בוקר-טוב

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
../images/Emo20.gifבוקר-טוב../images/Emo20.gif

הלוווו בנות בוקר טוב, מה שלומנו על הבוקר? מצטער שאיחרתי, הלך לי המצבר עוד מאתמול, אז קוקי הטעין לי אותו על הבוקר......
. וכן גם היום ה-
וה-
לא מפסיקים לרדת מדיי פעם ה-
מחממת אך מי צריך שמש שלכולנו יש
אחד גדול מלא ב-
"קר בחוץ, חם בפנים" אז חמודים שיהיה לכולנו יום מדהים ומקסים שהיום יהיה קצת יותר סדר בפורום...
שאנאבל ודניאל יעשו שלום....(עוד מחכה לך
....) ודבר אחרון אני רוצה לומר אתמול הצטרף אלינו אנג´ל69 ואני חושב להביא אותו לתאטרון, ואני רוצה לומר לך חברה הוא הורס כך שכדאי להתכונן מקווה שהמשפט האחרון שלי לא יגרור סערות לאורך כל היום אני בכל אופן לא יהיה פה הרבה פנינת הרוח........ יוצאת לחופש היום
אמט

בוקר טוב, מתוק../images/Emo70.gif

גם אני לא אהייה פה היום הרבה, כי אין לי זמן
יש לי המון-המון עבודה להספיק השבוע כי בשבוע הבא אני בח-ו-פ-ש
תמיד כייף לקרוא את ברכת ה"בוקר טוב" שלך. אתה מחמם את ה-
אני ודניאל נחים היום ממלחמותינו
אני פשוט נשמה טובה - אני נותנת לו ללמוד בשקט במקום לכתוב תגובות כל היום לדבריי השנונים
הסכמנו על זה אתמול בערב בחיבוק
ונשיקה

spainbar

New member
איזה בוקר מדהים !!!!!!!!!!!!!!!!!

עננים אפורים, רוח חזקה, גשם שוטף, רעמים וברקים !!!!!!!!! פשוט מדהים !!! ולמי שחושב שזה מעיד על נפש אפילה ---- שיזהר :) If a snowflake is utterly perfect in its design, do you not think that the same could be said about as magnificent as your life ?? :} ס´

נולדת בחורף../images/Emo35.gif

נו באמת, זה בשביל סקר. באיזה חודש נולדת? וקייץ
, אתה אוהב? וכשאתה רואה
, אתה שורף אותו? סתתתתם..... אני אישית לא מתה על החורף... מי היה מאמין שאני אסע לאמסטרדם
באמצע החורף? יש למישהו רעיונות איך אוכל להתחמם שם?
אגב, זה הזמן לנדב לי המלצות, כי לא נעים להודות אבל לא הייתי אפפעם...

spainbar

New member
קודם כל למה לא הוזמנתי ???

אני גם רוצה לאמסטרדם.......
ואני גם מאד אוהב קיץ - את הים, את הגלים, לשוט בים, לרכס על סוסים... אבל חורף הרבה יותר רומנטי, ועושה אותי מאושר :) :} על אמסטרדם אני לא אסלח :} ס´

spainbar

New member
ולא - נולדתי דווקא בקיץ :)

התאריך המדוייק שמור עם המערכת.

למעלה