בוקר טוב

amet

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב../images/Emo20.gif

בוקר טוב חברים יקרים קדימה להתעורר אני מבין שאתם רוצים לישון ולאגור כוחות לערב הכינו לעצמכם
של בוקר נפלא גם היום ה
מחממת את
מה אני עושה בערב? נראה לי שאני אשב עם קוקי שלי ונעביר לנו ערב מפנק לפני שהוא
בעוד ארבעה ימים לחופשת
סקי אז שנה חדשה בפתח ואני מאחל לכולכם שנה של הגשמה עצמית, של שמחה ואור בעיניים
שנה מלאה ב-
והרבה
ב-
שנצליח בכל דרכינו ונחזור לאהובנו הביתה בשלום שנה שבה נמצא את אהבת נפשנו
שנה של נתינה וקבלה שנה שבה לא יירד החיוך מעל פנינו מיי ייתן ואני אפגוש את כולכם השנה
שיהיה לכולכם יום מדהים אמט

ז י ק ו

New member
בוקר מדהים ../images/Emo24.gif

כבר שנים שלא קמתי בשעה כזאת של היום...(אנחנו אנשים של לילה) וזה ממש כיף (איפה הייתי במאה הקודמת לעזאזל?!) ירדתי למכולת , קניתי לחמניות, הכנתי ביצים, סלט ושאר דברים מעניינים (השקעתי כמו תמיד) וישבנו לאכול כמו בני אדם נורמליים ארוחת בוקר (שכחתי מה זה בכלל) החל מהיום אני מאמץ את העיניין של ארוחת בוקר ולקום בשעות שכאלה (טוב, מבטיחים לפחות שנשתדל) ובסיום השנה המחורבנת שהיתה לנו לפחות אני מאחל לכולנו שנה הרבה יותר טובה מזו שנגמרת היום שנה טובה חברים

amet

New member
EyeSeeYou ......

אני מבין שהבוקר לא קמת מוקדם אני בכל אופן השקמתי קום עם חיוך גדול
(אימצתי את המלצתך מאתמול) שיהיה המשך יום נעים אמט

EyeSeeYou

New member
הלו מותק

הבוקר התעוררתי די מאוחר, היה לילה ארוך מאוד ומהנה. ודווקא הבוקר אני לא יישמתי את המלצתי, אבל הבנתי שקוקי שלך נוסע בקרוב לחופשת סקי (ומה רע לו לבחור) אז אולי נוכל ליישם את ההמלצות האלה ביחד

ז י ק ו

New member
התכוונתי לומר שאני מתעורר מאוחר

כל יום אני קר רק אחרי השעה 13:00 והיום דווקא קמתי בשעה 08:00 בלי סיבה מיוחדת, ודווקא נהניתי מזה חזק ואמץ לי !

guy1974

New member
המלצות? ביחד?../images/Emo7.gif

מה פיספסתי כאן בדיוק? קוק? מה אתה מתכנן כבר בהעדרי?!?

amet

New member
היי מותק

נראה לך שאני מתכנן משהו זה הוא הזמין אותי............. אני עוד לא אמרתי אם אני הולך או לא......
אתה כבר מכיר אותי אין לך מה לדאוג ....

guy1974

New member
אהאהאה....

"זה הוא שהזמין אותי" - ממש שא תמים שלי
"אני עוד לא אמרתי אם אני הולך או לא...." - זה אומר שיש מקום לחשוב על זה אהה?!?! חכה חכה בבית

Liroy25

New member
אמט היה ילד רע...../images/Emo123.gif

מישהו הולך לקבל מכות בטוסיק...

amet

New member
אחחחחחחחחחחחחחחח

אני כבר לרגע הזה שהוא יגיע ויכה בי בחוזקה קוקי שלא תחשוב על זה אני אפרק אותך המרוקאית
ואתה שם אל תחמם, ראיתי מה כתבת וחוץ מזה "אמא תמיד אמרה לי, לא לסגור דלתות, תמיד צריך להשאיר פתח" אז אני משאיר פתח פתוח ......
אמט הוא ילד ממושמע!!!!

Liroy25

New member
למה צריכים להגיע אורחים??

תסגור את הדלת, כל החום בורח!

amet

New member
EyeSeeYou באמת!!!!

אני מתפלא עליך כאן לאור עיינהם של כולם מילא תשלח לי שוב מסר בפרטי אתה לא יכול לחכות כמה ימים (יום ראשון הוא טס- תתאפק)

למעלה