בוקר טוב

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב../images/Emo20.gif

בוקר טוב חברים יקרים איזה בוקר נפלא לפתוח איתו את השבוע ובכלל את היום המקסים שמחכה לנו ממש בפתח הדלת הכינו לכם את ה
הראשון או השני (הסוכר בצד שמאל)|מי אמר קפה רביעי| חממו את עצמם
אז שבוע לא קל אך מעניין עבר על אמט ואני בטוח על כמה מכם גם כן
וכל מה שנותר כרגע זה לאחל לכם ולי וגם לך קוקי, שיהיה לנו יום שמח
עם הרבה חיוך על השפתיים
כן, גם לכם, אתם שקמתם על צד שמאל חיוך שווה אלף מילים
. באהבה אמט

amet

New member
פינת הפרגון וההמלצה של אמט

כן חברים מדיי פעם כל אחד מכם ממליץ על מקום לאכול, לשתות, או סתם לשבת על קפה קטן ולהנות מהמוסיקה ומהאווירה הנעימה והפעם ברחוב מסויים באזור רמת גן |פרטים מלאים במערכת| שמעתי שיש מקום בשם מאמא365 |מי אמר דניאל| ח´ברה המאמא הזאת מכינה ג´חנון טעים להפליא הוא מוגש באהבה ע"י בחור חלק, עיניים ירוקות מדהימות ולא להתבלבל באתם לאכול את הג´חנון לא את ה...... הג´חנון מוגש בתוספת סחוג של באבא365 האווירה נהדרת ורומנטית רייחות של שמנים ונרות מסביב מוסיקה בהמארית מרגיעה את הלב... אך אני חייב לשאול איך זה בדיוק עובד? בבית עירקי עם אוכל תימני ומוסיקה אתיופית העיקר הבריאות דניאל
את הרכב סיטרואן שמתרומם הזכרתי
אמט

daniel365

New member
נשמה טהורה שלי!

תודה על הפירגונים.... הועבר למאמא365
ופאפא365
(מונח חדש פה... - יפה לך
) היה כיף שהצגת את נוכחותך המרגיעה כאן... DO IT MORE OFTEN
מת עליך
וגיא - גם עליך.... אני.

Liroy26

New member
רשמיו של לירוי מהאופרה

אתמול בערב, לבושים, מצוחצחים, עטופים במיטב מעילנו, צעיפינו ומאובזרים במשקפת שמנו פעמינו נסיכי ואני להיכל התרבות לצפות באופרה "כרמן". אני שציפיתי לאופרה כפי שרואים בסרטים - צבעים, תלבושות, תפאורה, ריקודים והרבה צרחות בטונים גבוהים בשפה שאף אחד לא מבין - נשארתי בתזמורת, מקהלה וזמרים שהתחלפו על הבמה. הצרחות בשפה הלא ברורה נשארו, המוזיקה שאת חלקה הכרתי היתה נפלאה אבל עדיין היה חסר לי השואו. מיותר לציין ש-99% מהנוכחים היו בגיל העמידה. נורא שעשעה אותי לעבור ליד אחד מהם ולגלות עגלה מנשא שעליה 2 מיכלי חמצן. השעה הראשונה עברה נהדר! החצי שעה שנותרה גרמה לי להבין שאוקי, נחמד! מענין! מיציתי
האור נדלק, מחאנו כפיים, אספתי את הפקלאות מוכן ליציאה הביתה אבל קולו של הנסיך עצר אותי - "זאת סה"כ הפסקה". שאלוהים יתן לי כוחות להמשך הערב. בהפסקה פיפי לא הצלחתי לעשות לאור התור באורך הגלות שנמשך שם. בטח כל הזקנים הלכו לרוקן את הקטטר שלהם" צחקתי לעצמי. בשורה התחתונה - הם עשו פיפי, אני צריך להתאפק. ההפסקה לא נגמרת ואני חרמן רצח.
מושך את הסוודר למטה בכדי לכסות את הזיקפה. מבטים תמוהים מסביבי גרמו לי להבין שהרבה זה לא עזר...
שיזדיינו כ-ו-ל-ם! הם פשוט מקנאים כי אני עדיין יכול והם לא. צלצול לא מובן וכיבוי אורות בקפיטריה רמזו לנו בעדינות שהסיוט לא נגמר וצריכים לחזור פנימה. מתיישבים במקומותנו. הנסיך ממליץ לי לזרום עם המוזיקה לחשוב על כל מיני דברים. "ומה אם יגמרו לי המחשבות?" אני מתחכם בעליצות. המבט שלו הבהיר לי שאת ההומור הוא השאיר בבית. רבע שעה וכבר הספקתי למצות את כל המחשבות על תנוחות אפשריות ומקומות חדשים להזדיין בהם. הפוסטמה עם הנוצות לא מפסיקה לצרוח וזה שמאחורי מפליץ בקונטרה. אני מניח ראש על הנסיך, מתכסה במעיל ושוקע בשינה עמוקה. תעירו אותי שזה יגמר. לסיכום - חרף כל הקיטורים באמת נהניתי! רק מה, אם אפשר להכניס הכל בשעה במקום בשלוש שעות, אדרבא!

campari

New member
חחח... היית צריך לבוא איתי...

להצגה "עקומים" (או בשם חיבה "ערומים") בתאטרון הספרייה ברמת גן. לא הספקנו עוד להתמקם בכיסא, וכבר בחור צעיר חצה את הבמה בהליכה, בעירום מלא, פרונטלי, עם זקפה של 42 מעלות. משם זה רק השתפר, עם דראג קווין שמתפשטת ושמה כסף בתחתונים (ואכן היתה לה חבילה
), ומישהו שדוחף לה יד לתחתונים להוציא את הכסף (בנקודה הזאת הפריע לי שהוא לא סיים את הפעולה בהסנפה של השטרות. זה מה שקורה כשסטרייטים משחקים הומואים
). הסוף נורא עצוב, כמובן, ואיכות המשחק של השחקן הראשי נוראית. חוצמזה כולם (חוץ מהדראג קווין) צריכים לעשות דיאטת חלבונים לשבועיים, אם הם רוצים להראות כמו הומואים בשואה. או לא להוריד חולצות.

אני צריך להבין ממה לעזאזל קיבלת את

הזיקפה בהפסקה: מהקטטרים המהלכים על שניים או מהנוצות? או שזה היה סתם להראות לקהל הצופים את משהם כבר שכחו? אני דוקא חשבתי שהיה ביצוע מוצלח של האופרה. הנסיך היה צריך להודיע לך מראש שעם הפילהרמונית זה ביצוע נטו בלי היסטריות ותפאורות.

Liroy26

New member
זהו שגם הוא לא ידע

מה בדיוק הולך להיות שם. אין לי מושג אבל מזמן כבר טענתי שלאלביס שלי יש אישיות משל עצמו. ובכלל מה איכפת לי להוציא להם את העיניים?

טוב, אז שיבוא לשאול אותי

הנסיך לא האלביס. אופרות בהשתתפות הפילהרמונית הן תמיד ללא תפאורה ואם הוא עומד על כך שתיהפך לבן בית בהיכלי תרבות אז שיתחיל ממשהו קליל כמו הפילהרמונית בג'ינס. זה גם קהל שעדיין זוכר איך נראה
עומד.

ידעתי את זה ../images/Emo8.gif

שלא תהיה שם תפאורה,אבל העדפתי לא לומר ללירוי,גם ככה הוא החוויר ששמע שהולכים לאופרה. ראיתי בצעירותי את כרמן בביצוע אופראי וזה משהו אחר לגמרי.אחרי הצבא,בזמן שכולם התחילו לגלות את המזרח,הבנתי מייד שאני והמזרח לא נסתדר,(מבחינתי ישראל היא המקום המזרחי ביותר)ולפי כך נסעתי לשוויץ-ארץ זבת חלב ודבש האמיתית,מקום הולם לטיול של אחרי הצבא.התרועעתי עם מיטב הנוער,לגמתי תה משובח ואף הוזמנתי לאופרה של ציריך עם סטפן,בן האצילים,שלמשפחתו האצילית היה (ועדיין יש,כפי הנראה)תא פרטי בבית האופרה המדהים(והמוזהב)בן 250 השנים.כך צפינו באופרה כרמן בביצוע מיטב הזמרים,התפאורה והביצועים.היכל התרבות,בעיצוב שנות החמישים הדהוי שלו והקהל עם החמצן והקטטר לא תרמו לאווירה.אבל היו שם גם צעירים,שניים שווים במיוחד ועוד כמה שווים פחות,אבל צעירים.לא כולם היו מחוברים לחמצן ולקטטר ולא הלכו למות. בקצרה ולסיכום-היה סביר. לירוי עושה מנוי לפילהרמונית.

../images/Emo45.gif גם בעיני המקום המושלם

לחופשה קסומה זה - שוויץ ! (גם אוסטריה מתקבלת בברכה)

על שוויץ למקסימום 3 ימים נראה לי

כולנו מסכימים. אבל שווים בכרמן?
אני ישר הולך לבדיקת עיניים.

למעלה