החתונה שלנו - חלק ב´

*שיר

New member
../images/Emo20.gif החתונה שלנו - חלק ב´

הי, חזרתי... טוב, נחזור לאורחינו אותם עזבנו בפרק הקודם בשלב ארוחת הצהריים.
אחרי שכולם אכלו ושבעו, הילדים רצו אלי לקבל אישור להכנס לבריכה. ומיד כל הילדים קפצו למים בשמחה
. אמא שלי זרקה לילדים כדורי-ים מתנפחים
שהכינונו מראש, והשמחה היתה גדולה. בעקבות הילדים, גם המבוגרים השילו את בגדי השבת ונכנסו למים, חלק עם בגד ים וחלק עם תחתונים...
..ובינתיים, בצד השני של הגן, על רחבת הריקודים, המתופפים עלו לרחבה והתחילו לתופף. כל מי שלא היה במים הסתער מיד על התופים וכולם תופפו באטרף!! זה היה פשוט חוויה לראות את הילדים הקטנים ואת המבוגרים מתופפים בכיף. אפילו אורחים הידועים בסרבנותם קמו מהשלוחנות, תפסו תוף ותופפו. לאחר מכן נכנסו התופפים עוד כמה פעמים לרחבה עם התופים, וה- DJ שם מוסיקה קצבית מתאימה והיה קרנבל אמיתי. היות ובעלי (
) משוגע על תיפוף, המתופפים נתנו לו את אחד התופים שלהם והוא תופף בהנאה רבה (ולדעת כולם גם בכשרון רב) במשך רבע שעה, לשמחת כולם. אין ספק שתיפוף הוסיף חיים למסיבה והעלה את השמחה מעלה מעלה. האורחים נכנסו לטראנס של קצב התופים ורקדו ורקדו... אבל היו כמה חברים ממזרים, שחשבו שזה הזמן לדרוק אותנו למים... לחתן נתנו דקה להוריד את הבגדים. אחרי שצעקתי לחברים שאני לא מוכנה להכניס את "הטל בק" שלי למים עם כלור הם נכנעו והורידו אותי על קרקע יבשה. וככה אני המשכתי לרקוד והחתן התחיל לשחות...
וכך המשיכה לה המסיבה. האורחים התפזרו בכל רחבי הגן, עם בגדי ים, עם מגבות, עם כדורים, עם שתיה, ובקיצור, הפנינג אחד גדול. חלף עבר לו הזמן ופתאום כבר היה מאוחר, והשמש שקעה והאורחים עוד ישבו ונהנו. אחרוני האורחים הלכו בשמונה (!) בערב, וזה אחרי שכמעט כולם הגיעו באחת וחצי-שתיים. אז זהו, ככה היתה החתונה שלנו
היה כיף וגם אנחנו נהנינו מאוד!! הרבה אורחים כבר התקשרו להגיד שהיה נהדר,וכמה שהם אהבו את הקונספט של ששי בצהריים עם בריכה. בהמשך יצורפו תודות...

1Meytal

New member
נשמע פשוט נהדר !!

גם אני מתחתנת בשישי בצהריים, ויש לי די הרבה חששות לגבי העניין.. חיכיתי בסבלנות לקרוא את חוויותייך ןאני נורא שמחה לשמוע שהכל עבר מצויין !! מי היה הספר שלך ? הגעת אליו נורא מוקדם בבוקר ?? הרבה תודה

*שיר

New member
מיטל, אין לך מה לדאוג

רק צריך להבין שמדובר באווירה שונה לחלוטין מדובר באוריה הרבה יותר רגועה ופחות "השתוללות" אבל בעיני זה ממש כיף לגבי הספר- התייצבתי אצלו ב-9 בבוקר ויצאתי משם ב-10. באתי עם שיער חפוף מהבית ככה שהוא מיד התחיל לעבוד.

1Meytal

New member
בדיוק זו האווירה שאני רוצה !

בדיוק כמו זו שתיארת. מי היה הספר ? היית אצלו בתסרוקת נסיון שהכל הלך כל כך מהר ?

*שיר

New member
הספר שלי הוא ממשפרה ברמת אביב ג´

חברות שלו נמסתפרות שם והן מאוד מרוצות. למרות שהיא נמצאת באמת אביב ג´ גם המחירים וגם היחס לא משקפים את זה. התסרוקת עלתה לי 400 שקל וזה כלל פגישת ייעוץ שארכה שעה (!). אמנם בפגישה ההיא הוא לא סידר לי ממש את השיער עם הספריי, אבל הוא שם סיכות וסידר את השיער כך ששנינו נוכל לראות מה מתאים לי. ואכן ככה בדיוק יצאה התסרוקת. אם זה רלוונטי לך, אשמח לתת לך עוד פרטים.

אינצה

New member
וואו, איזה כיף ../images/Emo70.gif

פשוט לקרוא ולהתמוגג! אפשר להרגיש ממש כמה שנהניתם - לא היתה לכם חתונה שגרתית והרווח כולו שלכם! איזה יופי שהכל הלך כמו שצריך ועוד יותר מזה... אז שיהיה המון מזל טוב
ועוד שנים רבות של הנאה ושמחה ואושר
שרון

הילית*

New member
וואו, איזה חתונה מיוחדת...

חבל על הזמן... כ"כ שונה וכ"כ מיוחד... גם החלק של התופים
נראה לי כ"כ מיוחד (ודרך אגב גם ישראל שלי משוגע על תופים ואפילו יש לנו תופים בבית...) שיהיו לכם חיים שמחים כמו בחתונה, עם הרבה שמש
, שמחה
, כייף, תופים ואהבה...

אתי@

New member
*שיר, נראה שהיתה חתונה פיצוצית ../images/Emo59.gif

טוב שלמרות הלבטים בסוף לקחתם את המתופפים, זה ממש מתאים לחתונת צהרים ועובדה שזה הצליח בגדול
המון מזל טוב אתי@

רחלי1

New member
וואו.... ../images/Emo45.gif

חתונה פשוט למופת. פרסומת לנעורים!!!!!!!!!! נו כבר, תמונות.......

petel

New member
שיר, אני כל כך שמחה בשבילכם

החתונה נשמעת כל כך כיפית, מסוג החתונות שכיף להיות אורחים בהם (ובטח ובטח להיות בעלי השמחה) ממש נעים לשמוע שהיה כל כך מוצלח ונהניתם, הלוואי ותמיד תהיו מאושרים, תעשו מה שתרצו ותהנו
אתל

יפעת22

New member
שיר, איזה יופי!!!!!!! אני קוראת את

מה שכתבת מאוחר בלילה וזה עושה לי כל-כך טוב! אני מאד שמחה בשבילכם!

למעלה