דרושים...

גילי8881

New member
../images/Emo6.gifאולי מישהו יכול לעזור...

שלום לכולם, אני סטודנטית לתקשורת שעושה פרויקט הקשור לסקנד לייף. אני מחפשת מישהו שמכיר היטב את העולם הזה ומעוניין לעזור (בתשלום כמובן).אני צריכה מישהו שיודע לבנות פאב. אשמח אם תחזרו אלי למייל- [email protected] תודה רבה, מחכה לתשובותיכם, גילי

gojango

New member
מחפש מישהו שיודע להרים אירוע (בתשלום!)

אני לא חזק במשחק אבל כחלק מפרוייקט נסיוני אני מחפש מישהו שיודע להרים אירוע בSL בתשלום. זה כולל עיצוב של רכיבים. תודה.

אושRתי

New member
הרבה אנשים עושים עבודות על סקנד לייף../images/Emo12.gif

עוד מעט זה עוד יכנס לבחינות הבגרות
ואת מוזמנת לשאול שאלות בפורום וננסה לעזור לך במה שאפשר. בהצלחה.

גילי261

New member
כמה שאןלות

תודה על ההתייחסות אם אני קונה שטח ורק רוצה מישהו שמבין ויכול לבנות עבורי את הפאב כמה זה עולה? וכמה זמן זה לוקח?

DragonChan

New member
זה מאוד תלוי

אם זה דבר פשוט זה יכול לקחת בין חצי שעה עד שעה וחצי יעלה בין 500-1000L לדעתי עם את רוצה דבר מורכב עם טקסטורה רבה ועוד כל מיני דברים יכול לקחת כמה ימים ויכול להגיע עד 30000L תלוי מה את רוצה כמובן. ראיתי פעם מישהו בתהליכי בניה למישהו, ושילמו לו על זה (מראש כמובן) 20000L

DragonChan

New member
המון מידע אפשר למצוא בפורום שלנו

הכנו פה המון מדריכים שונים, והסברים רבים ומגוונים על המשחק. אם את רוצה שמישהו יבנה לך פאב, את קודם צריכה לדאוג לאיזור משום שאדמה במשחק עולה כסף אמיתי. את יכולה לראות חנויות של מבנים וביניינים ואולי יש שם משהו שימצא חן בעינייך. עם את רוצה מבנה לפי הדרישות שלך את צריכה למצוא מישהו שיבנה לך את זה וזה עיניין יקר מאוד.

מקצוענים בתחום בניית מתחמים בSL

אני מעוניין ליצור קשר לטובת שת"פ עסקי עם אנשים המתמחים בהקמה ועיצוב של מתחמים ב SL. האם יש לכם המלצות?

למעלה