האמריקיוויזיון יוצא לדרך

../images/Emo20.gifהאמריקיוויזיון יוצא לדרך../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

למי שלא יודע, למי שלא זוכר- אורלי הציעה רעיון- בכל תוכנית יש כמה שירים שמופיעים בה. אנחנו ניקח את כל השירים של כל פרק שבועי, נערוך תחרות ביניהם ונראה מה השיר הזוכה של כל פרק. אז כדי שהשירים יוכלו לחלחל לתוך מוחכם ותוכלו לזכור אותם, ערכתי כל שיר שיהיה השבוע בפרק ביום שבת [יש כאן משהו כמו עשר-חמש עשרה שניות מכל שיר]. רשימת השירים גם היא מופיעה כאן. מה צריך לעשות כדי לשמוע? הקובץ נשמר כקובץ .txt, מאחר ואין אפשרות להעלות לפורום קבצי mp3. מה שאתם עושים- שומרים את הקובץ בצורתו הנוכחית [כקובץ txt] ואחרי ששמרתם, אתם הולכים למקום שבו שמרתם ומשנים את הסיומת לmp3. חשוב ביותר- השירים הם לא כמו איך שערכתי אותם. אני בחרתי את החלקים הכי מוכרים וניסיתי לבחור את הפזמון. אם אהבתם את השיר [ואני אהבתי אחרי ששמעתי כל אחד המון פעמים], שלחו לי מסר ואני אשלח לכם אותו. חשוב ביותר ביותר- לי זה לוקח די הרבה זמן עד שאני שומעת את השיר וחושבת איפה כדאי לחתוך ומה כדאי לשים. זה נסיון ראשון, ואם אתם לא רוצים שנעשה את זה, תגידו. אם אתם רוצים שנעשה את זה, תגידו. זו השקעה וחבל שאני סתם אטרח אם אתם לא רוצים לשתף פעולה. מקווה שכן תשתפו, הנה רשימת השירים של הפרק ביום שבת, והנה שלושה שירים מתוך עשרה [מחר יבואו השאר]-
"The Way You Do The Things You Do", The Temptations "Bama Lama Bama Lu", Little Richard "Mr. Postman", The Marvellettes "Somewhere Over the Rainbow", Chet Baker "Up on the Roof", The Drifters "Tonight's The Night", Frankie and The Teenagers "Do Wah Diddy Diddy", Manfred Mann "Watermelon Man", Mongo Santamaria "Keep on Pushing", Curtis Mayfield "Times They Are A Changin'", Bob Dylan​
מהאתר הרשמי

M a r y J a n e

New member
מ-ד-ה-י-ם!!!

כל השירים כל כך יפים!!! כל הכבוד ליפעת המוכשרת!!! (אייקון של חיבוק שלא עובד לי)

M o n a L i s a

New member
אפשר כבר לדרג? ../images/Emo13.gif

דירגתי את כולם חוץ מהשיר החמישי.....
כל הכבוד על הרעיון הנהדר והביצוע המדהים!!!!!!! אם זה אפשרי כבר עכשיו אז אני אדרג
ותודה רבה יפעת, אני מרגישה הרבה יותר טוב

הבחירה שלי!../images/Emo68.gif../images/Emo105.gif

דבר ראשון- כל הכבוד לך יפעת!! זה פשוט ממש מדהים. (למרות שלא הצלחתי לשמוע.
) זה... זה... זה...
והדירוג שלי הוא: 3.Do Wah Diddy Diddy", Manfred Mann" 2.Somewhere Over the Rainbow", Chet Baker" 1.Times They Are A Changin'", Bob Dylan" שירים אדירים.

טוב, אז הבחירה שלי...

[מקום ראשון]: "Mr. Postman", The Marvellettes
[מקום שני]: "Do Wah Diddy Diddy", Manfred Mann
[מקום שלישי]: "Keep on Pushing", Curtis Mayfield השיר של בוב דילן גם היה חמוד, אבל אלה יותר
אגב, כל השירים שהיו פשוט מצוינים, והם מומלצים ביותר

M o n a L i s a

New member
../images/Emo79.gifהדירוג שלי........../images/Emo79.gif

השירים שהכי אהבתי לפי הסדר........
Do Wah Diddy Diddy", Manfred Mann" - לפי דעתי זה שיר ממש ממש חמוד ואני מכירה אותו עוד מימי 'צער גידול בנות', והוא עדיין נשאר בליבי
.
Somewhere Over the Rainbow", Chet Baker" - פשוט קלאסי ובלתי נשכח!!!
Bama Lama Bama Lu", Little Richard" - אחחחחחחח השיר הזה מזכיר לי הרבה דברים נעימים, בהחלט שיר חמוד!!! (היה אותו גם ב'אלכס חולה אהבה', לא? השיר של בוב דילן גם יפיפה, אבל כמו שיפעת אמרה, אלה יותר!

M a r y J a n e

New member
הבחירה שלי

3.Do Wah Diddy Diddy", Manfred Mann 2."Mr. Postman", The Marvellettes 1."Somewhere Over the Rainbow", Chet Baker אלו השירים שהכי הכי אהבתי אבל כמו תמיד, כל השירים יפים!!!

למעלה