החתונה שלנו!!!
(בפירוט!)

מזאלונה

New member
../images/Emo20.gif החתונה שלנו!!! ../images/Emo20.gif (בפירוט!)

היה לי הרבה מה לספר... אז הנה קובץ וורד עם כל סיפור החתונה!!!

הילית*

New member
כ"כ נהנתי לקרוא....

ואפילו התרגשתי בשבילך... תשמרי את הסיפור הזה (לנכדים...) ושיהיו לכם הרבה מאוד רגעים, שעות, ימים, שבועות ושנים מלאי התרגשות...ומלאים באהבה שלך, הילית

אתי@

New member
יווו, איך התרגשתי... ../images/Emo9.gif

אני כ"כ שמחה לשמוע שהיה נהדר ונהניתם, ונתתם לעצמכם להתרגש וללכת עם ההרגשה, במקום להיכנס להצגה הזאת (בדרך לחופה למשל)...
המון מזל טוב מאזלונה
, שתזכו להמון אושר ואהבה...

אוי כמה שאת מרגשת...

אני מצומררת מהתרגשות. ואת, תנסי להנות עוד כמה ימים מהחוויות של יום החתונה. וכשיתחילו החיים האמיתיים, נסי בכל רגע קשה לעצום את העיניים, לקחת אוויר, ולהיזכר ברגעים הנפלאים הללו שהיו כולם סביבך ונתנו ועשו עבורך. מזל טוב. אתי

Sharon_1

New member
כמה התרגשתי!!! נשמע שנהנית נורא

איזה כיף!!! המון המון מזל טוב!!!

מזאלונה וצ´רלי- שוב מזל טוב

נשמע שהיה לכם יום מדהים. אני מקווה שכולנו כאן נזכה לעבור את היום הזה בשלווה ולנצל כל רגע ממנו. ואחרי כל זה, אני אשמח לשמוע על לורנצי... אני לא יודעת אם ידוע לך אבל גם אנחנו לקחנו אותו. אבל אצלנו מצלם גיא לב (אם שמעת עליו) אני אשמח לכל אינפורמציה שיש לך- תודה. ושוב המון המון מזל טוב

מזאלונה

New member
נועל´ה יקירתי!!!

יש לי רק מילה אחת לתאר את לורנצי: מדהים!!! מצד אחד לא הרגשנו אותו (וגם את הצלמת השניה שהיתה איתו, אירית, ואת בועז, צלם הווידיאו), אבל בכל רגע שבו רציתי אותו כדי לצלם אותי עם משפחה או חברים הוא היה שם. אמא שלי תיארה את זה בצורה טובה: הוא היה כמו 10 צלמים שמסתובבים בכל מקום... שנינו שונאים להצטלם, אבל הוא גרם לנו להרגיש ממש נוח. הם השתלבו בהכל בלי להפריע (למעשה הם השתלבו כל כך טוב שהחתן התחיל לרקוד עם בועז באיזה שהוא שלב של שכרות מתקדמת!). לצערי אני לא יכולה לתת לך פרטים לגבי הצלם השני שלהם, אבל אני מאמינה שלורנצי לא היה מעסיק מישהו סתם.

אינצה

New member
מאלונה, המוווווון מזל טוב

נהניתי לשמוע כמה נהניתם ועם כל שורה שמספרת על הדמעות שלך התחילו גם שלי לעלות. זה היה כל כך מרגש... שיהיה לשניכם רק טוב בהמשך

למעלה