בוקר טוב

amet

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב ../images/Emo20.gif

בוקר טוב חברים וחברות יקרים מה שלומכם, נו אז חגגתם את הסילבסטר????? אני מבין שחלק חוגגים כמו שצריך מאי למשל עושה זאת נהדר לפי מה שהיא מספרת, למה לא. תמשיכי לדרוך על יבלות.....
. וכמובן לירוי עושה זאת הכי טוב, מעיף דברים על הקירות. חוטף חלאסטרות בסוף שבוע, אבל הוא בטח שכך שרק כשדברים נשברים מעצמם זה מביא מזל טוב. ולא במכוון, אז ידידנו תרשה לי להגיש לך
תרגע, תנשום עמוק והרבה, ולא, הפעם לא תקבל מסאג´, קצת נעניש אותך על חוסר ההשקעה בסיכום שבועי, (לפחות על פי מאי). אבל כן תקבל
שיעלה לך חיוך על הפנים. אנחנו ננסה להבין אותך בימים הקרובים. אז אנשים אחרי שפתחנו את הלב ליקרים שבינינו נפתח את הלב לשבוע הקרוב נשלח אהבה למאי הרחוקה
שתחזור במהרה (אגב מתי זה ייקרה) ו....שיהיה לכולנו רק
ו..
שבוע טוב אמט

בוקר 10 ../images/Emo127.gif

סומסום התחיל את הספירה לאחור בעבודה וסופר את השעות עד יום שלישי,יומו האחרון בעבודה המגעילה,המשעממת והאפורה בפתח תקווה,שכלל לא הולמת את כישוריו הרוחניים. הריני לאשר כי אכן לירוי
היה לא רגוע בסוף השבוע. או שהמאהב עושה לו בעיות ורוצה שהוא יתגרש למענו,או שההורמונים והכימיקלים בגוף לא מאוזנים,או שהוא מוטרד מהמבחנים הקרבים ובאים ומהאפשרות שסומסום יצא לסיור ממלכתי
בכמה בירות ארופאיות חשובות (פריז-בריסל-ברלין) בדיוק בתקופה זו.

Liroy25

New member
בוקר רגוע ../images/Emo98.gif

בוקר נפלא וחמים לכולנו! מצ"ב קטע של סייבר סקס של סטרייטים שאותי הצחיק בטירוף! מעניין לדעת איך זה היה נראה לו היה מדובר בשני הומואים...?!

hatul

New member
מצחיק ביותר ../images/Emo6.gif

התגובות של ´תוקע´ ממש משעשעות
אני גם פעם דיברתי עם מישהו שיחה אירוטית כשהייתי משועשע אבל עד לרמה כזו לא הגעתי
מי ערב לכך שהוא סטרייט, אגב?

Yaniv-DC

New member
רגע רגע רגע...

איך אפשר לחגוג את הסילווסטר לפני שהוא הגיע? את הסילווסטר מאי תחגוג בניו יורק, אני רק מקווה שהיא תזכור ש"סילווסטר" זו המצאה ישראלית, ובשאר העולם קוראים לזה new year´s eve... אגב, חולצה ותקליט יוענקו למי שידע לספר למה רק בישראל קוראים לזה סילווסטר. רק הסברים מלאים ומפורטים יתקבלו!
מה שמאי כן חגגה אמש - המסיבה האחרונה לשנת 2003 ב-velvet nation, סיכום מפורט כשהיא תואיל בטובה להתעורר. הייתה קים אינגליש, היה VIP, היו שווים. ואם כבר בוקר טוב - ביום שני כריסטופר יקבל ח"ח ענק על כך שהוא הראשון מאז האקס ששורד איתי חודש (בעצם, הוא הראשון ששורד מעל 3 דייטים). ביום שלישי נלך כולנו יחדיו לניישן, שם יבואו להופיע קרקס האקסטרים. אומרים שיהייה נחמד. שיהייה לכם שבוע פרוע, יניב

EyeSeeYou

New member
עד שסוף סוף בוקר אחד אני פה מוקדם

פינת הבוקר טוב של אמט לא פה כדי לפתוח לי את היום?????

למעלה