הדבר הטוב של השבוע

../images/Emo20.gif הדבר הטוב של השבוע ../images/Emo20.gif

כמידי סוף שבוע בשבוע (כמעט), בואו נשתף בדברים הטובים שארעו השבוע. אין מצב שלמישהו לא קרה לפחות דבר אחד טוב השבוע

לפני שעה וחצי

בת השש וחצי חוזרת מביה``ס כאשר על חולצתה מדבקה ובה כתוב ``צדיקה``.. איזה נחת..

../images/Emo13.gif

הקדמה: כל דבר שאני כותב לעצמי במחשב (כלומר, כמעט כל דבר שאני כותב בכלל), נשמר שם לזכרון עולם. מדי פעם (כלומר, תמיד) נוצר אי סדר חמור, בגלל הנטייה החסכנית שלי לתת לקבצים שמות כמו "123" או "כסא" לא תמיד עם קשר מובהק לתוכן הקובץ (תמיד יש קשר כלשהו, אבל להבין את הרמזים האלו אחרי חודשיים ולחפש קובץ על פי הרמזים האלו - זה סיפור מהפטרת יום הכיפורים). בגלל זה מפעם לפעם אני עושה סדר בקבצים, מחלק אותם לתיקיות, נותן להם שמות ארוכים, כמו "מחקר בנושא סיווג צורות השבבים הניתזים כתוצאה מחריצת משטחים ופריצת כספות באמצעות דיסק אברזיבי" (קצת ארוך, אבל לפחות לא מותיר ספק בנוגע לתוכנו של הקובץ...), ולפעמים גם מוחק, אם מדובר בקובץ שטותי מדי. ****** הדבר הטוב של השבוע הוא שעשיתי קצת סדר ומצאתי את השיר "במקום שאין", מה שהיווה עבורי טריגר לפרסום השיר וכל השרשור הנלווה (בגלל השמיעה של בשורות וההזמנה שלה לפרוק) ולפריקת כל מה שישב לי על הלב במשך שנים.
בתוך הסדר מצאתי עוד שיר שכתבתי, לפני כחמש שנים (כשרציתי שתהיה לי מישהי לאהוב אותה ולהתגעגע אליה...): בקצה רחובי גר עצוב-אדם יוצא מביתו בכל בוקר מוקדם עמל ועובד ימים ולילות עם כספו הוא יכול לקנות גלילות אבל אין לו רגש - רק עובד ומתיגע לא אוהב אף אחד וגם לא מתגעגע הולך לעבודה וחוזר בחצות ואין לו זמן שום דבר לרצות הוא לא דכאוני אצלו זה אחרת הוא גדל בסביבה אטומה ונמהרת חברה שחינכה לעבוד עד זוב דם שכני הוא 'עצוב' לפני שהוא 'אדם' לא הקים משפחה ואין לו חברים ומזמן הוא עזב את בית ההורים בחורף, בסתיו ובכל יום אביבי עצוב-אדם גר בקצה רחובי {זהו ניסוי בהשתלבות רגילה בפורום}

ואצלי

היה לי שבוע מוזר מאוד, שקצת הוציא אותי מהפוקוס... לא מעט טלטלות רגשיות... אבל היו בו גם המון דברים טובים כמובן:
החזרה למסגרות החינוך של הילדים מחופשת הפסח עברה חלק, והקטנה כבר לא מצייצת בפרידה בבוקר. יותר מזה, אני שומעת מכל הצוות שם שירי שבח והלל עליה וזה לגמרי ממלא נחת
היה פה שבוע מאוד מרתק מבחינתי בפורום. אני ממש שמחה לראות את הפורום שוב תוסס, כניסה של חברים חדשים ומתחדשים שהופכים את המקום הזה לקסום ומרתק, ושמחה שיש לנו הזדמנות לדון בדברים לעומק.
שמירה על גבולות בריאים. בעיניי.
היה לנו ממש כיף עם האורחים בליל שבת, זוג צעיר טרי-טרי, מצחיקולים כאלו

../images/Emo124.gifואצלינו קרה הדבר הכי טוב ..

נולדה לנו תינוקת מתוקה מתוקה ושמה בישראל מעיין אורה..

קולולולולוללולולולולולולולולולולולולו ../images/Emo65.gif

מזל טוב
איזה אושר! ואיזה שם מהמם
איך את מרגישה חמודה? איך היתה הלידה? ואיך הבובונת שורדת את הימים הראשונים?

תודה תודה..../images/Emo140.gif

הלידה ברוך ה' היתה קלה..ההתאוששות(עדיין) די קשה.. התינוקת מתוקה מאד עדיין קצת צהובה..אנחנו במעקב..

דבר טוב!

כמובן הבילוי של סוף השבוע שעבר בהצלחה מעל המשוער...היה מזג אוויר ניפלא בטבריה ..לא חם לא קר פשוט מקסים.. האוויר היה נקי הראות היתה טובה האנשים היו מקסימים. האוכל היה מיוחד... המיטה היתה נוחה..החסרתי משו? אההה כןןן...החברים היו עליזים...

פנינית13

New member
לנשק../images/Emo25.gif

אומרים קודם כל הבריאות ורק שחלילה לא מרגישים טוב מבינים בדיוק למה הכוונה אז ברוך ה' יש בריאות אפשר לנשק את הילדים במיוחד את הקטנה שלי שהיא בת 11 חודשים אין לכם מושג כמה קשה היה לי לא לנשק לה את הלחיים השמנמנות שלה ולהתמוגג מנחת וזה מה שעשיתי אחרי 3 שבועות

ברכותיי ../images/Emo82.gif../images/Emo65.gif../images/Emo82.gif

איך אתם חוגגים? מאחלת לכם עד 120 ביחד מתוך בריאות, סבלנות, הבנה, הכלה, תמיכה, ששון ושמחה, גילה, רינה, דיצה, אהבה וחדווה, שלום ורעות

למעלה