היום, איתי מתארח בהופעה של דנה בתמונע

אושRתי

New member
../images/Emo20.gifהיום, איתי מתארח בהופעה של דנה בתמונע../images/Emo70.gif

ההופעה תתחיל בשעה 23:00 במומה פורסמו חלק מרשימת השירים אותם ישיר איתי עם דנה והם: "הוא שר את 'מחכה לו', לוקח את זה למקום אינטימי, רוב השיר הוא שר לבד ואנחנו מצטרפים בסוף. בנוסף הוא עושה איתי את 'גן מאיר', ונבצע שני שירים שלו מאלבום חדש, אחד נקרא 'כבלים' והשני נקרא 'בלפור'. מעבר לזה נבצע יחד שיר חדש שאיתי כתב בשם 'אתה לא לבד', זו תהיה הצצה ראשונה לפרויקט משותף של שנינו, שעוד לא סיפרנו עליו לאף אחד. זה נולד בימים אלו". להזמנת כרטיסים לחצו כאן כל מי שהולך, תהנו ותחזרו עם חוויות ותמונות

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gif"אתה לא לבד" זה שיר שאיה שרה פעם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

hilali1

New member
../images/Emo45.gif לא יפה ככה לקחת שיר מאיה../images/Emo70.gif

אז מה אם איתי כתב.. איה שרה את זה בפרלמנט בספטמבר שעבר

A m 0 s

New member
ביקורת על ההופעה../images/Emo70.gif

וואו... איזה הופעה הייתה... הגעתי לתמונע, המקום היה מפוצץ כמו שבחיים לא ראיתי, פגשתי לראשונה בחיי את אלעד ורעות (את צריכה להיות דוגמנית ,,, באמת)... המלצרית לא התייחסה לשוחן שלי והייתי צמא כל הערב- אבל זה לא ממש משנה... הקיצר - דנה עלתה לבמה עם חרותי הקסום והאהוב.. המשיכה עם לומדת לעוף שרק בגללו הכרתי אותה באמת.. ואז היא שרה את זה שהיא לא יכולה לכתוב שיר אהבה - שהיה גם בפעם הקודמת בתמונע שכתב מאיר גולדברג.... והכל היה מדהים איתי עלה ושר את החלק הראשון של מחכה לו אחר כך דנה שרה את ההמשך - האמת, אהבתי!, אבל למב דווקא את מחכה לו "קלאסיקה" ע"פ איתי... - הם שרו שני שירים של איתי שאת כבלים אהבתי מאוד, ממש רוקנרולי ובועט, אבל מה הוא פשוט הרס לי את גן מאיר... כמה התאכזבתי מאחד השירים האהובים עלי.. - - - איתי ירד ודנה המשיכה עם אהבה ויום יום שהיה מוקדש (כמו תמיד) לכל האימהות.. היה ביצוע ענק לבא והולך אח"כ.. אחרי זה דנה אמרה משהו למנצור וירדה מהבמה לאיזה 2 דקות (בטח להשתין-לעשן-או משהו) שבהם הוא היה "אחראי" עלינו וניגן לנו וזימזם מילים באנגלית... היא חזרה ויניב נתן סולו גיטרה פיצוץ - ואז החמימות שחלפה שבה אליי... ואז הגיע השיר שמתחילת ההופעה פחדתי ששמא הוא לא יהיה -בומביי.. היה ביצוע מעולה ואז יש בזהטעם האהוב... דנה ירדה... וחזרה וביקשו ממנה לשיר את סוף סוף ההתחלה - היא אמרה שהיא לא זוכרת איך מנגנים אותו.. ואח"כ היא שרה את אם אתה שומע שהוקדש לרותם ז"ל הפעם ההורים שלו היו בקהל - ממש מרגש אח"כ דנה ואיתי שרו שיר על השפה העברית שכתב מאיר גולדברג והלחין איתי ואז דנה אמרה שיהיה להם אלבום משותף - אני לא אשקר ואומר שבאותו רגע קיבלתי עצבים שטיילו כ"כ הרבה בגוף בכ"כ מעט זמן - בגלל שאיתי מוכשר וחמוד.. אבל אלבום משותף למה אלוהים בסוף היה את מלך הבומבסטי והמעולה אני חייב לומר שנהניתי בטירוף למרות שהייתה קצת אכזבה מ"איתי" אבל ימים יגידו אולי בסוף אני אוהב אותו.. מה שבטוח אני אקנה את האלבום המשותף (גם עם זה יהיה עם אחמדיניג'אד אני אקנה אותו...) אני יודע שלכתוב ביקורות זה לא הצד החזק שלי אבל אני עובד על זה בוקר טוב וחיים נפלאים לכולם...

A m 0 s

New member
הפלייליסט..

חירותי לומדת לעוף תוך כדי תנועה בוכה לך עד הקצה זה שאני לא יכולה.... איתי עולה------- מחכה לו בלפור כבלים גן מאיר איתי יורד------- אהבה יום יום בא והולך (פה דנה ירדה) חמימות חולפת בומביי יש בזה טעם --------------------------------------------------- רותם/מותר אתה לא לבד שקט מלך *** רותם - אומר שזה השיר אם אתה שומע, את מותר היא לא ביצעה - את אתה לא לבד הם לא ביצעו ובמקום זה הם שרו את השיר על השפה שלנו, וגם את שקט משום מה היא לא שרה...

אושRתי

New member
מפוצץ במלא אנשים../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif ../images/Emo47.gif

שמחה שנהנת, תודה רבה על הסיקור. יש תמונות

מה שהיה זה...

שהיה מפוצץ והיה שמייח והיו המון המון רגעים טובים. אבל אנחנו בפורום של איתי אז נתרכז בו: אני ציפיתי שיהיה את "מתקין כבלים" אבל מסתבר ש"כבלים" זה שיר אחר ומקסים באותה מידה. כל השירים היו מדהימים, ועדיין קיוויתי שהוא ישיר את "מים מתחת לגשר". אח של איתי ואחיו ישבו מאחורי והיו בעננים וגם אודי קראוס דאג שם לקדם את ההופעה של איתי ב- 25 לחודש בבארבי ת"א- למי שצריך תזכורת. בסוף ההופעה שאלתי את איתי אם היום, בהופעה של יעל נחשון, הוא ישיר את "מים מתחת לגשר" והוא אמר שלא, שזה באסה אבל זה רק משאיר אותי דרוכה יותר לקראת ההופעה הגדולה שלו. ובינתיים אני אשמע גם היום עוד איזה שיר או שניים שלו, ואני אומרת "מה רע לי"? אושרת- ראיתי שהיה לך יומולדת אז מזל טוב, מקווה שאת מגיעה בשני לנובמבר להופעה של בטי בקפה ביאליק (שאגב היתה אתמול בהופעה של איתי-דנה) הילה- אני לא מכירה אותך אבל קלטתי שאת חזק בענייני אריק ברמן אז תדעי שגם הוא הפגין נוכחות מאוד מאוד משמעותית אתמול (ואני אחסוף בפרטים כדי לא להיות צהובה) ולכולם- תדעו שאם אתם מהקומץ של האנשים פה בפורום אתם ללא ספק איכות, מתבשל פה זמר שאני מקווה שישאר קטן ואינטימי כי ככה זה יותר כייף אבל לאיתי אני מאחלת גדולות- מגיע לו בשמחות (=25 באוקטובר) יעל

אושRתי

New member
שמחה לשמוע שנהנת../images/Emo13.gif

ותודה על ה
. וזה בסדר אפשר לדבר גם על דנה, עכשיו שיהיה שת"פ איתה אז זה בסדר לדבר גם כאן עליה

כבר אמרתי לך שאם לא היה לך כזה כינוי היה צריך

להמציא אותו... נראה לי שכבר אמרתי... וכל בכבוד על הרעיון לברכה לאושרת

אין לי הרבה מה להוסיף

כי נראה לי שעמוס כבר כתב כמעט הכל (ישבתי שולחן לידך) האנרגיות אתמול היו מטורפות השילוב של הרוק עם השקט פשוט יצר הופעה קסומה שנהניתי כל רגע והעדות המנצחת היא שגם כאשר ההופעה הסתיימה עדיין נשארה המוזיקה בראשי חיכיתי לרגע שאיתי יעלה כי זו היתה חידה בעיני איך יהיה שילוב בין השניים ודווקא הופתעתי לטובה לגבי מחכה לו- היה מדהים...הקול העמוק של איתי יוצר שינוי מהביצוע שאני מכירה וכך גם לגבי גן מאיר- פשוט קסם של שילוב...אני אוהבת את השינוי אהבתי את השיר בלפור וכמובן שאת כבלים כאשר איתי עלה בשנית לשיר את השיר שפה בעברית- שיר שדי מהר לומדים את המילים ופזמון שלו ואף ניתן לומר שהוא ממכר במידה מסוימת. מילים ממש קסומות ממה שיצא לי לראות כולם היו במתח אבל גם על העננים. מאושרים. לא ראו את המתח וחרדות על הבמה. נתנו הופעה של החיים.פשוט לא רציתי שתסתיים אני ממש מחכה לאלבום המשותף של שניהם ואני בטוח אקנה אותו כי הוא יהיה מיוחד מה עוד?- דנה כל הערב נתנה חיזוקים וחיבוקים לאיתי.פשוט נמרחה עליו.כזו ממי (במילים שלה: אני לא אצא מהחיים שלך כל כך מהר) ואיתי אמר אותו דבר גם לגביה אני בטוחה שזה היה מלחיץ אתמול להופיע אתמול כאשר יש אנשים קרובים שכל כך אוהבים אבל הם נתנו אתמול הופעה חד פעמית שנראה לי קשה לשחזר יצאתי מההופעה עם חיוך ועם רטט בכל הגוף

A m 0 s

New member
נכון../images/Emo8.gif - למה לא באת להגיד שלום?

יש לך גם תמונות של דנה והקלטות? אם כן שימי בפורום...

למעלה