הודעת פרידה

DIRRTY

New member
../images/Emo20.gif הודעת פרידה ../images/Emo41.gif

בננות אני החלטתי שאני מתפטר מניהול הפורום בשל הלחץ בלימודים. דיברתי עם הנהלת הפורומים ואני צריך למצוא מחליפה מי שמעוניינת לנהל את הפורום תצטרך להתקשר ולהגיע לראיון ברמת גן בזמן הקרוב
. מי שמעוניינת שתדבר איתי באיסיקיו\ מסנג'ר: [email protected] איסיקיו בכרטיס האישי.

מה????? ../images/Emo7.gif איזה באסה...

לי לא היה איכפת... בכיף הייתי מנהלת את הפורום הזה אבל אני לא יוכל להגיע לראיון ברמת גן... ומה יהיה אם לא ימצאו מחליפה?? הוא יסגר?????????? אם כן אז אני מוכנה להתאמץ וללכת לראיון.. אני מקווה שאני אוכל!!!!

jenngirl

New member
אוףףףף ../images/Emo7.gif ../images/Emo82.gif../images/Emo24.gif

נתגעגע
אני ממליצה על ספיר/מיכל

תודה מותק../images/Emo70.gif../images/Emo187.gif

אני חושבת שכדי שספיר תלך כי אין מצב שאני יגיע לשם!
למרות שאני מאוד רוצה

justin love

New member
יאא....איזה חמודות!!!!

אני בכיף ילך אבל יש לי בעיה קטנה אני קגה ממש בצפון נסיעה מהבית שלי לרמת גן זה 3 שעות לכיוון אחד אז ככה שממש קשה שלי ואם לא שמתם לב אני כאן פחות בגלל כל העבודות והלימודים שמאוד מאוד מקשים עליי (כיתה י' למה ציפיתם) הקיצר אני באמת ינסה אבל אני לא מבטיחה כלום!

שמעו... אני מוכנה לנהל את הפורום

זה דיברתי עם אמא שלי והיא אמרה שאם זה כ"כ חשוב לי היא תוכל לקחת אותי לשם.. אבל אם יש מישו אחר שמאוד רוצה אז אני יוותר לו.. ואם לא אז אני ילך לראיון.. אני לא רוצה לפגוע באף אחד אז אם יש מישו שמאוד רוצה שיגיד לי...

דיברתי עם דוד והוא אמר לי *בוכהההה*

שאני לא יכולה לנהל את הפורום כי זה מגיל 15 אבל הוא גם אמר לי שאם אני ישיג המלצות של שתי מנהלים אז יוותרו לי על הגיל... אז ככה שאני עכשיו מתחילה לחפש מנהלים שאני מכירה שימליצו עלי!!!!

למעלה