האת התוכנית צפורי לילה משודרת בוידיאו

../images/Emo20.gifהאת התוכנית צפורי לילה משודרת בוידיאו

לייב. ניתן לצפות בתוכנית. אם כן,אוכל לקבל לינק בבקשה? מצורפת תמונה של רונה קינן ממהופעה האחרונה ב"ביט" חיפה.

תודה.השאלה האם התוכנית צפורי לילה מועברת

לייב???הרי יש גם צפורי לילה עם רונה קינן.צפיתם בה בלייב???

ROTEM30035

New member
לי לא יצא לצפות בה לייב, אבל הטענה אומרת שכן

ביום שני נגלה. הקישור למעלה הוא המקום לבדוק בכל מקרה.

הדר 0

New member
נכון שהתכנית היתה ממש מעניינת?...

השעתיים עפו לי והיה לי קשה להשלים עם זה שהיא נגמרה לשבוע....

ROTEM30035

New member
מעולה, אז ספרי לנו

א. איזה פרצופים רונה עושה בזמן שהיא מדברת כמו ילדה קטנה? ב. כמה אדומה היא הייתה כשיהודית נכנסה? (ע"ע: הייייייייייייייייייייייייייייייייי)

טל2009

New member
המצלמות האלה ממש מוזרות..

יש להן בעיה עם הצבעים, השיער של יהודית היה בצבע תכלת.. :S ואממ רונה לא עושה פרצופים היא רק מחייכת (עד כמה שאפשר היה לראות שם..)
כבר אמרתי כמה אני אוהבת אותה?

אתן יכולות לצחוק על רונה כמה שאתן רוצות

אבל איך שהיא מדברת ליד יהודית לא משתווה לאיך שאנחנו מדברות ליד רונה... אם אנחנו בכלל מצליחות להוציא מילה מהפה.

ד"א שירי ערש

קיבלתי מערכת חדשה לחדר, ויש לה מין אופציה ממש מגניבה כזו של כפתור Sleep, שאפשר לכוון עוד כמה זמן המערכת תיכבה. אז התחלתי לישון עם מוסיקה, ואני עושה לי מיקסטייפ של שירי ערש שאני אוכל לישון איתם. יש לכן המלצות? זה לא חייב להיות באמת שירי ערש אלא פשוט שירים מאד שקטים בלי תפניות מיוחדות

ROTEM30035

New member
כל דבר של ניק דרייק

Blue Moon במקום הראשון. אפשר גם עמית ארז. Beck - Sea Changes Oren Lavie - The opposite side of the sea זה למעשה מספר אלבומים ולא שירים, אבל אצלי הם עובדים יופי.

הדר 0

New member
כן, זה pink moon

ולי פעם היתה נטייה להירדם עם May it be של אניה.... ובכלל נשמע נחמד להירדם עם אניה ואניגמה (adiemus
) ודומיהם

הדר 0

New member
sea change ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ואיזה קטע קניתי אותו באותה קנייה יחד עם פינק מון (= (זה לא כזה קטע כשחושבים על זה הם פשוט זורמים על אותו רגש)

למעלה