דרוש שם

../images/Emo124.gif מבצע חילוץ חתול בחיפה ../images/Emo54.gif

לפני מספר דקות חולץ חתול ע"י צוות כבאים ,אשר טיפס על עץ גבוה ולא יכל לרדת ממנו , ברחוב אשר 12 בשכונת נווה שאנן בחיפה , אגודת חובבי חתולים בחיפה פנתה לשרותי כבאות והצלה חיפה לחלץ את החתול מהעץ, מספר הטלפון של האגודת חובבי החתולים בחיפה הוא: 048244724 . מוסר : טפסר/מ גרשון זאוברמן דובר שרותי כבאות והצלה אזור חיפה

vegan

New member
נצחון גדול לצבאים בוועדה המחוזית

נצחון גדול לצבאים בוועדה המחוזית *** למעוניינים לסייע במאבק ראו פרטים למטה *** הוועדה המחוזית קבעה היום כי לא תהיה בנייה בעמק הצבאים. למרות נסיונות תמוהים של ראש עיריית ירושלים לשנות את החלטת הוועדה ברגע האחרון, החליטה הוועדה לשמר את העמק כשטח פתוח. ראש העירייה, אהוד אולמרט ביקש להופיע בפני הוועדה לפני מתן החלטתה וזאת בצעד חריג ללא מתן זכות תגובה למתנגדי התוכנית. את פניו של אולמרט קיבלו באולם הוועדה נציגי הארגונים הפועלים לשימור העמק ונציגי אנונימוס בתוכם. גם נציגי התקשורת הוזמנו והגיעו לסקר את האירוע. עקב התארכות הדיון שקדם לנושא זה, נאלץ אולמרט לעזוב ללא שניתנה לו אפשרות התגובה. אולמרט סרב בתוקף לקבל מכתב מטעם ילדי בית הספר קשת אשר הוגש לו על ידי ילדה מבית הספר. בסופו של דבר הצבאים זכו בנצחון חשוב ואולמרט זכה לסיקור מביך בתקשורת שאולי יגרום לו לדאוג להבא לתושבי העיר (בני אדם ובע"ח אחרים) ולא רק לבעלי ההון ומקורביו. גורלם של עשרים וחמישה צבאים החיים בלב ירושלים היה נתון בידי חברי הוועדה אשר דנו בתוכנית להקמת 1100 יחידות דיור במקום. בעבר הוחכר העמק, שכונה עמק פרי-הר, לקיבוצים מעלה החמישה וקרית ענבים. בשטח זה גידלו הקיבוצים מטעי תפוחים. המטרה הייתה לשמור עתודות מזון בתוך ירושלים כחלק מהמסקנות מהמצור במלחמת השחרור. השטח אינו משמש לצרכים חקלאיים מזה שנים רבות ולפני מספר שנים הגישו הקיבוצים תוכנית בנייה בתקווה לעשיית עושר מהעמק שהוחכר להם למטרה שונה לחלוטין. קואליציה של ארגונים חברתיים, תושבי השכונות באיזור, ארגוני איכות הסביבה וארגון זכויות בעלי החיים אנונימוס שיתפו פעולה למען שימור העמק. הוגשו 990 התנגדויות ובתוכם התנגדות תקדימית מטעם אנונימוס בשם האינטרסים של בעלי החיים במקום. במהלך הדיונים בוועדה המקומית הוברר על ידי נציגת מנהל מקרקעי ישראל כי לקיבוצים אין כיום זכויות במקום ותקופת החכירה שלהם נסתיימה לפני למעלה מעשרים שנה. למרות זאת המשיכה הוועדה המקומית בדיוניה ואישרה את תוכניות הבנייה. המאבק המשיך בוועדה המחוזית והיום התקבלתה החלטתה. מליאת הוועדה יכולה להתכנס להצבעה חוזרת על פי דרישת שניים מחבריה בשבוע הקרוב. במקרה כזה יהיה צורך בהמשך הפעילות עד לנצחון הסופי. מתנדבים המעוניינים לסייע במאבק מתבקשים לפנות לאמנון 943292-054.

shanty.G

New member
../images/Emo20.gifדרוש שם ../images/Emo20.gif

לפינה החדשה, שתי ידיעות משמחות בבת אחת? אני לא עומדת בזה |תפוז מרקד|
תיבת ההצעות פתוחה לשֶם לפינה ...אולי הפינה האופטימית

Gal-Mo0D

New member
נראה לי שאמרת את זה בעצמך...

"התפוז המרקד" ?
פינת התפוז המרקד, לא נשמע רע... אני יודע שאת התכוונת לזה בתור אייקון, אבל אני חושב שבתור שם של פינה זה יכול להיות נחמד
או אולי הפינה האופטימית באמת ?

Michelle1

New member
שתי ההודעות

אכן נפלאות. מפעם לפעם בשגרה האפורה של מלחמות "דון קישוט" שלנו להפיכת העולם למקום קצת יותר טוב, ההודעות האלה שופכות אור ומבטיחות שיש תקווה. אני מאושרת בשביל הצבאים הירושלמים, זהו מאבק שנמשך כבר מספר שנים, ומופתעת לטובה מהדרך בה הוא הסתיים (קצת מפתיע, תודו, השכל הישר גובר על בצע הכסף) נהנית גם לקרוא את דווחי הכבאי. נעים לדעת שיש עוד מי שאכפת לו. הצעתי לשם: ספורי הצל(ח)ה

shanty.G

New member
סיפורי הצל(ח)ה it is ../images/Emo45.gif

ואני מקווה שיהיו הרבה כאלה

עבור feline

האם קרה שלא רצו לסייע בחילוץ בעל חי אז תאמרי לי ואני אדאג שזה לא יחזור על עצמו, גרשון זאוברמן דובר שרותי כבאות והצלה אזור חיפה

feline9

New member
לי זה קרה...

היה חתול על גג נטוש שיילל ולא ידע איך לרדת, והם אמרו שהם לא מטפלים בדברים כאלה.

למעלה