היי, אני הילה ואני מחפשת חיילים (רק גברים) שהשתחררו באמצע השירות הצבאי שלהם ולא בגלל בעיה רפואית כדי שיענו לי על שאלון. אם אתם בקבוצה הזאת ובא לכם לעזור לי אני אשמח אם תיצורו איתי קשר במסר אישי. רק דברים טובים, הילה
לחברת ג'ון ברייס הדרכה, חטיבת ההדרכה של מטריקס, דרוש/ה נציג/ת מכירות לפרויקט זמני וגדל. שיחות נכנסות ויוצאות, שיווק הכנס ללקוחות החברה, הצעות מחיר ועוד. דרישות המשרה: לא נדרש ניסיון במכירות אלא נדרשת אוריינטציה מכירתית ! עמידה ביעדים ובלחץ. משרה מלאה עם נכונות לשעות נוספות. משך הפרויקט: אוגוסט 2008 - סוף נובמבר/דצמבר 2008. למעוניינים ניתן לפנות במסר ולשלוח קורות חיים למייל: [email protected]
אנחנו רוצים להקים צוות מכירות שמורכב מחיילים\ ות משוחררים\ות למכירות ברחבי בריטניה! * אפשר להרוויח יותר מאלף שקל ליום! * הדרכה מלאה (אין צורך בניסיון קודם) * החזר כרטיס טיסה * מגורים מסודרים *אפשרויות קידום רחבות * סביבת עבודה צעירה בואו להרוויח בפאונדים!! תוכלו לחסוך לטיול\לימודים בשלושה חודשים בחול במקום שנה בארץ! לפרטים: עמרי 054-7563203 או במייל [email protected]
דרושים חיילי משוחררים למערך מכירות בין לאומי. הצטרפות לצוותיםקיימם בספרד/פורטוגל. אין צורך בויזה או ניסיון. שכר מטורף + מענק שחרור 1500 אירו. מגורים מסודרים סביבת עבודה מדליקה. קורות חיים למייל - [email protected]
לכול החיילים שרוצים לעסות כסף טוב בלי שום נסיון קודם .צריך רק לדעת אנגלית . אצלנו מינימום זה 12.000 בחודש + דירה + אוכל + קרטיס טיסה . ממוצא בחודש אצלנו מרביחים 17.000 . 9 שעות עבודה ב יום . 6 יומים ב שבוע . (איש מכירות) מספר 0547802596