בפרוס עלנו השנה החדשה

עלמה 3

New member
../images/Emo20.gifבפרוס עלנו השנה החדשה ../images/Emo20.gif

בתוך המועקות , בתוך האכזבות והקושי בחיינו ובכלל ביום יום שלנו. הנה עוברת לה שנה ובפתח שנה חדשה שתבוא ותביא עלנו ברכה , רוגע ושלווה, אחווה ושלום. האם אתם מתארגנים לחגיגה לכבוד השנה החדשה ? איפה כל אחד חוגג ? האם הזמנתם את המורכביים שלו / שלה ? אולי אתם מתכוונים להזמין האקסים והלשעברים לחגוג את פתיחת השנה החדשה? להזכירם !!! ככל שנקדמה בברכה מלאי אנרגיות חיוביות ומלאי חיוניות כך יוטב ללבבנו ולחיינו
ויין יישמח לבב אנוש

*יערית

New member
מזל טוב עלמה../images/Emo24.gif

ניצחת את המחשב
אני חושבת שנחגוג אצל אימי כל המישפוחס, בינתיים אין מורכבות גדולה...אז תצטרכו לחכות כמה שנים טובות למשהו פיקנטי מצידי
וכל הברכות שלך.....אחחחחחחחחחחחחחחחח אמן אמן אמן

עלמה 3

New member
כמה שנים טובות ../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לא להיות כל כך בטוחה, את יודעת.........לא יודעים מה יוליד יום ! אפילו שביבי הודיע היום, לא לעשות ילדים? זה יתכן כבר מתבשל.... כמו חומוס טוב חומוס אחלה
בשורות רק טובות

*יערית

New member
מה מתבשל../images/Emo35.gifזה נשרףףףף

ביבי אמר לא להביא ילדים יותר לעולם? מה זה הפכנו לסינים? חומוס מתבשל אכן כמו חומוס לאט ועם הרבה אהבה.. אז זה יקח עוד כמה שנים
רק בשורות טובות.....{תוכי אחרי בן אדם דם דם }

עלמה 3

New member
דווקא - מפיך נשמעת לי ../images/Emo22.gif

נימת רצון
זה יתכן, זה אפשרי , כל עוד אנחנו כאן חיים

rolan

New member
רציתי גם אני לשאול את יושבי הבית

שלנו, את אותה שאלה... מה אתם עושים בחג? אצלנו זה נעשה לא ברור בכלל, עם מחלתה של סייחה. לפני שבועות מספר הודיע לי אוהי שהוזמנו לבית אחיו. אני שמחתי, כן, קצת התעייפתי מלארח ובא לי קצת להתפנק. סייחה לא ששה לרעיון להיפך, התנגדה בתוקף (ובתוקף מחלתה, אני מאמינה), שבלולית אמרה שהיא לא יודעת ואף נזפה בסייחה - "אם את לא רוצה, לנסוע עם אוהי ואמא, תלכי עם אבא" אמרה לה... בינתיים נחתה עלינו המכה, והמשפחה במקביל לוחצת, רוצים לדעת מה התוכניות. אמרתי לאוהי שכל זמן שהילדה חולה ומאושפזת, אני לא רוצה לעשות תוכניות, מה גם שאין לי מצב רוח לחגים וכאלה... עכשיו המצב משתנה מרגע לרגע ואני עוד יותר מבולבלת, לא יודעת מה להחליט. נראה לי שכדאי להתייעץ שם עם הצוות - האם להודיע לה שאנחנו נוסעים למשפחתו של אוהי, או לעשות את העניין רך יותר, לפחות השנה, ולחגוג עם משפחתנו....? מה דעתכם?

ביבי והתוכניות שלו

אנחנו נחגוג אצלי ,אני מקווה שהבנים יגיעו גם,אם יישארו בצבא מבחינתי זה סתם ערב ולא חגיגה.

*יערית

New member
רולן ואוהי היקרים ...

החגים בפתח וכולם תמיד במתח איפה?כמה ולמה.... שמחה שיש לכם איכן לבלות את החג ויותר מכל שמחה שיש גיבוש בין הצדדים ושאתם יודעים לנתב את עצמכם בין הטיפות... מהרושם שלי ,מהנגיעה הקטנה שלי שם... לדעתי..ורק לעניות דעתי.....כדאי שהפעם תשקלו לעשות זאת יחד בצל המשפחה המצומצמת, בביתכם...בלי אורחים...פשוט נטו אתם מחוברים לסייחה שכולי תקווה תשתחרר מהאישפוז עד אז אבל זה עדיין לה מצב של החלמה מלאה. בבטן שלה יש הרבה גלים,בראש שלה רצים הרבה תסריטים אולי הפעם רק הפעם להתחשב בה ולשאול לרצונה.. ככה אתם יודעים תחילת שנה,ראש השנה...פעם ראשונה להיוועץ בה..לפרוש לפניה את האפשרויות ולתתלה לבחור. חוץ מההרגשה הניפלאה שזה ינסוך בה וינטע בה שורשי ביטחון חזקים מתמיד...האור שלכם חוזר הביתה.. רק בשביל זה..ולמען זה....יש להיות יחד ולא להתחכך בין משפחה..יותר מכל היא זקוקה להתאקלמות ולאהבה הכ"כ גדולה שלכם...

oehhe

New member
אני הודעתי לרולן עוד אמש

אם הסייחונת בבית, לא ניסע אל אחי. או שנישאר בבית, או שניסע למשפחת רולן, שם הסייחה תחוש נוח יותר. oehhe מת על תפוח בדבש

*יערית

New member
../images/Emo45.gif

אני מאמינה שהיא כן תהייה! ואתה.....אני אספר לך כבר באזן

1נתי 1

New member
../images/Emo45.gif והלואי והסייחונת

תחגוג את החג בחיק משפחתה התומכת והאוהבת

אני חושבת שבגלל הנסיבות המיוחדות|סי

הכי טוב שתהיה בחיק המשפחה הקרובה ולא המורחבת שיהיה חג שמח ושנה עם בשורות טובות בכל מקרה

עלמה 3

New member
רולנית ../images/Emo141.gif

אני ממליצה לחגוג את החג , איפה שנוח לסייחה ואם האנשים שאהובים עליה בעיקר וישמחו את לבבה.. רולן אפשר גם להתייעץ איתה - איפה היא מעדיפה ? ויותר מכל בבית שלה, וכל מיני תבשילים שאהובים עליה מן העבר בניחוח אהבה. ואת אשה מקסימה תערכי את הבית לכבודה - פרחים נרות בלבן וניחוחות מתוקים. רולן, המצבים אכן משתנים מרגע לרגע איתה , אך את צריכה להמשיך ולתפקד רגיל , לא להראות מבולבלת אלה חזקה ואיתנה. זאת דעתי

1נתי 1

New member
אמן ואמן

שתחל כבר שנה שקטה ושלוה הן מחוץ והן מבית ואת ראש השנה חוגגים אני ובן זוגי (הגנדרנית הולכת עם אביה - מנהג משנים מאחר ושם המשפחה גדולה ןפשוט יותר שמח - ולכן מאז שהיתה קטנה - החגים נחגגים אצל הסבתא ) ואנחנו.... משפחונת קטנה אני והוא ארוחת חגיגית
נרות יין
רומנטיקה מעדנים - נו טוב פעם בשנה אני מבשלת
ואחר כך............ לא מגלה - שהדמיון שלכם ישתולל.........
ומאחר ואנחנו קצת שרוטים - מי יודע פעם בחצות, לאחר הארוחה פשוט ניכנסנו לרכב ונסענו לחוף בטבריה אז - שנה טובה לכולנו

למעלה