דיון

blck angel1

New member
../images/Emo20.gifדיון../images/Emo20.gif

האם אתם מתעייצים עם האחים שלכם יותר מאשר עם ההורים שלכם?
אני לדוגמה: כשרע לי או כשאני צריכה עצת "בנות" אני הולכת לאחותי,אחותי היא מאשת הסוד שלי יותר מזה שאמא ואני חברות, אחותי היא החברה הכי טובה שלי! אני מאוד אוהבת את אחותי והיא נותנת עצות זהב ^_^

אני רוצה לענות! ../images/Emo85.gif

התשובה היא חד משמעית: בהחלט
האמת היא,שכמעט בכל פעם שאני מתייעצת עם אמא שלי-העצה הזאת מסתיימת בויכוח ובכי.כי ברגע שאני מתחילה להפתח ולהיות קצת יותר "ילדה של אמא"-אמא משום מה תדע להגיד מילה לא קשורה/לא במקום,ולפגוע. לצערי הרב,זה קורה המון.כמעט 90 % מהפעמים. אני לא מבינה איך עדיין יש פעמים שאני שוכחת שאני לא צריכה לעשות את זה ומתחילה לנסות להתייעץ איתה שוב,חושבת שאולי יהיה שונה,ואז שוב היא אומרת משהו שלא בסדר ואז אני ישר אומרת לה "אני לא מבינה איך שכחתי שאסור לי להתייעץ איתך בכלל" ואז מתחילות לריב ויכוח שגרתי שכזה. מה שאני מנסה להגיד,ברוב הפעמים כשאני מתייעצת-זה רק עם אחי. ולא תמיד הוא אומר את העצה "הטובה ביותר",אבל בדר"כ הוא מייעץ טוב, העובדה שאני יודעת שהוא עושה את זה מהלב ובאמת אכפת לו,גם אם לפעמים אנחנו לא מסכימים-עדיין גורמת לי להמשיך ולסמוך עליו המון פעמים.. וחוץ מזה,הוא אחשלי.

האמת שלא מתייעצת בד"כ עם בני

המשפחה, אבל אם כבר מתייעצת אז עם אחותי- אם בענייני גברים או בענייני לימודים או בגדים וכו'.

Greenleef

New member
X3 חבודעע

נועם X3 שלומות הממפ.. תמיד רציתי אחות כמו שלך.... אישתו של אח שלי והאחיות שלה די כאלה ואם הן היו בכלל בארץ הן בטח היו אחיות נהדרות XP אח אחד שלי בחו"ל עם אישתו אז זה לא ממש הולך >.> ואח אחר... אמ... מה אני אגיד בכלל.. אחד ב 30 והשני בן 28 הם יותר כמו חצי הורים כאלה XP מגוננים נורא אישתו של אח שלי קנתה לי חולצה עם גב חשוף...... איך הוא התחרפן "מי קנה לה כזה דברר?" אחח אחח >.> אבל הם מצחיקים ואני מתה עליהם XD

Looovely Girl

New member
../images/Emo140.gifאצלי זה אחרת...

אם יש לי בעיות בכל נושא שהם אני מתייעצת דווקא עם חברות שלי... אח שלי הוא בן אז הוא לא יבין ואחותי קטנה מדיי...
קרנושית

eris1515

New member
אני-

כיוון שאין לי אחיות גדולות ממני אז אני מתייעצת עם אמא שלי

גם אני

אבל אם זה בעניינים של צעירים אז אני מתייעצת עם בני דודים שלי שעברו את זה כמוני ועוד זוכרים...

למעלה