בוקר-טוב

  • פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
../images/Emo20.gifבוקר-טוב../images/Emo20.gif

בוקר טוב
חברים יקרים. מה שלומנו בבוקר נפלא שכזה....
מקווה כי כולכם חגגתם ונהנתם בחג האהבה
. אמט וקוקי הוזמנו לארוחת צהריים ביום שבת עם ההורים של קוקי
, וזו בהחלט הייתה מתנה גדולה לחג האהבה עבור שנינו.... היה מוצלח מאוד, פחות מפחיד ממה שחשבתי, הייתי בטוח כי אני ישתתק שם, בכל זאת פעם ראשונה אתם יודעים..... אני וקוקי הגענו ראשונים, חיכנו להם בכניסה למסעדה, ואיך שראיתי את הרכב שלהם מגיע ה-
שלי התחיל לדפוק כמו משוגע...
התחלתי לחייך לעצמי ופתאום קוקי שואל אותי "יא מסטול מה אתה מחייך?"
"אני לחוץ חבל על הזמן"...אמרתי לו. הסתובבתי ונעמדתי אחרי קוקי, הנה הם מגיעים, וחמתי
(נשמה טהורה) כמובן שבאה ראשונה עם חיוך גדול ולחיצת יד חמה חמה...
. ואז חמי
מטר תשעים ומשהו (איזה גבר
) פונה אלי עם יד ענקית |מתעלפת| ומוחץ לי את היד בכף ידו. טוב מחפשים שולחן, יושבים, מתחילים לדבר, אוכלים אתם יודעים הכל כרגיל, היה נראה שחמי ממש נהנה מכל העניין וציין,
"אני מרגיש כאילו כבר ישבנו הרבה פעמיים ביחד......", אבל היו שני דבריםצ שעליהם אני חייב לספר. מקרה ראשון קוקי מחליט שהוא מראה להורים שלו תמונות שפיתחנ, תמונות שלנו וקצת תמונות שלהם מהסקי.... חמי הסתכל על התמונות מאוד התלהב מהתמונות בסקי... ואז חמתי החליטה שהיא מוציאה את המשקפים בכדי לראות יותר טוב. בין תמונה לתמונה היא מגיעה לתמונה שלי, מחזיק ביד משהו שנראה כ מו סיגריה, ואז שואלת את קוקי.
:תגיד לי מה זה?
:זה סיגריה.....
:זה לא נראה לי כמו סיגריה, זה נראה לי כמו משהו שמעבירים הלאה!! אני מתייבש לי בכיסא מנסה לא להתפקע מצחוק
:מה פתאום זה סיגריה וא חמי אומר אני רוצה לראות בשיא ההתלהבות, הוא מסתכל, מחייך, ומחזיר את התמונה לחמתי.וזבה זה נגמר החלק השני.... לפני שאנחנו עומדים לעזוב את המסעדה, חמי שיהיה בריא, אומר לי, "אמט תן לי את הפלאפון שלך, שיהיה לי אם נרצה לדבר
. לא יודע מה הולך לומר לי אבל אני אחשוב חיובי
זהו היו עוד הרבה דברים נפלאים ביקרו אותנו שני חברים נפלאים DANIEL365,ועודד א' חברה תגיעו יותר, מקווה שהגעתם כמו שצריך לת"א עם גלגל ספר
אנשים שיהי לכולנו רק טוב ואור בלב שנמשיך לצחוק ולחייך שנזכור כי רק אהבה תנצח את כל ה...... ושיהיה לכם יום נפלא ומדהים ומלא באהבה אמט
 

Liroy26

New member
איזה יופי!!

כיף לשמוע שדברים מתחילים לזוז בכיוון חיובי עבור שניכם!!
 
בוקר נפלא../images/Emo70.gif

הסופ"ש היה נפלא... בין "החתונה היוונית שלי"
לחמישייה הקאמרית
בDVD, לארוחת חג האהבה רומנטית על הרצפה לאור נרות... היה מדהים
ועכשיו עוד שבוע מתחיל... הבצק כבר בהתפחה, ועוד מעט יהיו עוד בבקות
ושיהיה לכווווווווווולם שבוע נהדר
 

guy1974

New member
../images/Emo42.gif בוקר נפלא ושבוע טוב ../images/Emo42.gif

שיהיה לכולנו שבוע נפלא, המון שמש ואור והמון שמחה בלב. עבורנו בסופשבוע הזה נעשה עוד צעד קטן אך בהחלט חשוב מבחינת ההורים וההכרה היה באמת מפגש "קליל" ולא מלחיץ כמו שניתן לחשוב על זה אני מאוד שמח שהצעד הזה בא ביוזמתם של ההורים להזמין אותנו לארוחת צהרים, "האסימון" יורד אצלהם והם מעכלים בקצב שלהם וכל צעד מוסיף שמחה ואושר.
 
שיהיה ב../images/Emo49.gif

על ההתקדמות
אכן צעד חשוב... קבלו חת'כת עוגה
(טרי טרי עכשיו מהתנור
)
 

amet

New member
../images/Emo3.gif יאמי יאמי

עוגי אמט רוצה בדחיפות את הרצפט בבקשה.
 
בבקשה:

הנה המתכון, וקישור לשרשור שכדאי לך לקרוא - הוא כולל הסברים גם עם תמונות של איך לגלגל את הבבקה... יאמי טעמי
בבקה שוקולד המתכון מספיק לכמות של 3 בבקות , ואני מתנצלת מראש שהמתכון נראה מסובך, אבל למעשה זה ממש פשוט וקל : חמרים: ½ 1 כוסות חלב חמים ½ 4 כפיות שמרים יבשים ¾ 1 כוסות סוכר 3 ביצים בטמפ´ החדר 2 חלמונים 6 כוסות קמח ¾ כפית מלח 380 גר´ חמאה רכה, חתוכה לקוביות 150 גר´ שוקולד, קצוץ קטן קטן 1 כוס קקאו משובח 1 כף קינמון 1 כף שמנת מתוקה שטרויזל לציפוי: 9 כפות קמח 9 כפות סוכר 3-4 כפות חמאה מומסת 1. לפזר שמרים על החלב וקמצוץ סוכר. לכסות ולתת לתערובת לתסוס 5-10 דקות. 2. בקערה לערבב ¾ כוס מהסוכר, 2 ביצים (מתוך ה-3) וחלמונים. להוסיף לשמרים שתססו ולערבב היטב. 3. בקערת המיקסר עם הגיטרה, לערבב קמח ומלח. להוסיף את תערובת השמרים-ביצים ולערבב בערך דקה. 4. להחליף את הגיטרה בוו הלישה, ולהוסיף בהדרגה רק 220 גר´ מקוביות החמאה תוך לישה איטית . צריך לקבל בצק רך ומעט דביק. הלישה היא בערך 10-15 דקות. 5. להעביר למשטח מקומח מעט וללוש עוד 5 דקות. להעביר לקערה משומנת, לכסות ולהתפיח במקום חמים בין שעה לשעתיים, תלוי במזג האויר. 6. לערבב שוקולד, שאר הסוכר, הקקאו והקינמון. להוסיף את שאר החמאה (160 גר´) ולערבב היטב. 7. לערבב ביצה שלישית עם השמנת המתוקה. 8. להעביר את הבצק שתפח למשטח מקומח קל. לתת לו לעמוד 5 דקות, לחלק ל- 3 חלקים שווים. 9. לרדד כל חלק לעלה מלבני דק מאד, לפזר שליש ממילוי השוקולד, תוך השארת שוליים בכל הצדדים. להבריש את הקצוות בביצה הטרופה, ולגלגל את העלה צמוד צמוד לרולדה. לסגור קצוות. 10. לסובב את הגליל סביב עצמו 5-6 פעמים כמו בהברגה. להבריש שוב בביצה הטרופה, למרוח מעט מתערובת השוקולד רק על החצי השמאלי של הגליל, לקפל את החצי הימני מעל השמאלי, לחבר את הקצוות ולסובב שוב שני סיבובים את הרולדה. להניח בתבניות משומנות היטב, ולהתפיח עוד 30 דקות. 11. לפני האפייה למרוח בביצה טרופה, לפזר את השטרויזל, ולאפות בחום בינוני, כ- 170 מעלות. לאחר 50 דקות להוריד את החום ל- 160 מעלות, ולהמשיך לאפות עוד כ-רבע שעה, עד ששחום. לשטרויזל: לערבב קמח וסוכר. להוסיף חמאה ולערבב לקבלת פירורים. מאד מומלץ, הבצק מעולה גם לעוגות שמרים אחרות, והעיקר טעים ......פחד
 

amet

New member
קוקייייייייייייייייייייי ../images/Emo68.gif

איך אני מחברת את המצלמה למחשב ושולחת למיסטר לירוי את העוגה שלי שיילמד קצת אני מסתבך פה עם החוטים וזה ממש לא תורם לאנרגיות שלי כל המערכות האלקטרו-מגנטיות האלה תעזורררררררר לי!!!
 

amet

New member
אני מאותגרת......../images/Emo9.gif

קוקי שמעת, אולי תוכל לחבר לי משהו ל...... ואז אני אראה ללירוי הזה
 

daniel365

New member
ערב טוב....

אמט - טוב לדעת שאתה פותח את הבוקר שלך בשעות כאלו.... היום שלי היה ארוך מנשוא (ומסתבר שכל יום ראשון במערכת שעות הנוכחית יהיה דומה לזה שחלף...). אבל עכישו הגעתי הביתה והכל טוב. מאוד שמח בשבילכם על ההתקדמות - אני יודע עד כמה זה חשוב לשניכם. היה אחלה ביקור - מצטער שהיה קצר אבל ככה זה כשמשתכרים וחייבים לישון קצת לפני שעולים על ההגה. בפעם הבאה אני מתנחל - ראו זאת כהבטחה!!! מקווה שהיה לכולם יום מהנה ומאחל לכולכם לילה מהנה עוד יותר.... אני
 
למעלה