"בערגה"

../images/Emo20.gif"בערגה"../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif

גופי נוהם בערגה את חושי תבין רק אתה את הרוגז הכמיהה את צער הגוף לתשוקה האסורה היו אבריי רצים בשמחה הגוף הרך נופל אליך לא תדע לא אדע פוחדת לגלות בחרדה מפני הקץ לנשמה כי מריח האין יפריח האישון הדומע קצה האצבע מנגבת טיפה מלוחה.

"רק אתה ואני"../images/Emo20.gif../images/Emo48.gif

בלילה ההוא ישבתי לבדי מביטה בכוכבים דוממת חולמת,רוצה רגעים להיות עם יופיך הזורח בוא קח את גופי החם חבק אותי אליך עטוף אותי כמו פרח.. רפרף בגופי בלשונך הרוטטת אתפתל בתשוקה להתערבל זה בזו לרחף עם החושים לתוך לילה פראי רק אתה ואני...

"תשוקה ללא חוף"../images/Emo24.gif

הגעת כשיכור הדלקת לפיד תאווה והיכל הגוף חוגג פתחת את שעריי לשמש לכאב לתשוקה המתחוללת בצליל כמיהה ברוך חצבת בגופי בלהט חדרת לאפלוליי קולי רעד לא היה בי עוד קול לחשתי אתה ממלא את גדותיי עם אוצר ריחות ופריחה אתה ואני הפחד השקר הקרעים והשמים בוראים תשוקה שאין לה חוף

Mוניk

New member
מקסים עושה חשק לגעת באסור אופפ

טאקי שוב אומר לך את כותבת יפה וואו אהבתי טאקושית
מוניק

"מנגנת במתיקות"../images/Emo48.gif

נשמתי בכבדות דבקתי לחושיי בחוץ שמים בלי תכלה קמתי אליך המבט בערגה התשוקה לחשה בחוץ רוח מפרקת הרים הציפורים נודדות בוא עשה אותי עיפה ואטביע את ציפורני בגופך הלוהט כנס לגופי השוקק ואלך עם החושים עד כלות עכשיו הגוף עייף הנשמה מנגנת במתיקות והחושים עומדים מרחוק צליל קולי בדקות רכות חולמת אותך,פנטזיה שלי.

למעלה