הודעה חדשה ממקפליי

DesertRose7

New member
../images/Emo20.gif הודעה חדשה ממקפליי

או יותר נכון מטום.. HAPPY EASTER!!!! Hey everyone, it's Tom...it's Harry's turn to write a blog but he's gone home for Easter so im doing it on his behalf. We're just about to start recording the first songs for our 3rd album, it's all sounding awesome and we cant wait for everyone to hear the new songs! Well, have a happy easter everyone, dont eat too much chocolate! Tom תרגום מהיר: זה תורו של הארי לכתוב אבל הוא נסע הביתה לחג הפסחא אז הוא כותב במקומו. הוא מוסר חג שמח והכי חשוב: טום אומר שבקרוב מאוד הם יתחילו להקליט את השירים הראשון לאלבום השלישי שלהם ולפי מה שהוא אומר הם נשמעים מעולה והוא לא יכול לחכות עד שכולם ישמעו אותם. ואל תאכלו הרבה שוקולד בחג

אלה בלה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

שיכוון את ההודעה האחרונה לדני הצ'וקולט פריק בחבורה
ויעעע איזה חומץץץץ

חחח..חמוד..וחמודה..

תודה רבה רבה רבה רבה רבה... אני ברוב טיפשותי קודם קראתי את האנגלית ואז שמתי לב שתירגמת=\... וואי..אני כבר מתה לשמוע את השירים החדשים...

simpsonit

New member
איזה חמוד!!

חחח מקווה שהאלבום יהיה מוצלח!!!! בעצם אני דיי בטוחה עד עכשיו אהבתי הכל
חחח

ThatGirl

New member
הוא רשם

recording the first song*s* for our 3rd album כלומר שירים, בJML יש רק שיר אחד חדש.. אז אני מניחה שהוא מתכוון לאלבום חדש חדש :]

חחחחחחחחחחחחחחחח

תנקס שחר.. ותודע באמת שניזכר להגיד את זה אחרי שאני טוחנת כבר כל הפסח הזה את הממרחי שוקולד שסיימתי היום את הממרח השוקולד ה2 שלי החוםש! תודעעעעע

DesertRose7

New member
זה טום שהתכוון לביצי שוקולד

אבל אני מניחה שזה גם תופס לגבינו עם כלה מצות האלה

למעלה