גיוס קל

../images/Emo20.gif גיוס קל ../images/Emo13.gif ../images/Emo20.gif

לחברינו גדעון (הלא הוא מוסטפה) וניצן (הלא הוא brotos), המתגייסים מחר לשורות הנח"ל.

גיוס נעים

צ`ונגים!!!!! תהנו בטירונות שלמרות הקושי זאת התקופה הכי יפה בשירות. מקרייזי הותיק העייף...

חדשות טריות

האנשים שלי בבא"ח דיווחו לי שאתם מתגייסים מחר, יוצאים הביתה ומגיעים לבא"ח ביום ראשון. ועיקר הדיווח שאתם יוצאים שבת, יעני חמישי או שישי מה שאומר שאתם יכולים להיות במפגש בחמישי. ואם היציאה שלכם היא בשישי אז תתחילו להתרגל לעקוץ יציאות, לא יקרה לכם שומדבר, תאמינו לי.... כולה טרום טירונות. וזהו... אז בהצלחה

ממש פזמני"ק...

כמה זמן יש לך עצם? חצי שנה? שנה? אולי צ'ונגי בונגי, אבל מלפניך.

חבוב עוד שבעה חודשים לשיחרור.

בינתיים אתה תטחן צעירות בקו. אז תסביר איך אתה מלפניי? :)

אני שונא להסביר ביטויים...

"טרנטה, אבל לפניך!" , מכיר? אז זה עובד על אותו עיקרון. אני אולי צעיר, אבל אתה לא יכול לעשות לי כלום

אל תדאג

בני המחזור שלי יטפלו בך ויפנקו אותך כבר, כמו שצריך... אלא אם אתה בשייטת אז זה כבר דיבור אחר!

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif מה אומרים לגיוס? ../images/Emo12.gif

המ, אני אדבוק בגיוס כל ונעים וכאלויים. בהצלחה.

holo

New member
גיוס קל../images/Emo98.gif

וגם לאח שלי שהתגייס ביום שני.

brotos

New member
אני רוצה לאמא!

וואו, עוד 4 וחצי שעות אני נוסע לבקו"ם, וההתרגשות פשוט לא נותנת לי לישון. אז ככה: ראשית, אני מקווה להמשיך ולייצג את את הכת המיסיונרית הפינק פלוידית בכבוד, ולאחר שהדבקתי כמה אנשים בישיבה שלי בקדחת (Echos הפך לשריקה הפופולרית בזמן הליכה במסדרונות), אני מקווה לעשות עבודה טובה גם בצבא, בתקווה לכמה שיותר צהובים; שנית, כמובן שיש סופי שבוע, ורגילות וגימלים ואפטרים... כך שאמשיך לכתוב פה, אם כי בתדירות נמוכה יותר; שלישית, תודה רבה לכל המברכים, ורק שתדעו שיום אחד גם לכם זה יגיע (ושאף אחד, וזה כולל את אמא שלכם, לא יספר לי סיפורים על מזה"ת חדש, או יונה עם עלה של זית); ורביעית... "Daddy's flown across the ocean Leaving just a memory Snapshot in the family album Daddy what else did you leave for me? Daddy, what'd'ja leave behind for me?! ?All in all it was just a brick in the wall. All in all it was all just bricks in the wall." (גם רוג'ר ווטארס מברך בחום).שיהיה בסבבה, אני פה בסופ"ש, אם ירצה המפקד.

כמו תמיד, אני מגיע באיחור.

אבל למי אכפת," Nice guys fibish last" ובכל מקרה כבר נפרדתי מגדעון. אז שיהיה לכם גיוס נעים ושמח ומלא אור, אהבה וטופי דביק. ובטח כולם יגידו לכם "דווקא יותר יפה לך קצר". ובטח זה יהיה נכון, ותבינו שסתם הסתובבתם במשך שנה כמו היפים. אז אל תעשו שום דבר שאני לא הייתי עושה (אם יש דבר כזה), ותחזרו לישיבה כי אין כמו אמא אדמה.

למעלה