
יקירתי...

אנחנו בשלב המזעזע הזה ששום דבר לא יפריד ביננו, אפילו לא ישראלית מטורפת שלא קר לה אף פעם. המתוק הזה עזב את הסטודיו (הוא בונה איזה מודל כפרוייקט גמר של איזה קורס, יש לו עד יום רביעי...) כדי לבוא אלי. היינו אמורים ללכת לדינר, אבל הוא שאל אם אכפת לי שסתם נתכרבל קצת במיטה, נזמין פיצה ונראה סרט
ואני, מה אכפת לי

בוקר טוב חופש !!

סומסום הודיע על פיטוריו מחברת התקשורת הבינלאומית בה עבד בארבע השנים שעברו. תחושת ההקלה אינה ניתנת להסבר במילים
תוכניותיו לעתיד רבות ומגוונות - קורס בישול,מסאז´ים וטיפולי יופי,צביעת חדר המדרגות של הבניין,הריסת קיר בדירה ( כן !! מצאתי עוד איזה קיר להרוס!!) טיולים ארוכי טווח עם סומסום המקורי
,גיחה לאמא אירופה (בריסל,ברלין)
ובעיקר תכנון העסק שסומסום הולך להקים - כולכם תוזמנו לערב הפתיחה.

Liroy25

New member
עוד קיר אתה הולך לשבור???

כפרה, משהו צריך להחזיק את התקרה אתה יודע!

.m

New member
../images/Emo49.gif חומד,

הגיע הזמן, באמת...
mai (שבאמת לא מבינה איזה קיר עוד נשאר לך לשבור, אבל היי - אתה המעצב, לא אני
)

למעלה