הדבר הטוב של השבוע

../images/Emo20.gif הדבר הטוב של השבוע ../images/Emo20.gif

בדיליי לא חינני בכלל, אני נזכרת לפתוח את השרשור של הדברים הטובים שארעו לנו בשבוע שכבר חלף עבר לו:
בראשון שעבר התחלתי ללכת לסדרת שיעורים לנשים שיש פה באזור, ואין לכם מושג כמה אני שמחה על זה!
הילדים שלי קבלו את האפיקומן שלהם מסבא-סבתא (בריכה לחצר) ואני ממש שמחה בשבילם
היה לנו יום עצמאות שמח במיוחד. ההורים שלי הגיעו עוד מערב החג, וכך הלכנו לנו ביחד כולם לתפילת ליל החג בבית הכנסת המרכזי של היישוב. היה ממש מקסים ושמח (בכלל, מזמן לא הייתי בתפילה בביה"כ, כך שזה בפני עצמו הדבר הטוב של השבוע/שנה...
) אחרי התפילה היה את הטקס של היישוב- כולל דברים שנשא רב היישוב, הדלקת המשואות והסיפורים שסביב האנשים שהדליקו, הענקת יקיר(ת) היישוב, מופע דגלנות וכו' וכו' וכמובן הזיקוקים בסוף. היה ממש מרגש
נגמר כ"כ מאוחר כך שהתוכנית ללכת לריקודים בישיבה לאחר סעודת החג בבית- נגנזה.
ביום העצמאות עצמו טיילנו עם כמה זוגות חברים של ההורים שלי והיינו במקומות מדהימים! תל פארס,חרבת פאג'ר, ג'ו חאדר, מאגר בוטמיה היפיפיההההההה
ועוד... {הלוואי שהייתי מצליחה להעלות פה תמונות מהסלולארי שלי... } אח"כ מנגלנו עם ההורים בחצר שלנו והיה
... ואצלכם

yuvalmines

New member
הדברים הטובים

1. היה חופש מהעבודה קצת דבר שנתן לנו זמן איכות משפחתי 2. טיפסנו והמון 3. אחי החליט לפתוח עסק משלו לאחר זמן רב של התלבטויות

יום העצמאות!

מעבר להלל והכרת הטוב נפגשנו שישה חברי ילדות לצלות בשרים ולנגן. היה כיף לפגוש את כולם ולראות אותנו כבר יותר מעשר שנים אחרי. כל אחד ומשפחתו.

הגבר גבר..

בן 3 ושלשה.. גדול, נכון, מנסיון העבר הגענו למסקנא שהשיטה הטובה ביותר היא לתת לילד להחליט לבד מתי מגיע הזמן להגמל וכך עשינו וזה עבד יופי יופי..

ע ד י ו ש

New member
השבוע יהיה טוב כי...

ביום שלישי מסתיימות הבחינות! והסמסטר מתחיל רק ביום ראשון הבא אז... יש כמה ימים של חופש...

למעלה