בוקר-טוב

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
../images/Emo20.gifבוקר-טוב../images/Emo20.gif

בוקר
טוב חברים ואנשים נפלאים ומופלאים שיהיה לנו בוקר מדהים שה-
תזרח מעלינו ותאיר את נפשנו ליום חדש ורענן שהיום יביא עימו שבוע מלא בקסם הוד והדר
שגם היום יהיה היום מלא באהבה ושמחה. פינת ההתנצלות דניאל365 היקר אני אנצל את הפינה שלי, בכדי להתנצל על שבוע שבו "קצת נעלמתי" ואולי קצת התרחקתי..... קוקי לא היה פה רוב השבוע ואתה כבר יודע על ה..... אז לך אני שולח
ו-
על הסובלנות ועל ההבנה שיהיה לך יום מדהים ושלעולם לא תוריד את החיוך מהלב שכה אוהב אמט פנינת הרוח
צעד אחר צעד הדרך מתגלה לנו המסרים האינטואיטיביים שלנו מגיעים טיפין טיפין, על פי צרכינו העכשווים. אם נלמד לעקוב אחר המידע הפנימי הזה, יתגלו לנו דרכי הפעולה הנדרשות. ככל שנלמד לסמוך על ההדרכה הפנימית שלנו, יזרמו חיינו ללא מאמץ ובקלות, ותיווצר הרמוניה בין רגשותינו, חיינו ומעשינו. מנטרה: מרגע לרגע אני לומד לבטוח בזרימה של חיי אני מחזיר לעצמי את היכולת הטיבעית לבטוח באינטואיציה שלי אני זורם בהרמוניה עם היקום באהבה ויום נעים רגוע אמט

Liroy26

New member
בוקר אופטימי!

שיהיו לי כוחות נפשיים להמשיך את היום. מאיפה לכל הרוחות הבאתי את המשפט הזה??? נו שוין... בוקר נפלא לכולם!

בוסון

New member
פחחחחחחחח........./images/Emo13.gif

"שיהיו לי כוחות נפשיים להמשיך את היום."

../images/Emo123.gif

לא - כי לך יש פנינים יותר מבריקות... לירוי! הלוואי שיהיו לך באמת כוחות נפשיים להמשיך את היום

xanadu

New member
מילא להמשיך את היום

שיהיו לו ולי ולכולנו כוחות נפשיים להתמודד עם טיפוסים כמוך.

למעלה